Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: mokre i pokakane pelene

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno mokre i pokakane pelene

Možda je pitanje malo bedasto,ali moj A je tek 10 dana samo na cici-do tada smo imali dosta problema sa dojenjem i dohranjivala sam ga,ali to smo izbacili- mislim da smo uspjeli,no neću se prerano veseliti,dan po dan.... :D pitanj je da li je dovoljno da je pelena mokra ili mora biti u određenoj mjeri mokra? a kakanje svaki ili svaki drugi dan? još uvijek nisam 100% sigurna u sebe pa sam malo u strahu iako mi se čini da je sve kako treba,u utorak sam ga vagala pa dok dočekam utorak ili tjedan dana da budem sigurna i mirna

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tuntun, čestitke na bebici i dojenju!!!

Jednokratne pelene se često doimaju suhima i kada nisu, možeš napraviti test, uliti 2 jušne žlice vode u pelenu - i to je mokra pelena!
    Beba bi trebala imati 5-6 mokrih jednokratnih pelena dnevno. Nakon 6. tj. života, neke bebe kakaju rjeđe, pa i pauziraju nekoliko dana. To je sasvim normalno!
    Bebina koža također pokazuje dobiva li beba dovoljno tekućine, bebina koža je mekana, elastična, vlažna. Ako je pritisnete prstom i maknete ga, isti tren se vrati u ružičastu boju!

Vjeruj u sebe!!!
    Prati broj mokrih pelena, opće stanje svoje bebe i ne zamaraj se s gramima!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala puno-bila sam u strahu što se tiče pelena jer sam negdje pročitala da treba provjeriti tako da uliješ 60-70 ml vode, a takcva je pelena jedva po noći,odnosno kad je ne mijenjam cca 6 sati,pa me biloo malo frka,al znači da je ok jer se motamo svaka 2-3 sata,a što se vaganja tiče to mi i mama govori hvala još jednom

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo moj miš je dobio 210g u tjedan dan-od sada nema dilema-cika za sva vremena

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tuntun, čestitam!

Samo naprijed!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •