-
Evo i nas malo "sporijih".
S 8 mj. je počela gmizati na podlakticama i odguravati se koljenima. S 9 mj. se prvi put digla četveronoške. Onda smo ju stavljali pomalo sjediti iako se još nije posjedala, ali je sjedila čvrsto i imala bočne obrane. Bilo mi je nekak žao da ne sjedi jer se voljela igrati s čašicama i umetati jednu u drugu, a to je problem u ležećem položaju. Fina motorika joj je malo naprednija pa ju nismo htjeli u tome sputavati. Zapravo se posjedala samo kad bi se gornjim dijelo tijela na nešto popela, na jastuk, mene itd. iz poluklečećeg.
Prije par dana, s 10 mj., se posjela iz četveronožnog bez problema, malo nakon toga se tokom gmizanja jednostavno digla i počela normalno puzati, a poslije se digla na noge i stajala. Sve u jednom danu. I sve je napravila ko da to radi već mjesecima. Npr. kod puzanja nije bilo onog ljuljanja naprijed-natrag ni puzanja natraške, nego je samo krenula. Valjda je ziheraš, ništ ne pokušava tak dugo dok nije sigurna da može napraviti kak spada. A ja sam već bila luda, jer sam mislila da se nikad neće dići s poda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma