Citiraj letvica prvotno napisa
Na osnovu ovih tvojih postova sam pratila kako to radi i primjetila da je pola puta ravan a pola puta je guza isturena, kada ga presvlačim pogleda bočno ili iznad sebe i okrene se gornjim dijelom i zatim idu noge - e sad jel to zato što krene za pogledom il jer mu ja držim noge ne znam. A trebalo bi koliko sam shvatila da se pridigne pa okrene ili? malo mi je pojam pravilne rotacije ostao nejasan?
Sve ovo drugo što si opisala je, ako sam ja to dobro shvatila - OK i školski - puzanje unatrag, ljuljanje na šakama, puzanje u naprijed itd. Ali ovo s držanjem nogu i pogledima unatrag itd. - to ti ja ne mogu znat, to ga mora pogledat doktor. Moja šizi dok je presvlačimo, moram joj dat daljinski u ruke za je motivirat da ostane na leđima. Pravilna rotacija ne započinje glavom niti prsima (kod moje tako da zabaci glavu u nazad i isturi prsa), nego iz boka - ima moja i takvih rotacija - znači prvo zabaci nogicu. Ne znam ovo što se kod tebe događa, užasno je teško na temelju par rečenica i jedne opisane situacije - mislim, zašto on to radi, jer je nešto vidio, jer se naljutio, ili mu je koma taj leđni. Moja to meni napravi skoro svaki put kad je presvlačim, znači nije nešto vidila i sl. Ako si zabrinuta idi pogledat dijete, nemam drugog savjeta, kako da ja nestručnjak što sam nešto napabirčila i možda krivo povezala i sad tu nešto kao pisuckam što mi se čini da sam povezala mogu išta drugo reć' .