Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Baby TV

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Baby TV

Baby TV

Eutelsat W3A (7.0E) - 11513.00 H - Txp: D3 - Beam: Europe A
    DVB-S 27500 3/4

Jezik Engleski i Turski

Trenutno je FTA :D

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Davno otkrivena na Max Tv-u,
    mogu samo reći

Datum pristupanja
    Oct 2004

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    http://www.babytvchannel.com/onlineplayer.aspx
    sta opet daju free?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A kad su počeli naplaćivati?!?

Nisam znala, sorry.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
    Davno otkrivena na Max Tv-u,
    mogu samo reći
    Potpisujem !

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

baby tv kod vas pali? moj maleni uopce nije zainteresiran....ali zato je mami zakon! *haha*

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kad ste klincima "dozvolili" da gledaju TV? ja sam citala da se ne preporucuje prije 2 godine..tako kad god je L blizu TV mi ga gasimo jer joj je jako zanimljivo gledati bilo sto. Srecom voli muziku pa pomazu CDi i radio. jako rijetko se desei da pogleda neston na TV i to ako nam se onakne...ima tek godinu dana pa mi se to cini skroz razumnim ili sam u krivu?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja ne branim. Ne volim "pozadinski rad TV-a", ali ne gasim ako je ona tu jer onda bi vječno bio ugašen. Ali ni ne zanima ju previše, rijetko pogleda crtić više od 5 minuta. Da je drugačije, da bulji vjerojatno bi moj pristup bio drugačiji.
    BabyTV voli, ali isto par minuta.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kod nas TV radi od jutra do sutra, cim ga gasim MM ga upali. on obozava Tv i to je to. tako da ne branim ni sinu. doduse, njega to i ne zanima, osim kad netko nesto pjeva ili je spuzva bob na TV-u. vidit cu kako ce se to sve razviti, ali zasad nema nikakvih problema. tv radi, a on se igra, uokolo skace i tati cupa zivce tako da mu stalno gasi tv....*hehe*

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Osobno mislim da nije dobro da djeca gledaju TV. Stalno bljeskanje i nije zdravo. Zato smo mi naš telkač odjavili, uopće ne gledamo televiziju. I ne fali nam. Osim toga, dobili smo još dragocjenog vremena za druženje

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i moj je zivot bio puno bolji kad uopce nisam imala tv ali tad sam zivjela sama...sad imamo tv ali se turdim ugasti ga kad je Lucija u prostorji jer bi ona gledala ne znam koliko dugo jer gasim cim je ona tu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja osobno sam putem tv skoro perfektno savladao tal. jezik i kulturu.To je bilo kada sam imao 10 god.
    Za otprilike 6 mj. gledanja tv razumio sam tal. tako da su se i talijani koji su nam došli u posjetu čudili kako znam deklinirati padeže.
    U školi nisam proveo niti jedan sat na nastavi tal. jezika dok njemački sam učio 8 godina uzalud.Naime sada ne znam niti brojati po njem
    Šta se tiče male ne pustimo da gleda previše tv ili ako gleda previše stavim nešto drugo šta je ne interesira samo da se makne dalje tv.
    Šta se tiče bljeskanja tv kupili smo namjerno 100 Hz iako je bolje lcd no nismo imali fin.mogućnosti.
    Inače malu(22 mj) ne pustim da gleda niti obične crtiće jer smatram da su i oni previše agresivni za njezinu dob.

Inače Baby tv je trenutno kodiran irdeto2 i viaces 2.6 ključevima tako da je trenutno nedostupan

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja cu samo maloj curi (VEC 22 mj!?!)poslati

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Robert prvotno napisa
    Inače Baby tv je trenutno kodiran irdeto2 i viaces 2.6 ključevima tako da je trenutno nedostupan
    da li se zna je itko proniknuo u taj kod/šifru?
    mi smo već više od 2 mj. bez baby tv i žalosni smo
    max tv su nam odbili, a jedino bi ga i htjeli uvesti zbog tog nesretnog koda - da možemo imati baby tv, ostalo nas ne zanima
    mm je čak i pisao na site babytvchannel, ali nije dobio odgovor...
    jel postoji neka mogućnost pretplate ili sl?
    :?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj aurora8 prvotno napisa
    da li se zna je itko proniknuo u taj kod/šifru?
    mi smo već više od 2 mj. bez baby tv i žalosni smo
    max tv su nam odbili, a jedino bi ga i htjeli uvesti zbog tog nesretnog koda - da možemo imati baby tv, ostalo nas ne zanima
    mm je čak i pisao na site babytvchannel, ali nije dobio odgovor...
    jel postoji neka mogućnost pretplate ili sl?
    :?
    Nažalost još je crnilo
    Jedino se može platit i gledat preko adsl-a
    Znaći plati se karticom na njihovom webu i gleda on-line preko playera

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hvala, Robert!
    da, mm se bio pretplatio, ali smo otkazali, jer nam onda laptop mora biti uz tv, a curka se penje na regal i dira tv, liniju itd, pa tako i laptopu prijeti tragičan kraj.
    a ništa, čekamo ključ...i ponovili smo zahtjev za max tv...
    drugi crtići niti kanali je još uvijek uopće ne zanimaju...
    blaženi baby tv i oni koji su ga osmislili

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj aurora8 prvotno napisa
    blaženi baby tv i oni koji su ga osmislili
    Ja sam micao satelitsku lijevo desno(imam rotor) probao sam ih na desetine ali kao što je mala gledala baby tv niti jedan je nije zanimao!
    I ne samo što imaju reklame nego crtiči su jednostavno nasilni za njenu dob(2 god)tako da se ona samo okrene i ode igrati sa nekim drugim.

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

probao sam ih na desetine ali kao što je mala gledala baby tv niti jedan je nije zanimao!
    I ne samo što imaju reklame nego crtiči su jednostavno nasilni za njenu dob(2 god)tako da se ona samo okrene i ode igrati sa nekim drugim.
    identično i kod nas
    x

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi imamo max tv i Sven gleda taj Baby tv. Ne stalno ali kad ga stavim u hranilicu dok ide papati onda gleda i odmah je bolji i dobro jede.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jedno pitanje u vezi s Baby tv-om.
    Prije nekih mjesec - dva dana kupili smo novi TV - full HD.
    Imamo Maxtv i tražili smo T-com da nam priključe one njihove HD programe (i jesu) ali od tada nam je lošija slika na Baby tv i još par programa. Ne znam kako opisati, kao da su konture malo zamrljane, nije baš bistra slika. Ne želimo da malac gleda takvu sliku jer mislimo da to nije dobro za oči.
    Sada, ne znam je li se slika pokvarila zbog toga ili je to bila slučajnost. Kakva je kod vas slika na Maxtv-ovom BabyTv-u?

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi smo imali dosta slabi signal na max tv-u. Ali su ga složili i sad je slika super čista.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

i mi smo uzeli max-tv na probni rok baš zbog baby tv-a.
    malena ga obožava i već po muzici zna koji je crtić, i nazive za neke na engleskom, ja sam većinom s njom i stalno joj pričam šta oni govore ili nešto izmislim, i ja sam prezadovoljna.
    naučila je puno toga, zna sve životinje, i imenovati stvari koje vidi, čak i kad ja šutim ona priča šta vidi, tako da nam je to super program.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Dajem 5 za baby tv, nema nasilja, poučan, puno pjesmica. Moja mala progovorila engleski prije nego hrvatski

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moj mali obozava babytv .ona jaja su mu zakon.ima20mj.i hipnotizira ga.dobro dodje kad treba nokte porezati i sl.

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj superx prvotno napisa
    moj mali obozava babytv .ona jaja su mu zakon.ima20mj.i hipnotizira ga.dobro dodje kad treba nokte porezati i sl.
    X

Da, i moj Sven voli ta šarena jaja.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i mi gledamo baby tv, jako volimo pjesmice uz koje plešemo i snimke djece i baš uživamo
    ne pretjerujemo u tome, ali kada se kuha ili da si nešto napravimo a ona više nije zainteresirana za igranje
    ostaje zabuljena u tv i ništa ne čuje sa strane, samo mrda guzom!

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

heheh isti slucaj...cim krenu jaja, ostane na mjestu i ne pomakne se dok ne prodju.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ha, ha, da, jaja su zakon! Svi smo veseli i fućkamo melodiju kada krene.
    I da, nama također služe za rezanje noktiju!
    (i oni pingvini koji sviraju violinu, i mr. snail i bim i bam, sve joj je zanimljivo jer rijetko gleda, a izgleda da sam se i sama previše uživila - toliko emisija za odrasle ne bi znala nabrojati )

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mm je neki dan počeo iz čisat mira fučkati pjesmicu u konzumu,eto nije samo P opsjednut

beberonka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I nasa Tea gleda baby tv preko max-tv,slika nam je odlicna.A jaja su cudo,i jos po neki...dnevno pogleda po pola sata,sat ,ne odjednom i meni je to odgovaralo,dobijala sam ideje o cemu da je ucim...tako se slatko smije ponekad al...prije mislim 2 mjeseca francuzi su zabranili baby tv i bas sam se uplasila pa sad sa njom gledam cisto kontrole radi ail nisam primjetila nista lose.Sin mi govori engleski perfektno,a od 6 godine je gledao cartoonnetwork.Da li neko zna zasto su zabranili francuzi.Znam takodje da se negde oko2000 godine u Japanu,jedno vece uzasno povecali epi napadi,i ustanovili su da je od neke odredjene crvene boje koja se koristila u nekom crtanom filmu i svi koji su gledali duze od,cini mi se, 20 minuta dobili su epi napad.Uprkos svemu Tea gleda tv jeer nezelim da joj bude zabranjeno voce :D

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj beberonka prvotno napisa
    I nasa Tea gleda baby tv preko max-tv,slika nam je odlicna.A jaja su cudo,i jos po neki...dnevno pogleda po pola sata,sat ,ne odjednom i meni je to odgovaralo,dobijala sam ideje o cemu da je ucim...tako se slatko smije ponekad al...prije mislim 2 mjeseca francuzi su zabranili baby tv i bas sam se uplasila pa sad sa njom gledam cisto kontrole radi ail nisam primjetila nista lose.Sin mi govori engleski perfektno,a od 6 godine je gledao cartoonnetwork.Da li neko zna zasto su zabranili francuzi.Znam takodje da se negde oko2000 godine u Japanu,jedno vece uzasno povecali epi napadi,i ustanovili su da je od neke odredjene crvene boje koja se koristila u nekom crtanom filmu i svi koji su gledali duze od,cini mi se, 20 minuta dobili su epi napad.Uprkos svemu Tea gleda tv jeer nezelim da joj bude zabranjeno voce :D
    :? :? :shock: :shock: :shock: !
    Kaj stvarno, zna netko???

beberonka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da dodam,ono sto sam ja procitala za francuze i nije mi neko objasnjenje"premali su i nije preporucivo za njihov mozak,jer usporava razvoj...?.A kada je te 1999 bila neka jarko crvena boja ,koriscena u japanskim crticima,ta informacija je bila u dnevniku i vise je nigde nisam nasla

beberonka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo sa foruma.hr:

ma sve ste skoro spomenili...
    ali dica danas gledaju neke druge "crtiće".
    evo sam nešto o Pokemonima našla, teorija zavjere:

"Da je s Pokemonom doista nešto čudno, pokazalo se kada je gotovo sedam stotina djece imalo, tijekom gledanje jedne od epizoda, nešto slično epileptičkom napadu. Jedna je od scena, kako je utvrđeno kasnije, sadržavala nešto što se naziva fotosenzitivna epilepsija . Strobo svjetla, stimulirala su nervne stanice, a nakon čega je i došlo do ovakvoga napada. Doktori su pak efekt opisali kao onaj sličan hipnozi i ukazali na prijašnje incidente pri kojima su djeca, igrajući Nintendovu Pokemon igru, doživjeli slične napade. Je li Pikachu, čije su oči bljeskale u ovoj igri, tek zabava za djecu, ili isprobavanje novog oružja kojim se kontrolira um? Informacija da se američki psyopovci bave tehnološkim 'mind control' oružjem, koje će biti iskorišteno preko računala i televizije, samo potvrđuje sumnje. "

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čula sam nešto o tome prije par godina mislim ,ali opet to pročitati, stvarno je moguće da je to istina!?
    :shock: :shock: :shock:

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

za pokemone mi nije cudno,ali za baby tv,pa nisu bas crtani sa nekim efektima bljeskovima...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

"hipnotizira" - tako djeluje i na mene
    uz kompletno isključen mozak

ne sviđa mi se

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema veze s crtićima, ali jučer sam gledala emisiju (uređenje doma na travel&living) i na početku su dali upozorenje da emisija može izazvati epileptički napad.
    Kadrovi su se brzo izmjenjivali, vrtili, naglo se pojavljivali i nestajali (širenjem i sužavanjem), ne znam uopće što je redatelj ili montažer htio takvim načinom, ali niti sam ja vidjela kako stan izgleda, niti mi je bilo ugodno gledati.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da, i ja sam vidjela isto upozorenje prije nekih emisija na onom E (Entertainment) programu na MaxTv-u. Očito ih neki zakon, pravilnik ili sl. obvezuje da stave upozorenje prije emisije u kojoj će se pojavljivati kadrovi kakve opisuje Matilda.
    Za BabyTv se čudim jer su crtići ekstra spori i nema toga bljeskanja (bar nisam do sada primjetila, ne gledamo puno...)

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa
    Jedno pitanje u vezi s Baby tv-om.
    Prije nekih mjesec - dva dana kupili smo novi TV - full HD.
    Imamo Maxtv i tražili smo T-com da nam priključe one njihove HD programe (i jesu) ali od tada nam je lošija slika na Baby tv i još par programa.
    To ti je zato što ti je TV sa full HD-om, a Baby TV (i većina drugih) se na maxTV-u emitira u standardnoj rezoluciji. Pogledaj da li na TV-u imaš opciju prilagodbe rezolucije (npr. neki HD TV imaju mogućnost dodavanja linija u standardnu sliku kako bi se povečala njezina rezolucija-laički rečeno).

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj zrinquita prvotno napisa
    Osobno mislim da nije dobro da djeca gledaju TV. Stalno bljeskanje i nije zdravo. Zato smo mi naš telkač odjavili, uopće ne gledamo televiziju. I ne fali nam. Osim toga, dobili smo još dragocjenog vremena za druženje
    Jao, kako bi ja voljela ovo napraviti. Mislim da bi se mm odselio.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj zrinquita prvotno napisa
    Vezano za stalno bljeskanje-mislim da si na pogrešnoj temi jer se ovdje radi o baby tv-u, a to je takav spori program da bi i dijete nakon sat vremena zaspalo.
    Super je da imate gomilu vremena za zajedničko druženje - ali, osobno, ne sviđa mi se bilo što prekekstremno a i činjenica da smo stalno jedni na drugima mi se čini malo too much. Ovdje ne mislim na dijete...

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

zrinquita (napisa):
    Osobno mislim da nije dobro da djeca gledaju TV. Stalno bljeskanje i nije zdravo...

potpisujem!

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Osobno nisam za neka preestremna ograničenja, a odjavljivanje TV-a mi se čini baš takvim. Kod nas je TV gotovo cijeli dan uključen, više iz običaja nego što ga gledamo, ako ništa bar nam svira CMC, a R cijeli dan gotovo da ne pogleda u njega. Puno je važnije objasnit djetetu zašto je nešto dobro, a zašto ne. Zabrane nikad nisu nikome donijele korist,a usađivanje vrijednosti je. Ako dijete dovedete u neku situaciju znat će kako treba reagirati kad se samo nađe u njoj. Ako si odjavila TV da ga djeca ne gledaju nećeš ih valjda prestat vodit u park ili trgovinu kako ne bi vidjela da postoje slatkiši, a njih druga djeca jedu.
    A što se tiče Baby TV-a mislim da je super, poznajem neku djecu koja su gledajući ovaj program počela govorit engleski,a uz to barem ne gledaju ove moderne crtiće u kojima se samo tuče i ubija.

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Odjavljivanje TV-a se i meni čini preekstremno..
    Ali mi se jednako ekstremno čini i puštati djecu da stalno gledaju crtiće, te im nabaviti kanal na kojem se crtići stalno vrte!
    ...Treba postaviti granice, odrediti koliko dijete smije gledati TV obzirom na dob. Psiholozi stalno upozoravaju na štetnost navike gledanja TV-a kod djece- primjerice pretilost (manje aktivnosti), smanjena sposobnost koncentracije, teškoće u organiziranju i impulsivnom ponašanju...

Mi smo to ovako uredili: TV redovito gledamo navečer (dnevnik pa filmić)- ali ga ne gleda moj sin, jer tada večera- kupa se- ide na spavanac...
    On gleda TV kada su određeni crtići (U vrtu pod zvijezdama, Janko Strižić ili Tom & Jerry) ili mu stavimo Disney-ev DVD (dosadi mu brzo).
    Mislim da mu je to dovoljno i da mu ne treba još i poseban kanal, taj famozan BABY TV!

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Baby prvotno napisa
    Mislim da mu je to dovoljno i da mu ne treba još i poseban kanal, taj famozan BABY TV!
    A ja se grozim Toma i Jerryja i ne bih dopustila djetetu da gleda crtić u kojem svako malo netko nekoga klepi s nečime po glavi, raznese bombom, pregazi valjkom, ušteka u 220v, itd. Baby TV ima crtiće koji su primjereni najmlađoj dobi, u njima nema nasilja ni drugih neprimjerenih sadržaja, a s druge strane puno toga ima edukativnog, baš smo neki dan gledali kako kokoš snese jaje i kako cvrčak proizvodi svoju pjesmu s nogama... Super mi je i kako promiču multikulturalizam i toleranciju, pa bude nešto s Indijancima, pa s Egipćanima. Sjednem s njim pred TV na 15-20 min, pogledamo nešto, prokomentiramo, zapjevamo, ukažem mu na značenja engleskih riječi - sve u svemu, Baby TV mi je puno draži od crtića na koje smo mi navikli. To što netko ima Baby TV ili bilo koji drugi program s crtićima ne znači da djeca bleje 24/7 u televizor.

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Baby prvotno napisa
    Ali mi se jednako ekstremno čini i puštati djecu da stalno gledaju crtiće

...Treba postaviti granice, odrediti koliko dijete smije gledati TV obzirom na dob. Psiholozi stalno upozoravaju na štetnost navike gledanja TV-a kod djece- primjerice pretilost (manje aktivnosti), smanjena sposobnost koncentracije, teškoće u organiziranju i impulsivnom ponašanju...
    Slažem se.
    Mi još ne gledamo crtiće pa nisam dublje analizirala sadržaj, za sada nam je zanimljiva samo muzika iz Baby TV crtića, ali bih mu u svakom slučaju radije dala da gleda Baby TV nego Pokemone ili ove druge gluposti koje viđam na TV-u ujutro kad se probudimo.
    Ponavljam važno je da dijete zna što smije gledati, kada i zašto.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Naš maleni voli Baby TV
    Ne branimo mu gledati televiziju (naravno s neke pristojne daljine , kad se primakne blizu, kažemo mu da sjedne svoju foteljicu i gleda, ako ne upali onda ga mi posjednemo)
    Zna već sve likove napamet , pleše i vrti se na pjesmice.
    Imam dobro mišljenje o Baby TV- u i žao mi je što nemamo tako nešto na hrvatskom, ovako mu ja znam prevoditi kad su neki poučni crtići.
    Voli on i spužvu Boba

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj KATALENIĆ prvotno napisa
    X

Da, i moj Sven voli ta šarena jaja.
    jaja rules 8)
    totalno hipnotizirana... pa skače u zrak i viče Jaja! jaja! jaja!
    i 7 i 20, pa u 9 i 02 min ujutro

mi imamo hd signal i ok je na svim programima max tv-a

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

"preekstremno odjaviti televiziju"
    kao da si Internetom, radiom i dvd filmovima (ima ih i dokumentarnih, znate) ne možeš dozirati kvalitetan program
    ne treba vam baš sve izabrati đelo hadžiselimović

tako mi klinac ponekad pogleda baby tv, imamo "skinute" baby einstein dokumentarno-lutkarske filmiće i sl.

za mene - sve što poželim
    a to sigurno nije rtl-ov tragični reprizno-trasherski program kojeg u stopu slijedi nova tv i sutlić-hloverkina katastrofa od državne televizije

preekstremno

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •