Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: snovi

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Joj VM pogodi me u srce ko narodnjak u taxiju....
    Pazi vamo - da smo zivjeli u isto vrijeme DR Freud bi me proglasio pocasnom pacijenticom...
    Ja sam ti u slicnoj situaciji kao ti....dvoje male djece, nespavanje (5 mjeseci nisam spavala duze od 3 h u komadu), umor, stalno preispitivanje, visak odgovornosti, manjak sexa....

Elem vec dvije noci zaredom sanjam da Viktor pada kroz prozor, pa se u pricu ukljuci nekontrolisana voznja autom i liftom, na prozoru kuce me ceka muz, a na vratima - nemojte se smijati - zeleni piton...

Sinoc sam toliko vrisnula budeci se, da sam probudila i Viktora i Luku...

aaaaaaaaaaaaaaaaa

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Kako dodjete k sebi nakon nocnih mora?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Oporavak nakon tih snova? Paaaaa....znam biti uznemirena, ali mi je smirenje ako malo proanaliziram svoj san i ispričam ga mm i rasteretim se malo...

Sinoć sam sanjala da sam mami iščupala uho iz ljutnje i skontala sam da sam ustvari jako ljuta na nju, u budnom stanju, je li...
    I bila sam jako ljuta na svijet radi toga, ali nakon sinočašćnjeg sna mi je lakše, jer sam na neki način priznala samoj sebi.
    Iako ne vidim rješenje ili poboljšanje situacije, jer moja mama je uvijek najbolje zna i ona je upravu itd. tako da ni ne razmišljam o tome...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mony: verbalizujem, ako imam kome, ili ga sama sebi ponovim, ili ga proanaliziram tj razbijem onaj mozaik o kom sam govorila...
    Mene nekad utisak sna zna bas dugo drzati...
    Nego - lani sta si sanjala, bice ti odmah lakse...

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam neku noć sanjala da sam išla rodit, bilo je par dana pred termin i došla sam u rodilište. Babica mi rekla da će mi za 2 sata dati drip - hehe, a ja rekla da neću, pa je slijedila prepirka oko toga kako neću...pa budući da se otvarala nisam, a trudovi nisu bili jači, ja sam im otišla doma
    Na kraju sam rodila prekrasnu curicu bez da sam im dozvolila razne nepotrebne intervencije Bilo mi je žao ujutro kad sam se probudila da još ipak moram 3 mjeseca čekati da to malo moje prekrasno stvorenje dođe na svijet

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •