Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 272

Tema: Žena od pomorca

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Moj dragi dolazi doma u petak, jos samo 3 danaaaaa , sin vice ovako: ''tata ico laditi brod, doci doma joc pal dana, kupiti auto i zmaja i kinda jaje '' a ja jedva cekam da ga zagrlim i izljubim......
    Posljednje uređivanje od SaraRi : 08.05.2012. at 14:36

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

heheheh super...
    a mi čekamo da naš ode. ubija nas neizvjesnost

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

jooj, znam kako ti je Evo moj je trebao biti 3mj a oduzilo se i proslo je skoro 4mj... ali izdrzali smo...

I da, uspjela sam rezervirati let iz Zagreba za Pulu u petak, i to jos dodje samo 336kn a mi za tih 560km u 2smjera inace potrosili oko 700kn. Mislim, ne mozemo tako uvijek jer nemaju uvijek letove i ne poklapa se vrijeme leta ali sada je savrseno... tako da idemo ja i sincic po taticu na aerodrom, sami, jeeeeeeeeeeee to mi je uvijek bila zelja i eto napokon da i mi tako hehe To nam je oko 40ak km u jednom smjeru..nista!!

Ovaj put ce to biti jos puno puno posebnije i ljepse bez mojih i bez ostalih ljudi......nas troje sami, ma jedva cekam......

Bas mi je onaj osjecaj u trbuhu, oni leptirici, ''trema'', uzbudjena sam, jos 2 dana.......

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav cure, kako ste mi?? ) Vidim sve uživate, vaši voljeni su sigurno kod kuće pa vas nema na forumu nigdje :D
    Moj voljeni dolazi za tjedan danaa ))) vrijeme je proletjelo relativno brzo i jedva čekam da ga napokon vidim!!

leptir_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

pozdav zenama, curama,...pomoraca.... drago mi je sto sam naisla na ovaj topic, jer se sada osjecam puno bolje.... sorry ali kad sam vidila i procitala sve vase poruke, shvatila sam da u vecini osjecamo i tezimo istome, naravno moram priznat da me to utjesilo.... i mm je pomorac (misec doma-misec brod) i tako vec 5 godina.... je kratak je to period,ali za mene i nasec djecaka to je vjecnost. Ponekad me uhvati tolika tuga, jer kroz odrastanje naseg malenog nije skoro uhvatio niti jedan vazan trenutak, a tako niti one teske... razmisljali smo i mi o drugoj bebici, ali kako da to izvedemo...sama bi bila s dvoje, nema bake/dide servis... ali opet bit ce sto bude, mi smo spremni docekati rasirenih ruku tu bebu. Kad treba ici na brod, u kuci zavlada tolika tezina,a i maleni nam je veci pa kad mm otidje svako malo pita gdje je tata, kad ce doci, zasto je otisao...i tako nekih 4-5 dana, pa se nekako naucimo sami,pa opet kad se vrati sve ispocetka.... ali kad je kuci, posvecen je u potpunosti svojoj obitelji, sto nam medjusobno laicki receno napuni baterije za oni mjesec kad smo odvojeni...naravno bude tu i svadja,ali kad bolje pogledate u kojem to braku nema svadja,...zar zaista mislite da muzevi koji rade na kopnu su drugaciji? ja mislim da ne, jer ipak nasi m kad su kuci, oni su zaista tu.... zato sam ponosna na svoga m . Nek im je mirno more, i nek nam se samo oni vrate kuci....

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

pozdrav svima,i ja sam nova ovde i žena pomorca.imam dvoje djece,5,5g i 1g,i nemam bake servisa.morala sam nakon 11g.staža ostaviti posao jer mi nije imao tko čuvati djecu.
    i je,teško mi je,mali je tek prohoda,moram ga vatat po ciloj kući,a ne mogu sebe uvatit.najgore dok ručak skuham jer moram paziti na njega,a o čišćenju kuće da i ne govorim,...ali guram,proći će i to.MM će skoro na brod,i sad ih moram sama vodit na more,a mala tek prošlo lito proplivala,tako da moram imati sto očiju dok smo na plaži.valjda je to cijena koju plaćamo za malo bolji standard.a kad MM dođe kući opet mi fali jer nikako da uvatimo malo vremena sami za sebe,jer dica su još premala i traže svoje..ali sretna sam jer sama mogu gojit svoju djecu i biti uz njih u svakom trenutku,a kad mi je muž doma,svaki put je kao na godišnjem odmoru

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

može ki samo pitanje vaši muževi i ti neki pomorci koji plove pod našim firmama u međunarodnim vodama, zanima me prvenstveno plačanje doprinosa i mirovinskog tko to plača oni tj. vi ili firma.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

sve ovisi o ugovoru. al uglavnom sam plaćaš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj nije pomorac , ali prijateljičin je.
    Dok je na brodu , firma mu plaća sve doprinose , kad je doma plaća sam , ali dobije neku subvenciju od firme.
    Isto tako kad je doma ne prima nikakvu plaću.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ovo kad je doma to plaća dobrovoljno?, jer ne mora plaćat nego samo da mu ide staž?
    E sad zanima me ovo kaj mu firma plaća jel dobiva račun za to doma ili mu samo daju papir da su platili, ili ako može na pp, za koga on radi?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Uglavnom to ide tako da pomorac sam plati sve doprinose dok je na brodu. Račune, tj. uplatnice dobiva uredno na adresu. Neke firme nakon toga refundiraju novce na devizni račun ako im pošalješ uplatnicu.
    Druge firme daju određenu svotu novaca u okviru svake plaće i to posebno navedu na listi od plaće.
    Mnogo njih ne plaća ništa. No, nikad nisam čula da poslodavac sam plaća pomorcu doprinose. Jedino to radi Jadrolinija.

Kad su doma ne moraju ništa plaćati, ali tada nemaju mirovinski staž, nego samo zdravstveno osiguranje kao nezaposleni. Mogu si i u to vrijeme plaćati produženo mirovinsko, ali to ne ide preko Lučke kapetanije, nego preko HZMO. I, bez obzira što su doma nezaposleni, nemaju pravo se prijaviti na Zavod za zapošljavanje, niti dobivati ikakve novce ako ne nađu brod.
    Pomorci u Hrvatskoj su i dalje sasvim posebna kategorija, zanemarena.

A da li netko plaća doprinose ili ne, možeš vidjeti na listi poreznih dužnika, jer se to plaća ministarstvu financija. Ako je na listi= ne plaća.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zahvaljujem na info, e sad zanima me ovo dužnik to se može internetom provjerit ( ak da kak i gdi) ko je dužan a tko ne ili se ide u poreznu.

E zanima me još nešto buraz je dobil sad neku uplatnicu ( ne znam na koju svotu) ali da plati za 8. mjesec ( do sad nije dobijao doma uplatnice, živi s mojima) a on nije na brodu već 3-4 mjeseca.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

dobijat će uplatnice sve dok ne podmiri dug

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://duznici.porezna-uprava.hr/
    Izabereš županiju i tu vidiš sve dužnike.
    Pa zašto jednostavno ne pitaš brata kako je riješeno plaćanje doprinosa u njegovoj firmi ?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nije tu, dolazi tek za 2-3 tjedna

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dalmatinka ,jel na tom linku važi kakvi search, jer pod onom svotom kaj ja gledam nema njega, a htjela bi provjerit da slučajno nisam preskočila

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pa stisni F3....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ok onda sam dobro gledala, i jednim drugim postupkom našal da nije na crnoj list, a nisam ni ja.

inače stao mi mozak od brojki s vrha,
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.09.2012. at 15:00

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MM je na belgijskoj kompaniji i oni mu sve plaćaju!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja sam još uvik nova na ovom forumu..i tek sam sad naletila na ovaj topic..vidim ne baš aktivan,pa da ga malo aktiviram
    moj najdraži je isto pomorac,evo već skoro 3miseca je odsutan,očekujemo ga do kraja 1. miseca..ugovori su mu inače 4/3,to jest za svaki misec na brodu ima 22dana slobodno tako da na kraju to ispadne 4/3 otprilike...hmm,ne mogu baš reći da san se navikla na ovakav život,ali...meni osobno je puno lakše odkad imamo djecu,to jest meni puno brže prođe vrime,ali opet s druge strane baš zbog djece mi je teže,zbog njih i zbog dragog..znam i da njega boli što propušta njihovo odrastanje,a i one koliko god male bile virujen osjete to da ga nema..starija sad ima 4godine i kad god je on odsutan ona često sanja "strašne" snove,primjerna se negdje izgubila,onda je nju netko želija ukrasti a nije bilo tate da je čuva..baš joj valjda fali ona sigurnost,zaštita koju joj pruža tata..svaki dan se čujemo preko skype i ona rjetko želi razgovarati s njim,mislim da je to zato što je ustvari ljuta na njega,ljuta jer ga nema,ljuta jer je otiša...dok je bila manja,a i sada uvik san se bojala da će se ona kad se on vrati doma ponašati prema njemu kao prema strancu,da mu neće tako lako dopustiti da je zagrli,poljubi,ali nije bilo tako,prvog momenta kad bi ga vidila ponašala se kao da nikad nikud nije ni otiša..njene okice bi odavale toliku sriću,toliku uzbuđenost,osjećaj da mogu viditi kako joj srce jako lupa...ovakav život ima i koju dobru stranu,u mom slučaju je to da se ja svaki put iznova,još jače zaljubin u svog muža,željni smo jedno drugoga cilo vrime..neke mi žene znaju reći da blago meni,kad bi barem one svoga mogle poslati negdje makar par dana(haha)..a ja eto nemam tih problema...dobra strana je i ta što eto ne moran misliti hoću sutra imati za mliko i kilu kruha..još uvik smo podstanari,ali naša kućica se gradi polako,ustvari najviše zbog toga i živimo ovakav život..zbog želje da sebi i svojoj djeci napravimo krov nad glavom..kad to bude gotovo,nadam se da ćemo moći početi razmišljati i o tome da dragi pronađe posao na kopnu..

ako ima još uvik koja aktivna žena pomorca/terenskih radnika općenito,javite se...u društvu virujen i vrime brže prođe,a i uvik se nešto novo nauči,čuje dobar savjet itd...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

dobro nam došla anabeg. mi brojimo još 2 miseca do povratka. onda će sve bit divno i krasno. mm je ovo tek 2. ugovor, tako da je opet 6 mjeseci, al nadamo se boljim ugovorima kad položi časnički.
    inače mi nemamo ni skype s njim, samo onaj osnovni mail
    Posljednje uređivanje od nahla : 16.12.2012. at 12:46

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    dobro nam došla anabeg. mi brojimo još 2 miseca do povratka. onda će sve bit divno i krasno. mm je ovo tek 2. ugovor, tako da je opet 6 mjeseci, al nadamo se boljim ugovorima kad položi časnički.
    inače mi nemamo ni skype s njim, samo onaj osnovni mail
    a hvala bogu, na njegovoj firmi eto prije 2-3godine uveli internet po cilon brodu,to jest imaju ga i po kabinama..i mi smo prije tako imali samo taj osnovni mail i brodski telefon(koji je košta ko suho zlato)...moj je 4/3ugovor,ali sad se nešto suška da bi ga mogli i unaprijediti pa ako se to dogodi onda bi mu ugovor bio 3/3.....uff to puno znači,na brodu bi bio misec dana manje,a doma jednako ko prije..a taj zadnji misec na brodu mi je gori nego ova prva 3skupa..najgore je to isčekivanje,pa oće li mu što javiti za smjenu ili ne,pa ako je ugovor na isteku,a oni negdi na srid oceana pa se to oduži..a ono ja iman osjećaj da se nekako programiran na ta 4miseca i sve priko je previše...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Pozdrav svima
    ja nisam zena, ali dečko mi je pomorac i evo citam vase postove i odmah mi je lakse kad vidim da nisam jedina u takvoj situaciji.. moj je sada na kadeturi pa nismo predugo razdvojeni ali brzo ce i on ploviti van na ugovor 6 mjeseci doma, 6 na brodu.. sama pomisao na to me baca u depresiju, tesko mi je mjesec dana bez njega a kamoli 6

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ekni, ima i kraćih ugovora. 28 dana na platformama, 6 tjedana na dredgerima, 2 mjeseca na kemikalcima, 3 na plinašima i tako. Vidim da si u Splitu, ako želi može u Globtiku pitati. Makar, dok nema iskustva...teško je nešto dobro naći. Ali, sreće se uvijek može imati.
    No, 6 mjeseci doma u komadu ne može. Takvih ugovora nema, to si može samo napraviti sam. Ako ne ode na brod.

Teško je čekati, ali toliko je slađe opet biti skupa.

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Teško je čekati, ali toliko je slađe opet biti skupa.
    e ovo je razlog što se nekako da trpjeti ovaj način života.... (uz financije ofkors)

opet biti skupa..... ...evo nama još par dana pa 3 mj. ostaje još 1.... znači "mačji" mjesec je naš!

bilo mu je dosta već nakon mjesec i po...ludi.... kaže nikako mu dani proć..posla ko u priči, rezervnih dijelova ništa ne šalju...svi samo spominju budžet,a njemu puna kapa takvog posla...
    a eto...još malo pa smo opet skupa...

Božić je bio u Europi, N.G. proveo na Atlantiku...za 6 dana su u Panami....

imamo osnovni mail,i njegov mob...prošli mjesec račun... boli glava.... slabo mi došlo..a kad smo pričali, prošlo vrijeme začas..ehhh...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ekni, proć će i to...mora to odradit i to bilo gdje, i može bit sretan ako se uspije ukrcat...zaboravi kratke ugovore dok kadeturu ne riješi...to se mora obavit tako i gotovo
    e i zaboravi ovo 6-6, to ti ne postoji,a nećete moć ni financijski izdržat
    Posljednje uređivanje od nahla : 04.01.2013. at 09:38

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

moj dolazi za 10-15dana...ovi zadnji dani mi tako sporo idu..to iščekivanje..ajmeee...
    moj ide preko Globtika evo već 4godine skoro..prije toga je išao preko Azalee tu u Zadru.

Ekni mislim da neće to biti baš tako,6/6...nisam sigurna,ali mislim da su na rjetko kojoj firmi još ugovori 6 miseci..a i kako beti kaže 6 miseci u komadu doma mislin da isto neće moći,osim ako odbije brod i tako,a to mu nije u interesu jer mora paziti da svaku godinu ima 183dana navigacije ako ne želi plaćati porez,ali virujen da to tvoj dragi sve zna..

moj dida je 40godina bio pomorac i ja sam uvik govorila da se nikad za pomorca neću udati...hahahaha...
    teško je ovako živiti,dođe doma ali stalno ti je negdje u glavi i to da opet mora otići...s vrimenon postane lakše,u stvari ne znam kako bi to opisala,neznam dal je lakše,ali drugačije gledaš na to..makar je meni tako...ne navikneš se nikada valjda,ali jednostavno si staviš u glavu da je to tako...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

heheh i ja sam uvik govorila nikad za pomorca...al iskreno, sad sam presretna da je otiša, jer kakva je situacija u dtžavi, ko zna šta bi bilo s nama..tužno, al tako je

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

e i strašno me živcira taj porez..znači,strani poslodavac mu daje plaću,koju mi uredno trošimo u Lipoj našoj i onda ti još žele i porez izvući ako nemaš 6miseci navigacije u jednoj godini...nas srićom još ni jednom nije opalilo po đepu...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

a nemoj da počnem o porezima...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

što,vama se desilo da niste imali 6miseci? uff virujen da čovik popi... kad shvati da mora platiti tolike novce...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

nije nije...još hehheeh
    ali moj je tek krenija prije godinu i po
    Posljednje uređivanje od nahla : 04.01.2013. at 10:19

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

aha...kad sam vidila koliko si ljuta,mislila sam da ste morali platit

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hahahha ma mislim općenito na poreze hahahah...koštalo me živaca

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bog cure,evo prošli i blagdani,što mi je drago,jer posebno mi muž tada nedostaje,svi su nekako skupa,obiteljski đir i to.i ja sada brojim zadnji mjesec,koji je uvijek predug,a ovaj put će biti 3mj,a inače je 2/2,pa se i to osjeti,a prošli smo i mi ono po 6-7mj i godinama tako.eto nek prođe i ovaj prvi mjesec i moj blesonjadolazi!!!s njim nikad nije dosadno
    jedva čekamo,malena već mašta kako će trčati tati u zagrljaj

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

mi isto brojimo još misec...pa se nadamo boljim ugovorima

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

moj je triba doći sad za 4-5dana,ali ništa još neznamo..sutra su u brazilu,možda koji dan na sidru,ali još ništa konkretno nezna..ovaj drugi koji ide doma,je dobija potvrdu da ga dolazi minjati taj i taj,a on ništa još
    ajme i moja već danima pita:mama,oće tata doći sutra kad se probudimo..već par dana crta avion i tatu ispred aviona i nju kako mu trči u zagrljaj..nastojim to pred njom ne spominjati dok ne bude sigurno da će doći,jer se ona onda uzbudi i očekuje ga svaki čas..ali valjda osjeti da se nešto kuha oko toga da bi tata triba doći...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

kad sam videla forum, morala sam da se registrujem. ja sam devojka pomorca. To je hleb sa sedam kora, kako oni to kazu, ali ni jedan ne namerava da odustane. tesko je odrzati vezu, ali nije nemoguce . Moj je na Zodiacu(UK), koji salje brodove na charter drugim kompanijama. Veliki pozdrav iz Beograda

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

aaa nisam zena al sam cura pomorcu..plovi vec 4 godine al je ovo prvi put da ide otkad sam i ja tu cekamo da ga zovu a mene vec depresija dereee

Datum pristupanja
    May 2013

Početno cura od pomorca,za sad

moj decko je pomorac,trenutno je 1 i pol mj na brodu.srecom na relaciji hrv-italija je pa se cujemo svaki drugi dan.no ima namjeru otic na stranca,kamo su ugovori 2-2,sto je u neku ruku ok,al opet nije...fali mi neopisivo i nemogu se nikako naviknut da ga nemam kraj sebe. vijerujem mu ali opet imam neki svoj unutarnji strah,ili nemir...iako ga nema i nece ga bit po 2mj,nizasto ga nebih mijenjala,on je nesto najbolje i najljepse sto mi se u zivotu dogodilo.nemamo dijecu jos,ja se nadam da cemo potkraj godine pocet radit i na tim mali cudima(za koja ja vec imam imena)...sve sto od njega trazim kad je u italiji je to da mi posalje poruku da je sve uredu,jedino to...sve sto zelim je da mi je on dobro i da mi se ziv i zdrav vrati kuci i u moj zagrljaj...ali mislim da malo u nekim stvarima pretjerujem,mozda jer sam previse zaljubljena i previse se brinem...neznam di grijesim... volim ga svim svojim srcem i ne zelim ga izgubit ali tako me strah da cu ostat bez njega radi neke sitnice...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ja sam cura od pomorca.mog pomorca nema doma 1 i pol mj trentuno,a kako stvari stoje nece ga biti jos toliko...no nije to najveci problem,problem je sto i ja plovim. tako da sad ce se dogodit to da kad ja odem na brod kroz nekih 20 dana,on se vraca sredinom 6mj i onda se necemo vidjet negdije do 8-9mj...mislim hocemo ali ne svaki dan...ja mislim jos ovo ljeto plovit i prestajem s tim poslom,jer ako zelim s njime osnovat obitelj a to zelim vise od iceg na ovom svijetu kao pomorac nemogu.mi smo skupa evo 7mj i to je najbolja veza do sad.nikog nisam ovoliko voljela,niti bila ovoliko zaljubljena.koliko god mu ja vijerujem toliko me strah da npr ako izade s deckim van ipopije se malo,ne napravi glupost(prevara),samo na te gluposti ja utijecat nemogu.istina napravio je toliko stvari za mene koje nikad nitko nije napravio.rekao mi toliko lijepih stvari koje me toliko vesele...stvarno dokazuje da me voli i da mu je stalo do mene.no strah je vrag,borim se s time od pocetka veze i koliko god sama sebi govorila da sam uspijela prebrodit taj strah on iskoci...znam reci cete da mogu i ja tako njega prevarit,istina mogu,ali zasto bi prevarila osobu koju volim vise od iceg na ovom svijetu i za koju bi dala ako treba i svoj zivot.nevidim razloga za to...i ako nekog volis to nikako nemozes napravit...a ja ga volim najvise na svijetu,i svaki dan Boga molim da se popravi stanje u ovoj drzavi pa da mozemo radit obadvoje na kopnu i da ga mogu svaki dan gledat i ljubit.

orcha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

puuno pozdrava cure. moj mm otisao za australiju ima mj dana. vraca se tek nagodinu u prvi mj. zadnji ugovor je otiso isto na 8 mj i ostala sama doma u 6 mj trudnoce potpuno sama u gradu koji ne poznam, nemam prijatelja a ni susjeda u zgradi, bez auta i bez icije pomoci. njegovi roditrlji nisu daleko takoda su mi bili jefino drustvo.. a ono ljeto upeklo, nigdje ne ides, trbuh do zuba. rodila sama, porod prosao lose. ne ogu opisati kako je to kad drugima muzevi dolaze u posjetu a vama nema tko. on je dosao doma kad je dijete vec imalo 4 mj. sebe krivio sta je porod prosao lose jer nije bio doma. nemogu vam opisati emocije kod susreta.sad ga je strasno brinulo da ce ga maleni zaboraviti. taman se zblizili.
    a ja luda. fali mi do bola. da ne spominjem kako ce maleni niti god dana kad ga ponovo vidi.

orcha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

maleni me drzi da ne puknem po savu. ima dana kad mi dodje da nemogu zivjeti ovakav zivot. vidjeti muza samo dva mj u god dana. opet mislim kako je njemu puno teze. ipak sam sa djetetom i danu prodju brzo posebno jer maleni ima posljedica poroda i zahtjeva puuno brige , vjezbica, njege i ljubavi..
    on je propustio rodjenje, prvi zubic, prvu kasicu, prvi slinavi bezubi najljepsi osmijeh, prvi okret, prvo brbljanje.. i jos ce mnogo toga..... brine me i to kako cu malenom objasniti zasto tate nema. a mi dvoje i uz svu ljubav i razumijevanje da se ne udaljimo jedno od drugoga i postanemo poznanici..

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

orcha, znam da je teško al budi sritna da se ukrcao. vidiš kakva su vremena došla, koliko ljudi radi bez plaća ili ne radi uopće....
    mi se trenutno mučimo sa ukrcajem...nikako da ga negdje zovu, sad kad napokon ima časnički ispit položen
    Posljednje uređivanje od nahla : 14.06.2013. at 22:04

orcha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

slazem se. vremena su grozna. i kod njega su u kompaniji rijesavali dio kadra. uvijek se tjesimo kako sve to ima smisla i kako je puno gore razmisljati cime platiti racune. i nakon 8 god veze mislis da si se vec navikao na odlaske a ono svaki put tesko kao da je prvi..

orcha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

jednostavno ti dodje da se izjadas nekome tko to razumije... ))) ispraznis dusu...i znas da nisi jedina majka, supruga, zena koja prolazi isto....

orcha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

vidjet cemo za dalje. pokusava dobiti bar jedan ugovor od samo 6 mj umjesto 8mj. postoji i mogucnost da ce ga trebati na dr brodu i da ga posalju blize, galveston ili new orleans.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ček njemu su ugovori 8 mjeseci? pa koja je to kompanija....

orcha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

potreban mi je savjet kako pripremiti dijete za ponovni susret. imam neku fobiju da se maleni ne uplasi kad ga vidi.zna se rasplakati kad vidi nepoznata lica. ili je to samo faza koju djeca prolaze. bit ce cca god dana star kad nam se tata vrati...

orcha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

radi kao manager na cruiseru

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •