-
Ja samo da se pridružim u jadikovkama. Naime, što se samog dojenja tiče OK smo, sisa možda jednom po noći (nekad ni toliko), danju bar 4-5 puta, najgora su jutra jer se jako teško razbuđuje pa se nasisava i po sat vremena.
Ali zadnjih nekoliko ciklusa ja izgleda imam neki poremećaj hormona i u PMSu i tokom menstruacije ne mogu da podnesem njeno sisanje (naročito kad se uspavljuje pa onako bez veze, iritirajuće dudla). Očajna sam, toliko me to nervira da moram da se uštinem za nogu da skrenem pažnju. Dođe mi da vrištim. Pokušala sam da je uspavam nosanjem, ali plakala je do iznemoglosti i na kraju sam joj opet dala sisu.
Išla sam i kod ginekologa da vidim šta mi je sa hormonima, ciklus mi se produžio a i PMS, sve je užasno bolno i jaaaaako sam nervozna. Ali dr me je otkačio kad je čuo da dojim dete od dve godine, u stilu on bi mi pomogao antibebi pilulama ali kad ja sama sebi neću da pomognem i prestanem da dojim :/
Uf, danas mi je prvi dan menge i malopre sam plakala od muke dok sam je uspavljivala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma