Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 88 od 88

Tema: UGGS - DJ. ČIZMICE

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Karli ne znam, samo sam ih nazvala pitati dal imaju moj broj i naravno...nemaju, a u stiefelu su strikane 1500kn (u biti i jos nesto sitno al to je to...) al nema sivih((

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja jučer bila u Karle u St, nemaju ih više niti će ih naručivati ((

Možda ima u Stiefela u St, zaletit ću se do Emezete.
    Ako je tko bio u ST, ima li ih.

A ova stranica koju sam ja navela, pretpostavljam da nisu originalne, iako na jednima piše Made by Dakota ili tako nešto (originalni proizvođak UGGsica) :/

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jooj cure moje, ja isto želim Uggs-ice! :D
    koliko su mi isprva bile odvratne, toliko ih sad želim..al zna se to meni dešavati..
    nego, ja imam prijedlog!
    s obzirom da su Uggs-ice jako tražene a zima se približava, ajmo mi njih kolektivno naručiti preko nekog najpovoljnijeg sajta.
    vidim da nas je ovdje hrpa neznalica, što se tiče internet prodaje, trebala bi neka dobra dušica (koja se kuži u to) poslati narudžbu a mi ostale predati novčeke..i naručiti hrpeeeetinu čizmica za šetnju po špici..
    šta mislite o tome..jel to izvedivo?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

originalne na stranicama UGG australia dođu cca 200USD
    Ne, toliko ispadne s poštarinom koja je oooogromna, oko 90 USD. :shock: Cijena samih čizmi je 120 do 150 USD, već sam ja gledala. Možda ako bi nas se zaista skupilo više pa da naručimo o jednom trošku poštarine, to bi se zaista isplatilo i bili bi sigurni da su prave.

I ja hoću sive, ili pletene ili obične i ne mogu nikako upecati na e-bayu po prihvatljivoj cijeni. :/

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa
    Imate ih i na Taylor Shoes sajtu, a oni isporucuju u HR: http://www.taylorshoes.com/m-71-ugg.aspx
    evo na ovom sajtu, takve kakve ja želim (niže, najobičnije), koštaju 130 $.
    interesira me dal upravo takvih ima kod nas i koliko koštaju?
    (spominje se stiefelkonig, Karla..)

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajmo cure, koliko bi nas naručilo..
    1. barbi (?)
    2. nely

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. barbi (?)
    2. nely
    3. lara01

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bi ako ima tih koje bih htjela.

Zapravo me zanima jesu li i ove pletene iznutra podstavljene krznom?

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

barbi..daj mi reci molim te proceduru takve narudžbe!
    nemoj mi se, molim te smijati, jer kao što rekoh totalni sam tutlek što se toga tiče.. :?
    (kako se plaća, poštarina, carina..)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja sestra ih je upravo kupila u SAD-u. Probala sam ih i oduševljena sam. Moje stopalo nikad nije osjetilo veći užitak

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

barbi..daj mi reci molim te proceduru takve narudžbe!
    nemoj mi se, molim te smijati, jer kao što rekoh totalni sam tutlek što se toga tiče..
    (kako se plaća, poštarina, carina..)
    Ja to znam samo u teoriji, praktično sam samo jednom nešto kupila na internetu i to preko ebay-a i to je prošlo u redu, nisam platila nikakvu carinu.

Na stranici (toj ugg australia) se treba registrirati i tada odabereš što želiš kupiti u u kojem broju, koliko komada, hoćeš li poseban poklon omot , upišeš svoju točnu adresu (ulicu, grad, državu) i cijeni proizvoda se pribroji trošak poštarine pa dobiješ ukupnu cijenu. To platiš karticom ili paypall-om i čekaš da ti stigne. Carinu ti odrape ovdje kad stigne.
    U konačnici, za naručiti jedan par nikako se ne isplati, bolje je kupiti ovdje.
    Ako bi naručili više komada odjednom sigurno bi platili i carinu, za pojedinačni komad možda čak niti ne bi.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja bih štrikane, crne.
    ako će se naručivati, javite mi.

to će mi biti najskuplja obuća.

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

barbi...a kako preko ebay-a, jel dostavljaju u Hr?..kolika je poštarina?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kupovanje preko ebay-a ti je isto kao i kupovanje preko podforuma burza. Gdje prodavatelj dostavlja ovisi o njegovoj volji, neki dostavljaju samo u USA, neki širom svijeta. Cijena dostave je također raznolika ali kreće se uglavnom od 10 do 35 USD za Hrvatsku. Plaćaš odmah ukupnu cijenu, robe koju kupuješ s dostavom. Meni je ono što sam naručila stiglo za manje od tjedan dana, carinu nisam platila, poštar mi donio paket doma.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

jučer su nam došle prekrasne bež uggsice za N. - broj 10, bez carine - naručene preko uggs australia!
    ne znam točno kolika je cijena jer su plaćene masterom, pa javim koliko to zadovoljstvo košta kad saznam. Inače, N-i se sviđaju i ugodne su joj, a jako je osjetljiva i često je čizmice "žuljaju" (odnosno nešto joj smeta). Da ne kažem da u svakom slučaju ispadnju jeftinije od npr. Naturino čizmica, koje posljednje dvije godine nije htjela nositi jer su joj draže bile cicimiciban za park i snijeg!

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

1.barbi(?)
    2.nely
    3.lara01
    4.dunja&vita))....sive ili crne štrikane,molim vas,molim vas javite mi ako će netko naručivat

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam nedavno naručila preko ebaya, sive štrikane i dosle su mi bez carine. Izasle su me ukupno 860kn! Vidim da ih ta ista cura ima jos pa ako nekog zanima, pošaljem njen link. Rekla sam da mi ne treba original kutija i uzela mi je s(kršitelj koda)ing svega 9 dolara!

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

dina, a kakve su te štrikane unutra? ja bi isto sive, predivne su mi.
    i kako se snalazite s brojevima?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upravo ih imam na nogama)) Fiiine su i tople One su ti skroz strikane ali nikako nisu za kisu jer su u biti ko prava debela carapa Djon im je isto futran.
    Ja sam uzela broj 8 a nosim 39 i taman su mi. Najbolje ti je probat kod nas u ducanu pa vidjet koji si broj

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dina, daj mi pošalji link pliz!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upravo ih imam na nogama)) Fiiine su i tople One su ti skroz strikane ali nikako nisu za kisu jer su u biti ko prava debela carapa Djon im je isto futran.
    Ja sam uzela broj 8 a nosim 39 i taman su mi. Najbolje ti je probat kod nas u ducanu pa vidjet koji si broj

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

barby, hoćemo..?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni moje stigle u utorak!!!
    800kn i to bez carine :D

tinaa087

Početno ugg čizme

što se tice ugg cizma u Karli one nisu original. ja sam prije 3 godine tamo kupila visoki model po cijeni od 1900kn i neki dan ih idem ponovo obuc i pogledam etiketu unutra,a na straznjoj strani pise Made in China. original Ugg čizme se proizvode u Australiji, ne u Kini tako da sam ostala razocarana. inace niti original niti kopija nisu za kišu, nego za suho vrijeme.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: ugg čizme

Citiraj tinaa087 prvotno napisa
    što se tice ugg cizma u Karli one nisu original. ja sam prije 3 godine tamo kupila visoki model po cijeni od 1900kn i neki dan ih idem ponovo obuc i pogledam etiketu unutra,a na straznjoj strani pise Made in China. original Ugg čizme se proizvode u Australiji, ne u Kini tako da sam ostala razocarana. inace niti original niti kopija nisu za kišu, nego za suho vrijeme.
    Dosta UGG-sica se proizvodi u Kini.

http://reviews.ebay.com/Authentic-Ug...00000004610638

We have experienced tremendous growth in Ugg Australia footwear, especially in the Classic Collection.The demand has outnumbered the capabilities of both the New Zealand and Australian factories.

Product demand, business growth, and the consistency of manufacturing in Asia have all been determining factors as to why we have moved many of the collections' productions to China.

Though our boots have been manufactured in China for several years, they continue to be made of Authentic Grade A sheepskin from Australia and New Zealand.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam preko rodine burze kupila kopiju Uggsica za kćer, iako su i meni bile ružne i neprivlačne u početku. Ja ih još uvijek nebi nosila Ali kćer mi je oduševljena, fascinirana, ne izlazi iz njih, ne može se načuditi kako su lagane i udobne. ma super

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni su super, prekrasne....

Ali Eva mora malo porasti da se počne "šminkati" s UGGsicama. Za sada samo mama.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj martinispy prvotno napisa
    Meni su super, prekrasne....

Ali Eva mora malo porasti da se počne "šminkati" s UGGsicama. Za sada samo mama.

Ja sam isto skoro pala u napast da ih naručim Viti, ali suzdržat ću se do iduće godine. Ja ih obožavam i ne izlazim iz njih cijelu jesen i zimu...i dobar dio proljeća 8) ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam neki dan naručila malenom UGGsice i preodlicne su. Kod nas kostaju 1250kn a mene su sa postarinom izasle 507kn! Stvarno je nevjerovatna ta razlika u cijeni!!!

maribel avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja kupila krasne lila ugsice u Bennetonu za cca 350 kuna, broj 33-cura oduševljena, krasno joj stoje na tajčice i uske trapke, kad zove sinoć baka i viče bacajte to ipravo na tv-u govore da su opasne za kralježnicu i stopala.
    Mi zapravo muku i mučimo sa spušenim stopalima i sad sam u nevjerici.
    Moda ili zdravlje ili.....

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

hmmm, ja sam isto u dilemi - stigle nam jučer uggsice iz australije, h.oduševljena, super joj stoje, stvarno su divne, ali isto nisam sigurna dal da joj to bude jedina zimska obuća ili da ih imamo za šminku, a da joj kupim još nešto za trčanje po parku...

maribel avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pa tako nekako i ja razmišljam-čizmice za koji put , a gležnje za svaki dan...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ninni, to def.ne može biti jedina zimska obuća jer niti su za kišu niti za snijeg, one jesu tople i udobne i mekane ali iskreno vise su za sminku nego za prave potrebe, narocito djecje

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma da, znam...morat ćemo ipak u još jedan shoping

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Čizmice s podstavom od čiste vune - popularne "uggsice" - već su godinama modni hit. Uggsice ipak ne bi smjele biti prvi izbor 
jer su prilično štetne za stopalo, piše Večernji list.

"Svaka obuća koje ne pruža potporu peti i gležnju potencijalno je štetna, i japanke, ali i uggsice. Problem je što se noga lako može izokrenuti, čak i iščašiti," izjavio je dr. Stanislav Peharec.

Nije rijetkost da brojne žene balansiraju između nezdravih uggsica i još nezdravijih potpetica od desetak centimetara.

"Sve što je više od sedam centimetara, mučenje je za kralježnicu i takvu obuću treba izbjegavati, posebno ako je nosite cijeli dan", ističe Alexander McCarty, ugledni ortoped kod kojeg brojne slavne osobe traže pomoć zbog stopala uništenih neprikladnom obućom.

Stoga, ako ste već i kupili popularne vunene čizme, budite oprezni i nemojte ih nositi cijelo vrijeme. Povremeno uskočite u nešto drugo - stopala i kralježnica bit će vam silno zahvalni, zaključuje Večernji list.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Čizmice s podstavom od čiste vune - popularne "uggsice" - već su godinama modni hit. Uggsice ipak ne bi smjele biti prvi izbor 
jer su prilično štetne za stopalo, piše Večernji list.

"Svaka obuća koje ne pruža potporu peti i gležnju potencijalno je štetna, i japanke, ali i uggsice. Problem je što se noga lako može izokrenuti, čak i iščašiti," izjavio je dr. Stanislav Peharec.

Stoga, ako ste već i kupili popularne vunene čizme, budite oprezni i nemojte ih nositi cijelo vrijeme. Povremeno uskočite u nešto drugo - stopala i kralježnica bit će vam silno zahvalni, zaključuje Večernji list.
    Malo sam skeptična u vezi ovog. Pa hodati bos je super zdravo... ne znam po čemu bi onda za tako laganu obuću u kojoj imamo dojam da ništa nemamo na nozi trebao potporanj za gležanj ili petu.
    Nogu se lakše može iščašiti u bilo kakvoj drugoj obući ako se krivo stane ili posklizne. :/

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    toliko su ruzne da su skoro pa lijepe
    ružne,ružne....a sad su mi lijepe
    i baš ih želim imati
    ide jedan frend u USA i mogao mi donijeti
    još uvijek važem
    a sviđaju mi se ove
    http://www.australianuggboots.com.au...all/index.html

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gdje ste kupili zimske čizmice na sniženju (geox, naturino)?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •