[quote=ina33]
Citiraj "paidsadas se ne izvija dok spava već kad ga preslačim. izvije se i odmah na trbuh. ali to radi puno beba koje sam vidjela.
[/quote
prvotno napisa

Meni je ovo za hendlanje moje najteže, presvlačenje nam je stres iako radimo po baby handlingu, ona protestira, a ja se sva preznojim. Ona bi na trbuhu puzala, radimo na krilu, ali uglavnom hop glava unazad i krenula bi u neku stranu.
i meni je presvlačenje noćna mora! čudim se kako nisam došla na mankenska kila uz to preznojavanja više puta dnevno u svakom slučaju mi smo dogovorili pregled prekosutra ujutro na fizijatriji kod doktorice koja je specijalizaciju radila u zagrebu i ljubljani baš za bebe s motoričkim problemima. svekrvina kolegica nas je ubacila bez uputnice budući je meni najveći problem bio voditi ga u savjetovalište i pokušati se uz njegovo vrištanje (zadnja dva rutinska pregleda u savjetovalištu, točnije nakon zadnje vakcine čim vidi bijele kute počne vrištati pa ti reci da djeca ne znaju) nadglasati s dr da nešto sumnjam i dobiti uputnicu i šta bi ona uz to uspjela vidjeti kad su ga zadnji put jedva pregledali zbog njegovog glasnog negodovanja! javim rezultate, još se nadam da nije ništa