-
Moja Lu spava gdje god da je postavim. Najbolja investicija koju sam izdvojila bila je jedna stara, stara velika košara koju sam obložila spužvom i nježnim materijalom. Sve sam zaokružila sa plišanim igračkama koje je dobila i kako se vezala uz neke od njih ne želi zaspati ako igračke nisu u njenoj blizini. I tako spava u košari, a ja imam slobodno vrijeme za sebe, muža, stan, kuhanje itd. Jedino po noći spava u krevetu između mene i mog muža. Koliko god ja navijam da je vrijeme da spava u košari, on voli da je blizu. Kaže da bolje spava uz nju. I tako sam malo ljubomorna na njih dvoje.
Marama je super. Danas smo se baš vozile u tramvaju i izazivale smjeh ostalih putnika. Zaspala je tek kad smo vani bili već punih sat vremena. Doma neće spavati u marami, voli se nositi i to dugo, da me stvarno sve zaboli, ali uspjevamo.
Ja sam izgleda posve drugi slučaj. Moje dijete neće spavati u marami, osim ako već stvarno nije umorna.
Inaće doznala sam za tečaj: 17.05. u 18.30 sati. I doći ćemo se družiti sa djecom.
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma