-
ima moja frendica sina i on se recimo u puzanju zaista jace odgurivao jednom nogom i to tako da je dizao stopalo i odgurivao se pomocu njega dok je s drugom nogom normalno puzao, na koljenu. I Tako da je poslan fizijatru i to mu je mama moramla ispravljat. Takodjer cesce se podizao na tu nogu i to je samo morala ispravljat na taj nacin da kad on krene na tu nogu ona mu je trebala spustit i pomoci mu da se podigne pomocu druge noge. To je bilo u biti to. Isli su na kontrole kod fizijatra i on je rekao da jednostavno dijete mora koritsiti obje strane tijela podjednako i to je to. Nije to nista odmah zabrinjavajuce itd. Pa sto cete. A i meni je patronazna rekla da iako nema ljevaka i desnjaka do prve godine zivota da ce uvijek dijete mozda nesto raditi vise jednom stranom. Ako to postane bas ono izrazajno, da se jedna strana uopce koristi ili vrlo malo onda je to zabrinjavajuce. PO MENI. A i tako sam citala.
A sto se tice ovog citanja i tako, mislim da stvarno danasnje mame previse brinu i muce ih sitnice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma