-
MM i ja smo razgovarali kako bi bilo super da ima takav ugovor 42/42 ali vjerovatno i onda bi bilo teško...ti rastanci su grozni...Mi smo se počeli i dopisivati mailom poput nekih školaraca i to me jako veseli...
-
ja bih potpisla ugovor 42 dana do penzije.mi brojimo još dosta, tek je otišao prije mjesec dana
-
-
-
moj otisao prije 3dn, on je na 42/42 i ipak je razlika...malena ga ne zaboravi,jos se i Skype-om tu i tamo vide....
-
moj je na 3/3..cujemo se i mi skype-om redovno, prošli brod ih je nešto internet zafrkava pa i nismo tako često, sad su to valjda sredili...starija ga ne zaboravi, ali rjetko kad želi razgovarati s njim, valjda tako pokazuje ljutnju jer je otiša..ali inače i jedna i druga se ponašaju kao da je svaki dan bio s nama onog trenutka kad se vrati kući..ne drže distancu..samo su u čudu prvih par sati, ne mogu vjerovati kao da je stvarno tu..sad kad je u sedmom mjesecu došao doma, govori mlađa kćer: evo tata doša, nije više u kompjuteru..
-
moj ni neta , ni skypa, jedino telefon jednom tjedno, ugovor 4 mjeseca
-
Zanima me kakva vam je situacija sa svekrom i svekrvom kada nema muza-kada je na brodu,jeli vam se namecu,kakva je komunikacija medju vam
-
cure ja sam nova...vidim da niste odavno pisale, ali voljela bih da ponovno aktiviramo ovu temu, da mi bude lakše jer mm prvi put odlazi na 6 mjeseci
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma