[quote="Bebel"]Biene prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="Bebel"]Biene prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
metkovk@ Samo naprijed!!! ~~~~~~~~~~~~~~~ za vašegu 2009 godini.
Cure dobro dosle.Zelim Vam svu srecu svijeta i da brzo postanemo trudne i da napokon primimo u narucje svoje![]()
SRETNO SVIMA!!!!!
Potpisujem našu dodirko.Dodirko prvotno napisa
Sretno u 2009. godini.![]()
![]()
metkovka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitnu 2009. godinu
Cure hvala puno sve sto u novoj 2009 zelim sebi zelim i vama PUUUNOOO pelena isto nas uveseljavaju nasa djeca
![]()
![]()
cure dugo me nije bilo cekali da produ tri mjeseca poslje opreacije da izvadimo ponovo spermiogram.Odlazimo u CITO nalaz poslje varikokela pokazao "azoosperma",radili i punkciju nista sada nam jos preostaje biopsija testisa na krizinama kod doktoraDadica pa bi molila sve one koje imaju bilo kakvu informaciju.Mene zanima dali je anastezija totalna ili lokalna i da li se ostaje u bolnici,nekako mi grozno kad ga moram ostavit samog u bolnici unaprijed zahvaljujem i drzite mi fige da se nade bar jedan plivac
![]()
metkovk@ ja držim fige, a ~~~~~~~~~~~~ su za plivače,
savjet ćeš morati pričekati od nekog tko je to prošao, SRETNO!![]()
metkovk@~~~~~~~~~~~~~~~~~~za plivaće,sigurno će se naći dobitni
![]()
Think pink!!!
Metkovkašaljem čarobne~~~~~~ za tebe i TM!!!![]()
draga metkovka, možda ti ovdje nitko nije odgovorio, ali na temi "azoo" sigurno hoće u najkraćem roku!
cure dobrodošle i što prije postale trbušaste! uz ovaj forum se to čekanje nekako lakše prođe![]()
hvala vam puno,bez vas bi sve ovo bilo tesko prolazit,a ja sad vise ne znam sto da mislim osim sto MM punim cinkom. Neki dan nabavila kamenice navodno pune cinka nisam se sjetila da ih MM ne voli,a ja sva sretna otvorila sve ,20 komdonjela ih ja mojoj ljubavi sva sretna kao da ce cim pojede kamenice odmah u laboratorij na spermiogram u nadi da ce nam javit super nalaz ,a ono :shock: reakcija MM , a ja ko umiljato janje sa facom koze
molim te ljube samo koju ne moze nam skodit ,joj
![]()
![]()
da ste vidjeli to lice tada sam shvatila cure mi imamo velike
kraj sebe,a nasi mali andeli gore negdje traze put do nas i samo sto nisu stigli ,zato cekajmo nase
ljubim vas cure
![]()
cao!!!
Bebel prvotno napisa
xxxx
Sretno i da što prije uspijete!
cure dobrodosle i da se sto prije preselite s ovog pf lijepe i trbusaste![]()
metkovk@ sretno i šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
![]()