Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Ljubav, ah ljubav...

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Ljubav, ah ljubav...

E pa da podijelim sa vama jednu ljubavnu priču koja je prikladna uz Valentinovo... Dakle, moj sin već godinu i pol ide u jaslice i odlično se adaptirao. Voli tamo provoditi vrijeme, jedva čeka da ujutro krenemo... Iz jaslica povremeno dobivamo CD sa hrpom fotki. I dok je jedva govorio (sad već puno priča iako to nije sasvim razumljivo), kada bi vidio fotku jedne curice, počeo bi skakutati od sreće, pljeskati i vikati "Tia! Tia!". Listala bih fotke i svaki put se ponavljalo isto.

Došli smo tako jedan dan u jaslice i Tia je bila u hodniku. Da mi je netko rekao da ću vidjeti takav pogled i osmijeh kod mog sina u dobi kada još nije napunio dvije godine, rekla bih mu da je lud! Stajali su jedno pred drugim, gledali se, udrvenili kao kipovi i onako zaljubljeno smješkali :shock: I teta i ja smo bile pomalo zatečene tom situacijom... Nastavljale su se šaliti na taj račun, pa su ga naučile da na pitanje: "Tko je tvoja cura?" on redovito odgovara "Tia".

Tie od Badnjaka do ovog ponedjeljka nije bilo u jaslicama. Mihovil bi povremeno, ničim izazvan ponavljao: "Nema Tia" šireći ruke i odmahujući glavom... I napokon, Tia je stigla, a za mene je uslijedilo najveće iznenađenje do sada. Ispričala mi jučer teta u jaslicama: "Znate, Mihovil i Tia se grle kao pravi dečko i cura" :shock: :shock: :shock:
    - Kako to mislite?
    - Pa onako, grle se... Okrenuti jedno prema drugome...
    - Vi ste im rekli da se grle?
    - Nee... Kad sam se okrenula, vidjela sam da su se bacili jedno drugome u zagrljaj. Bili su tako slatki! Ona je viša i jača od njega pa on nju zagrli oko struka, a ona njega oko vrata. Mislili smo da je samo nekakva dječja igra i da to neće ponoviti. No, kada smo im rekli da se zagrle, oni su isto ponovili

Kod kuće je ponovno htio gledati slike, a kada je ugledao svoju ljubav odjurio je po tenisice i vodio me prema izlaznim vratima očajnički ponavljajući "Brrrm brrrrm, Tia, Tia!" (brrrrm uvijek ponavlja kada idemo u jaslice....). Nije prestao dok mu nismo rekli da Tia spava jer ni jedno drugo objašnjenje nije dolazilo u obzir.

I tako moj dvogodišnji sin ima curu...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

meni su te male ljubavi taaako slatke

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I naš dvogodišnjak ima curu. Svaki dan se ljube i grle, kaže teta, plešu zajedno a kad se rastaju na kraju dana to su srcedrapateljni prizori pusica, zagrljaja i mahanja
    Danas joj je čak odnio maleno crveno srce.

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

preslatko!
    devet_mjeseci, kada su nam sinovi išli u iste jaslice, L. je na pitanje kako ti se zove cura odgovarao sa Ane!
    Više nema curu...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bas preslatko!

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Baš su medeni.
    Prava love story za Valentinovo

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

preslatko
    super mi je ovo kako je išao po tenisice

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cute

Moj Patrik ima u vrtiću svoju curu Emu. I kad vidi djevojćicu na naljepnici štapića za uho viče Ema!! (fakat mala sliči), u vrtiću se smješka, sjedi kraj nje, priča o njoj. Totalno smiješno i fora.

Samo, moj sin brije i na dvije (malo starije) blizanke tako da..

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

preslatko!!

ja sam isto pod dojmom jer na panou pise JA VOLIM
    LEA: "tatu, mamu i u vrticu Jana"

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa

je i moja vec danima zove na telefon trojicu (i uvijek iste decke) iz grupe i zove ih da joj dodju doma i usput obave shoping

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kod nas se prvo jako često spominajo Ivan.
    Sad je Fedor već jako dugooo.
    I kad sam ju neki dan pitala zašto se ljuti na tetu rekla mi je da se teta ljutila na Fedora.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Moram priznati da sam osobno totalno iznenađena jer mi zaista nije bilo ni na kraj pameti da prve dječje ljubavi mogu biti već u jaslicama, dok još ni ne govore kako spada...

Baby tvoj L. ima dooobar ukus, ja sam čak mislila da će Mihovilov izbor jednom biti Ane

Tiwi, ovo mi je sjajno!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    preslatko
    super mi je ovo kako je išao po tenisice
    X

Moj I ima skoro od prvog dana Piu
    Kad god vidi neku curicu pa i na TV-u viče "Pia Pia" (njenoj mami-extra dragoj curi BTW-i meni uvijek je to za raznjež raznjež)
    Uvijek pri ulasku u vrtić govori što? PIA naravno!
    Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...počeo je spominjati i Ninu

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

miš mali zaljubljeni

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

baš lijepa pričica povodom dana kada se tičeki ženiju

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bas su slatki, uljepsala mi je dan ova tvoja pricica

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da ja podijelim s vama naše iskustvo

G navodno ima u vrtiću curu Lanu, dosta ju spominje i kad ga pitaš ima li curu kaže da je to Lana.
    E sad, neki dan ja dođem po njega i već smo se obukli u jaknu i cipele i kad tamo iz sobe istrčava Leonarda ( mala šefica ) i viče:"pufa, pufa, pufa!" ( naravno: pufa=pusa ) i dođe do mog frajera koji samo kul izbaci bradicu prema njoj nepomaknuvši se i ona ga kušne drito u usta i ode.
    Ja ostala paf, G ništa kao to je sve normalno, a ja pitam:" pa šta je sad to , kaj nije tebi Lana cura?" kaže on "je", a ja pitam " a šta je to onda s Leonardom?" kaže faca " i ona isto"

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Kavin prvotno napisa
    Da ja podijelim s vama naše iskustvo

G navodno ima u vrtiću curu Lanu, dosta ju spominje i kad ga pitaš ima li curu kaže da je to Lana.
    E sad, neki dan ja dođem po njega i već smo se obukli u jaknu i cipele i kad tamo iz sobe istrčava Leonarda ( mala šefica ) i viče:"pufa, pufa, pufa!" ( naravno: pufa=pusa ) i dođe do mog frajera koji samo kul izbaci bradicu prema njoj nepomaknuvši se i ona ga kušne drito u usta i ode.
    Ja ostala paf, G ništa kao to je sve normalno, a ja pitam:" pa šta je sad to , kaj nije tebi Lana cura?" kaže on "je", a ja pitam " a šta je to onda s Leonardom?" kaže faca " i ona isto"
    Faca! 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •