-
razvod...mirenje
Pozdrav svima!
Vec dugo citam jednoroditeljske i puno ste mi pomogli vasim iskustvima. Moja prica je jako tuzna i u zadnjih godinu dana sam prezivjela stvari koje nisam ni sanjala u najruznijem snu. Nebi previse o detaljima, ali ukratko:
Dakle nakon rodjenja drugog djeteta moj muz je shvatio da on zeli slobodu i da nije spreman na djecu :shock:. Uhvatila ga je panika od odgovornosti, roditeljstva, ma cijelog zivota. Ponasa se ko klinac. Uglavnom mi vec par mjeseci zivimo odvojeno. Predali smo zahtjev za spoazumni razvod na njegovo forsiranje. Iako mi je ucinio puno gadosti i nebi trebala preko toga preci u dubini duse znam da ce jednog dana shvatiti sto je ucinio i da ce se htjeti vratiti (za dobrobit svih nadam se da ce to biti vrlo brzo). Potpuno se zatvorio u ljusturu i ne dopusta nikome da mu se priblizi. Molila sam ga da razgovara sa psihologom ili bilo kim ko mu moze pomoci...ali nista od toga. Trazila sam i bracno savjetovanje, ali ne.. za njega je razvod jedina opcija.
Ono što vas hocu pitati je kako izgleda mirenje u CZSS? ja sam cula da je to samo proforme i ne znam sto da tamo uopce kazem jer ja razvod ne zelim i mislim da se to jos moze spasiti? Nisam nikada cula da je tamo mirenje uspjelo i nebi to ni pokusavala na taj nacin, al ne znam ni sama sto da velim.
Pliz help
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma