Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: razvod...mirenje

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno razvod...mirenje

Pozdrav svima!
    Vec dugo citam jednoroditeljske i puno ste mi pomogli vasim iskustvima. Moja prica je jako tuzna i u zadnjih godinu dana sam prezivjela stvari koje nisam ni sanjala u najruznijem snu. Nebi previse o detaljima, ali ukratko:
    Dakle nakon rodjenja drugog djeteta moj muz je shvatio da on zeli slobodu i da nije spreman na djecu :shock:. Uhvatila ga je panika od odgovornosti, roditeljstva, ma cijelog zivota. Ponasa se ko klinac. Uglavnom mi vec par mjeseci zivimo odvojeno. Predali smo zahtjev za spoazumni razvod na njegovo forsiranje. Iako mi je ucinio puno gadosti i nebi trebala preko toga preci u dubini duse znam da ce jednog dana shvatiti sto je ucinio i da ce se htjeti vratiti (za dobrobit svih nadam se da ce to biti vrlo brzo). Potpuno se zatvorio u ljusturu i ne dopusta nikome da mu se priblizi. Molila sam ga da razgovara sa psihologom ili bilo kim ko mu moze pomoci...ali nista od toga. Trazila sam i bracno savjetovanje, ali ne.. za njega je razvod jedina opcija.
    Ono što vas hocu pitati je kako izgleda mirenje u CZSS? ja sam cula da je to samo proforme i ne znam sto da tamo uopce kazem jer ja razvod ne zelim i mislim da se to jos moze spasiti? Nisam nikada cula da je tamo mirenje uspjelo i nebi to ni pokusavala na taj nacin, al ne znam ni sama sto da velim.
    Pliz help

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

To što ti želiš neće ti baš puno pomoći ukoliko on ne želi to isto. Ovako na blef... muško koje se želi rastati pod svaku cijenu i to pod hitno-ima drugu.
    CZSS je formalnost, jedino što može čovjeka navesti na preispitivanje svojih odluka, ali ne znam da se netko do sada zbog njih pomirio.
    Prihvati mirno njegove želje jer ako on ne želi živjeti s tobom ti ga nikako ne možeš natjerati na to.
    Uostalom razvod braka nije kraj svijeta... kad preživiš prvi.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    To što ti želiš neće ti baš puno pomoći ukoliko on ne želi to isto. Ovako na blef... muško koje se želi rastati pod svaku cijenu i to pod hitno-ima drugu.
    hm... i meni se to cini :/

u svakom slucaju, po pitanju "mirenja", da to je na zalost samo formalnost, osim mozda ako ti izjavis da se zelis pomiriti, onda ce mozda malo dublje popricati sa vama.. u svakom slucaju sretno.

ps. jedino bi ti mozda savjetovala da ne gajis lazne nade i ne mislis i nadas se kako ce se on jednog dana predomisliti ili vratiti.. kada se ucini taj najtezi korak rastave, tesko da se itko poslje odluci vratiti., stvari jednostavno tako ne funkcioniraju

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma ni meni taj razvod nije toliki bauk kakav sam mislila da ce biti! On je odselio kod svojih na moje inzistiranje, jer se nisam mogla nositi sa malom bebom, djetetom od 4 godine i njegovim hocu necu fazama.
    Koliko puta ste citale, cule kako zene govore da je kraj, dobio podrsku od svih sa strane, svi govore "ma bolje ti je bez takvog muza" i onda ista ta zena za mjesec dana pise kak je opet sve ok, mire se i bla bla...
    Ja jos nisam dovoljno emocionalno zrela da ga odje... iz svog zivota zauvijek. I ne zelim da mi se dogodi da se eto pomirim sa cinjenicom da je to gotovo i u punom smislu te rijeci krenem dalje i onda BUM evo ti njega natrag pa mi poremeti planove jer ga jos volim pa ga primim natrag.
    Ja kad jednom odlucim da je to gotovo onda je to definitivno. Dala sam sebi rok do nove godine da ga kao cekam, a onda bye bye. Imam svoje andjele, posao, stan, mlada sam i pred menom je cijeli zivot...i bez njega mi je dobro.
    Ali ta njegova odluka je toliko ishitrena i nepromisljena i stvarno imam osjecaj da kad bi on porazgovarao sa nekom strucnom osobom da bi neke stvari shvatio. Za mene brak nije nesto sto bi se pod svaku cijenu trebalo spasavati, ali nije ni rjesenje da pred prvom krizom pobjegnes glavom bez obzira. Ja sam osoba koja pokušava rijesit probleme, a ne bjezat od njih...

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nisi napisala koliko je stara beba pa bih samo podsjetila da do bebinog prvog rođendana on ne može dobiti razvod.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma jeze me ovakve price...danas moja frendica saznala da njeg gospodin ima kokicu s posla, a on as troje djece...fuj

ali kad odluce da ne zele nazalost skuzila sam da nema toga mirenja. a iskreno sto se mene tice, kad se neke stvari izgovore, postoje one preko kojih se prelazi i one preko kojih ne!!

ja ti zelim samo da se ne nerviras na tome mirenju i da imas trezvenu glavu-tamo ti je potreban racio a ne nesredjene emocije. drzi se i sretno...neka zavrsi onako kako je najbolje za buducnost tebe i djece

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uf.....nisam već dugo pisala ovdje......

svaka je priča drugačija, a opet tako slična.....

Neke završe sretno, a neke nesretno..... ali ono što iz svog iskustva mogu reći ..... to je da je "happy end"......samo stvar perspektive.

Želim ti da budeš sretna....sa ili bez njega.....

Samo hrabro....život je lijep..... .....he,he

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ziziiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! :D

jel mi se čini - ili ti je krenulo?

tena, prvo se sredi sama sa sobom. budi spremna na to da on neće biti u tvom životu - a ako se kojim čudom dogodi da ostane - imat ćeš samo plus.... to što ti "znaš" u dubini duše - možda je samo odraz tvojih želja. ljudi su ponekad posve drukčiji od onog kakvima ih želimo vidjeti.

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ziziiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! :D

jel mi se čini - ili ti je krenulo?

ne čini ti se 8)

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj jassi prvotno napisa
    da imas trezvenu glavu-tamo ti je potreban racio a ne nesredjene emocije. drzi se i sretno...neka zavrsi onako kako je najbolje za buducnost tebe i djece
    ma ja sam hladna ko špricer na van 8)
    prijatelji i rodbina me imaju potrebu tješit a na kraju razgovora ja tješim njih
    uf... da mi je netko rekao da ću to preživjet i stajat čvrsto na nogama nebi vjerovala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •