Zanima me ima li među vama žena pomoraca.Naime,moj muž je pomorac,uskoro će na brod a ja ostajem sama sa dvoje djece od 2 ipo godine i 2 mjeseca.Dobro,ne baš sama.Ako vas ima htjela bih da razmijenimo iskustva u svezi takvog načina života,svega dobroga što taj život donosi(a dobar je samo radi jedne stvari) i svega lošega.Onaj dan kada on odlazi na brod ja polako umirem,treba mi otprilike tjedan da dođem k sebi.Nakon mjesec dana već je drukčije.Kasnije nije toliko bitno ostaje li on 4 ili 5 ili 6 mjeseci na brodu.Mislim,nije svejedno ali u usporedbi sa onim prvim danima to je puno lakše.Život uđe u rutinu.

Odgovori s citatom
. inace zivimo u istoj kuci s njegovima, dosta mi pomognu i super su ljudi, ali ja izbjegavam to da mi cuvaju djecu (sveki mi je u "valunge" krizi), jako su svi nervozni i ne zelim da to djeca puno osjete. cuvaju ih samo kad mi je to prijeko potrebno. a i moje metode odgoja su puuuuno drugacije od njihovih tako da sam u biti "samohrana majka"- sama s njima po cijele dane. sva sreca da ne radim, inace ne znam kako bi to funkcioniralo (ja se raspisala......
)
ujedno je to i najgore sto takav odvojen zivot donosi
).Nemam svekrvu , mama mi (uglavnom) zivi u drugom mjestu. I tako sam uglavnom sama. I je , tesko je, ali znala sam sto me ceka . Meni bas i ne smeta toliko , ali djeca... Morat cemo nesto promijeniti u zivotima !!!

pa on vise nece morati na brod, i slicno..
A istovremeno zarko zelim da me grli i ljubi i da mi prica... Mrzim ga i volim u isto vrijeme!
) ne bi nikada zamijenila za milijone drugih muškaraca koje sam upoznala i koji su radili u mojoj blizini :/