Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: engleski na dječjem laptopu

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno engleski na dječjem laptopu

Dominik je na tavanu pronašao mali dječji laptop od moje nećake star 10ak godina. Nakon što smo skužili kako ga aktivirati ostali smo oduševljeni. To je laptop za učenje njemačkog za malu djecu. Ima nekoliko igara u kojima piše, izgovara na njemačkom i pokazuje usporedo sličice izgovorenog, broji, pjeva i sl.

Obzirom da mu je uskoro rođendan, zanima me dal ste negdje vidjeli nešto slično za kupiti za učenje engleskog?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: engleski na dječjem laptopu

Citiraj božana prvotno napisa
    Obzirom da mu je uskoro rođendan, zanima me dal ste negdje vidjeli nešto slično za kupiti za učenje engleskog?
    Ovdje (Italija) ih ima masa - jos su u igre ukljuceni razni poznati djecji likovi (Barbie, Disney princeze, itd.).

Npr: Sapientino English

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da je većina dječjih laptopa, npr. u TL na engleskom i da uključuje učenje engleskog kroz igrice.
    Znam da je za cure bilo s likovima Jagodice i Princeza ali mi se činilo preskupo. :/

Zašto ne pokušaš s Ray's Letters and Numbers (besplatan softver) , moja dječica to jako vole:

http://www.rayslearning.com/lettersa.htm

a postoje i interaktivni CD za učenje engleskog, npr.

Spikalica

a vjerujem da ima toga još ...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Re: engleski na dječjem laptopu

Citiraj božana prvotno napisa
    Dominik je na tavanu pronašao mali dječji laptop od moje nećake star 10ak godina. Nakon što smo skužili kako ga aktivirati ostali smo oduševljeni. To je laptop za učenje njemačkog za malu djecu. Ima nekoliko igara u kojima piše, izgovara na njemačkom i pokazuje usporedo sličice izgovorenog, broji, pjeva i sl.

Bilo u Mercatoru i u Kauflandu za cca 130 kn... Moji doma imaju 2 komada od ljeta 2005, jedan je u komi, ali drugi još radi...

Ima mali lcd display (cca 8x6cm) i programe za učenje slova, brojeva, spelling, pjesmice, čak i primitivno crtanje. Budući da mi dečki u školi uče njemački, ovime se služimo za engleski. Vrijedi tih para!

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da u TL ih je bilo više...

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi smo za našu malenu kupili takav laptop (čistom slučajnošću jer smo mislili da ima hrvatski izbornik, nismo baš gledali, ali dobro) u Avenue Mallu - dućan na katu s restoranima, mislim da se zove ONE2PLAY. Laptop košta oko 120 kuna. Ima raznih opcija za učenje - slova, brojke, riječi...Ima i igrice, melodije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •