Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Cjedilo za posudje

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Cjedilo za posudje

Ovako, imam sudoper s dva okrugla okna. Cjedilo je plasticno do sudopera. Uzasno sakuplja kamenac, voda udje ispod dok perem sudje pa se osjeca ustajali miris, a stvarno ga je ziva muka prati, veliko je i nezgrapno. Boljih modela nisam nasla, ovo nam je n-to po redu. U njemu skoro stalno ima sudja jer perkamo sitnice citav dan.
    Stoga bih kupila metalno cjedilo koje se drzi u oknu, jer ionako imam dva i sudjericu i mislim da bi to funkcioniralo, da ne bi zauzelo prostor, dapace, rijesila bih se tog plasticnog.

E sad, znate li gdje ga ima kupiti? Neka druga ideja?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mueller?

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Cjedilo za posudje

Citiraj summer prvotno napisa
    U njemu skoro stalno ima sudja jer perkamo sitnice citav dan.
    U ovome je vjerojatno problem. Ja prije nego stavim frisko, pospremim suho sudje i izlijem vodu koja se nakupila. Jednom na tjedan sve izribam.
    Sve je cisto i nema neugodnih mirisa.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja cjedilo svako malo operem tako da natresem limunske kiseline unutra, nalijem vode i ostavim jedno pola sata da stoji. Nakon toga samo opereš, bez ikakvog ribanja i muke.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo imali drveno cjedilo iz Ikee, nije se skupljao kamenac, ali meni se nije svidjao miris vlaznog drveta, pa smo ipak uzeli plasticno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam se preporodila otkad sam cjedilo izbacila iz upotrebe. Svaki put nakon pranja odmah obrisem sudje i dobro funkcionira. Eto, samo za promisljanje....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A u mojoj kuhinji će biti (kao što je kod mojih već 30 godina) ocjeđivač u elementu iznad sudopera. To je za mene jedino prihvatljivo rješenje. Opereš, staviš unutra i zatvoriš. S donje strane je rupa kroz koju dolazi zrak i sve je uvijek čisto i uredno.
    Mene izluđuju ti ocjeđivači pored sudopera. Samo kaj naši stolari još nisu dovoljno evoluirali da to rade kao standardno, nego mi se svaki drugi čudom čudi kad im to spomenem.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Ja sam se preporodila otkad sam cjedilo izbacila iz upotrebe. Svaki put nakon pranja odmah obrisem sudje i dobro funkcionira. Eto, samo za promisljanje....
    u drugom životu možda

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja imam sudjericu, al bez cjedila ne mogu

Inace, za skidanje kamenca s plasticnih cjedila (mislim one donje podloge) je super prasak za pecivo :D

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja koristim ocat i sodu b.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •