Postoji li kakav tretman čišćenja organizma koji bi i dojilja smijela provoditi? Na nekim temama se nešto spominju čišćenja, ali nisam zapravo našla konkretan odgovor pa otvaram novu temu.
Postoji li kakav tretman čišćenja organizma koji bi i dojilja smijela provoditi? Na nekim temama se nešto spominju čišćenja, ali nisam zapravo našla konkretan odgovor pa otvaram novu temu.
ne postoji
pri ciscenju organizma ce se dio oslobodenih toksina izluciti kroz mlijeko, ja bi se strpila do prestanka dojenja
A na sta konkretno mislis, sta imas u planu? Ciscenje u koju svrhu? Ako ne smijes provoditi neke agresivne postupke, mozda bi mogla krenuti suptilno.![]()
i okani se čišćenja, gladovanja i bilo kakvih biljnih terapija - poslušaj cuckalicu
Doći će vrijeme i za to
slazem se s davor
ne preprouca se nikakav post ni ciscenje organizma dok zena doji
strpi se koju godinu pa onda...![]()
Ma da, logično je. Vidjela sam da su neke forumašice radile čišćenja za vrijeme dojenja pa sam mislila možda ima neka fora...
Nisam imala ništa konkretno u planu. Nego, sva sam si nekakva nikakva u zadnje vrijeme, često sam umorna. Osjećam da bi mi trebao neki novi početak. Na što misliš kad predlažeš suptilno?Zorana prvotno napisa