Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1370

Tema: Pričajmo o platnenim pelenama, 15.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I mene zanima kak ste pobrali gljivice?
    Otkad imam susilicu perem ih svaka 3 dana, prije sam ih prala svaka 2 dana, a ne pospricam ih uvijek cajevcem jer u zurbi zaboravim

Nego, maleni ima neke sitne crvene tockice iznad piskana, a izmedju nogica crvenu flekicu onako kao da ga je komarac piknuo.. Jel to pelenski osip?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Viskozu sam optužila za grubost papirića . Vjerojatno ne bih ni skužila sastav da mi se papirići nisu činili puno grublji od svih dotad korištenih. Do sad sam koristila Rodine, neke iz Mullera, Popolini u roli i Popli. Favorit su mi definitivno Rodini, mekani, podatni, iako ih na početku nisam voljela jer bi mi se zgužvali u peleni pa ne bi puno toga pokupili.
    Meni su Rodini bili najgori iz istog razloga, što se kod tebe promijenilo, konzistencija kakice? Mislim, ne kod tebe, nego kod male?

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Pa šta ne veliš...donesem ti prvom prilikom svih 99
    Samo daj...Popli (tek sam sad skužila da na kutiji piše Popli a ne Popolini, djizs) ili To-to? Mislim, ne igra ulogu, oboje ću primiti sa zahvalnošću

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, maleni ima neke sitne crvene tockice iznad piskana, a izmedju nogica crvenu flekicu onako kao da ga je komarac piknuo.. Jel to pelenski osip?
    E, ovo ima i moj, u zadnjih tjedan-dva otkad može potegnuti noć u jednoj peleni...noćas od 00 do 9 - piknjice, dan prije mijenjanje na 4 sata - piknjica nema...Što da radim, je li moguće da ću morati zauvijek mijenjati pelene i po noći? Buditi ga? Ignorirati piknjice? Ne mogu ih ignorirati jer ih onda drugi dan moram (ili možda ne moram?) namazati s JGL/Sudocremom/Biobazom baby/danas sam probala sa fancy kariteom? Staviti ga od ponoći do jutra u jednokratne ?
    Idem sada razvrstati pitanja po specijaliziranim temama
    Posljednje uređivanje od Argente : 01.03.2014. at 10:30

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su Rodini bili najgori iz istog razloga, što se kod tebe promijenilo, konzistencija kakice? Mislim, ne kod tebe, nego kod male?
    Kod mene konzistencija dobra, hvala na pitanju . Znaš da skoro da i nemam pojma šta se promijenilo...valjda joj je veće dupe i međunožje šire pa taj papirić u startu nekako bolje legne, Rodini su mi se omilili i prije dohrane pa nije do konzistencije.

Samo daj...Popli (tek sam sad skužila da na kutiji piše Popli a ne Popolini, djizs) ili To-to? Mislim, ne igra ulogu, oboje ću primiti sa zahvalnošću
    Popli, ove koje sam popljuvala .

E, ovo ima i moj, u zadnjih tjedan-dva otkad može potegnuti noć u jednoj peleni...noćas od 00 do 9 - piknjice, dan prije mijenjanje na 4 sata - piknjica nema...Što da radim, je li moguće da ću morati zauvijek mijenjati pelene i po noći? Buditi ga? Ignorirati piknjice? Ne mogu ih ignorirati jer ih onda drugi dan moram (ili možda ne moram?) namazati s JGL/Sudocremom/Biobazom baby/danas sam probala sa fancy kariteom? Staviti ga od ponoći do jutra u jednokratne?
    Idem sada razvrstati pitanja po specijaliziranim temama
    Mene priznati, ali dupe je danas ujutro bilo odlično, nakon cijele noći provedene u Pampersici, a cjelonoćni boravak u peleni si nismo priuštili tjednima! Pelena teška, a guza i pipica suhe k'o barut. I, iako nisam 100% sigurna , mislim da se nije budila za hranjenje, tj. odspavala je 8 sati u komadu, to pak nismo doživjeli mjesecima, hranjenje je bilo svaka 4 sata.

Da li ignorirati piknjice? Pa ja ne bi ignorirala, al' za početak možda da ga natrackaš nekom kremom tipa JGL malo bogatije navečer?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •