Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
Jesi probala nemazanjem guze u pp?
Prvih 6 mj. nisam skoro uopće mazala, ali to nam više nije opcija jer mislim da smo gadan osip i gljivice i navukli zbog nemazanja. Mislim da je koža bila nezaštićena (bez kreme) i onda su mokraća i kakica promijenile sastav s početkom dohrane i to nas je sredilo.

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
Na 90? A da ih probaš skuhat u loncu, onako kao naši stari, valjda se drukeri i gumice ne bi otopili?
Da, na 90 sam zavrtila dva puta. Tko će mi dat takav lonac? Ili da uzmem jedan dan off pa da perem po dve, tri pelene u loncu dok ih sve ne operem? Možda i to dođe na red, za sad mi ostaj ejoš malo ekperimentiranja s pelenama koje nisu hrapave (bambus i frotir jesu) pa vidjeti da li joj i ovi glatkiji materijali iziritiraju dupe.

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
phiphy baš mi je žao, nama su neke pelene navukle gljivice na sebe ali nisu njemu došle na guzu,
Možda sam u krivu, no mislim da to nisu iste gljive.

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
on je imao baš osip i odkad smo po noći u pampersu gotovo da ga više i nema, izgleda da mu ne radi dobro kad je to mokro dugo vremena na guzi, sad smo naručili stay dry uloške pa ćemo njih probat po noći i vidjeti hoće li biti bolje. Gljivice dođu na mokro još kod cura je veća vjerojatnost da će ih zaraditi nego dečki, vama bi bilo najbolje bespelenaštvo izgleda
Javi kako su vam se pokazali stay dry. Za bespelenaštvo treba imati živaca i strpljenja, ja se baš ne vidim u tome .