Letvica, koliko god je nezahvalno ovako na temelju dvije rečenice kvazi dijagnosticirat dijete - i još to mi, nestručnjaci - to sa zabacivanjem i pribijanjem radi i moja curica, koja se izvija i ima dijagnosticirani distoni sindrom, i vježbamo od 2. mjeseca. Kod nje je to oduvijek bilo izraženo - od rođenja. Najviše voli biti na trbuhu, prosjedila i propuzala s 8 mjeseci i to joj ide OK, priča isto naba-ba oko toga se ne bi zabrinjavala, izvija se još uvijek kad je ljuta, u presvlačenju mi odmah ide u okret, na leđima nerado stoji. S druge strane, fizioterapeuti mi kažu da to izvijanje samo po sebi nije takav bed i da im se glava u snu tolerira kao do škole, ali izvijanje nije samo izvijanje jer se izvijaju zbog toga što su im leđni mišići hipertoni, a trbuh hipoton, a to onda ima veze sa svime - na kraju dana i sa hodanjem i držanjem, a dobro hodanje i držanje su važni cijeli život za kičmu itd. Ja bih pitala pedijatricu što misli i ev. otišla dalje. Jedino tako ćeš bit mirna - mislim, da pitaš pedijatricu.letvica prvotno napisa

Odgovori s citatom