Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: prva šetnja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno prva šetnja

danas nam je 6 dana i ići ćemo malo van-na pola sata. rekli su nam da moramo na sunce jer ima laganu žuticu, a pedijatrica u bolnici je rekla da više ne brane izlazak u šetnju prvih dva tjedna do mjesec dana kako je bilo prije.
    što vi mislite-da li je prerano?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma kakvi prerano!
    mi smo također 6. dan bili vani i to u marami.dok god se ti dobro osjećaš mislim da nema prepreka za šetnjicu.pogotovo ako je vani lijepo vrijeme, kao danas npr. (barem tu kod nas) :D

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i kod nas je super. bilo me malo strah, ali sad je lakše.hvala

M&A avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pola sata do sat vremena setnje dnevno kad god dozvoljavaju vremenske prilike.
    ako je bebica u kolicima obuci je malo toplije nego sebe jer ti se kreces,a ona lezi i najvjerojatnije spava tokom setnje.
    samo izbjegavaj javni prijevoz,velike trgovine i slicna mjesta gdje je veca masa ljudi pogotovo ako beba nije primila BCG pri izlasku iz rodilista.
    ugodna setnjica

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi smo isto brzo išli u šetnju, čim sam ja mogla hodati zbog reza!
    I dan danas idemo u šetnju svaki dan kakvo vrijeme bilo (osim po jakom vjetru).

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja isto mislim da je ok, i da je dobro za bebu malo svjezeg zraka...ja isto cim sam mogla s malim van sam iskoristila priliku...samo, dobro su ti cure napisale da bebu bolje obuces...

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja mislim da trebas van. Dobro ce doci i tebi i bebi. Uzivajte!

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: prva šetnja

Mi smo izasli u prvu setnju nakon 10 dana i to 45min.. bilo je vani suncano i toplo, tako da je za bebicu super da malo ode u setnju. I danas odemo svaki dan van , bez obzira na vrijeme, ako i pada cijeli dan kisa cekamo da se malo smanji, pa ga stavimo u klokanicu ili maramu... On uziva u setnji

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Danas je lijep dan pa sam planirala izaći u prvu šetnju. Lucija ima 22 dana. Ići ćemo u kolicima. Ne znam što da joj sve obučem, koliko dekica za pokrivanje... imamo lijepi topli skafander - što sve ispod njega?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi išli kad je M. imala tjedan dana (u veljači prošle godine). bilo je hladno ali sunčano. na ono što inače ima po kući stavila skafander, kapicu i šal i to je to. uzela sam deku ali je nisam pokrila jer je skafander bio dovoljno topal. nismo bile vani satima, možda malo više od pola sata...

UŽIVAJTE

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

slobodno možeš van,mi smo išli pvi put sa 2 tjedna i bili smo sat vremena vani.dapače,morate na zrak.meni je patronažna rekla da se može van sa tako malima sve dok su temperature iznad nule.tolplo se obucite i uživajte u šetnji!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A što ako ti beba plače u kolicima ? ja dojim i možda iz navike hoće ciku pa da zaspe a ja je ne mogu dati nasred ceste. ne znam nikada kako će se ponašati. Ako je podojim ili ona neće podoj i odem van nikada nisam sigurna kako će biti i onda sam nervozna pa ne volim s njom ići van Inače mi smo van išle u slingu do dućana sa njezinih mjesec dana prvi put. U prvu šetnju s kolicima na pola sata tek za nekih 2,5 mjeseca, jer nam patronažna rekla da zimske bebe ne idu prije navršenih mjesec dana. Ona je rođena 6.11.2008.
    Ima li sličnih iskustava?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj frogica prvotno napisa
    A što ako ti beba plače u kolicima ? ja dojim i možda iz navike hoće ciku pa da zaspe a ja je ne mogu dati nasred ceste. ne znam nikada kako će se ponašati. Ako je podojim ili ona neće podoj i odem van nikada nisam sigurna kako će biti i onda sam nervozna pa ne volim s njom ići van Inače mi smo van išle u slingu do dućana sa njezinih mjesec dana prvi put. U prvu šetnju s kolicima na pola sata tek za nekih 2,5 mjeseca, jer nam patronažna rekla da zimske bebe ne idu prije navršenih mjesec dana. Ona je rođena 6.11.2008.
    Ima li sličnih iskustava?
    Pa ako plače u kolicima, onda se i dalje nosite u slingu (ako ti u slingu mirna). A dojenje u javnosti? To ti smeta/nelagodno ti je?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mozete ici van s kolicima i uzeti sling za svaki slucaj
    ako place, stavis ju u sling, ili ju podojis na prvoj klupici, kamenu, sto god nadjes, mozes i u hodu

a mozete i potpuno izbaciti kolica i ici van samo u slingu

zimske bebe, kao i sve ostale bebe, mogu van odmah cim izadju iz rodilista i na koliko god dugo hoces (odnosno koliko TI mozes izdrzati)

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    zimske bebe, kao i sve ostale bebe, mogu van odmah cim izadju iz rodilista i na koliko god dugo hoces (odnosno koliko TI mozes izdrzati)
    slažem se.

samo ti izvedi bebu vani. uostalom, zdravije joj je na friškom zraku nego doma. prilagodi odjeću vremenskim prilikama i u šetnju.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno setnja

mi smo isle van nakon 2tj jer je bilo dosta hladno u 11mj,ali nemas frke mozes i prije,mi smo sad 3i pol mj i vani smo sve vise kad je suncano bez vjetra 8)

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo,pročitah sve o tome kako mala beba vrlo rano može vani,čak i ako je hladno,a mene opet zbog nečeg strah...možda prejaka riječ,ali eto odugovlačim taj izlazak.Išli smo na vakcinu sa mjeces dana,ali samo u auto i iz auta i to je to...Sad će nam 2 mjeseca ,a nismo šetali...Kod nas je prilično hladno,uglavnom je temp. ispod 0 (Bosna...).Brine me da se sad ne prehladi jer eto po svemu nisam ga od početka ''navikavala'' na hladnoću i čisti zrak...Kako ga sad obući, koliko dugo biti vani...Uh!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •