Stranica 1 od 10 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 473

Tema: Prve cipele- 2. dio

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Prve cipele- 2. dio

nastavak sa Prve cpele

Gdje se mogu kupiti Gucio cipelice?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Preko interneta. www.gucio.com

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dakle, prve cipke/papučice su nam bile ShooShoos, i sad ih nosimo. Ima i Cicibanke tene a za zimu sam mu kupila Preschooliansice, jedva čekamo da malo zahladi da ih počnemo furati

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ovo je pravi link na Gucio stranice mygucio

ali se ne može ništa naručiti online

Mislim da ih se kupuje u Sloveniji :?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mandarinka a gdje si kupila preschooliansice?

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

imaš ih za kupiti ovdje

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da li su Pediped original cipelice pogodne i za jesen/zimu ili ipak samo za toplije vrijeme?

Malci imaju 15 mjeseci, hodaju cca. mjesec dana i krajnje je vrijeme da dobiju prve prave cipelice.
    Naravno nikako se odluciti...

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Naručila sam Preschooliansice 23.09., a 26.09. su mi javili da su poslane. Međutim još nisu stigle . Već sam naručivala od njih i nisam tako dugo čekala. Zar je moguće da se čeka dulje od 6 tjedana?

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj adonisa prvotno napisa
    Naručila sam Preschooliansice 23.09., a 26.09. su mi javili da su poslane. Međutim još nisu stigle . Već sam naručivala od njih i nisam tako dugo čekala. Zar je moguće da se čeka dulje od 6 tjedana?

meni je došlo za otprilike 6 tjedana. moguće je

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mali savjet vi koje ste kupile Preschoolians.. namjeravam kupiti cipele sad za zimu / proljeće, tada će već ful hodati (sad su u điru prvi koraci).. pa me zanima da li da uzmem Runners ili Walking barefoot..bojim se da ove druge imaju pretanak đon pa da će joj biti zima..
    i kad ste naručile je li vam veličina bila ok?vidim da pored broja piše i 12-18mj. npr. je li to ok?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ovako...sad imamo 6 i pol mjeseci.. :D Posto nam se blize blagdani i imamo plan sta cemo obuci ujedno nam je u planu kupiti prve prave cipelice naravno da bude u kompletu s garderobicom... :D
    Lia da napomenem posto smo jako napredni vec mjesec dana sjedimo i zadnjih dva tjedna ustajemo na nogice hvatajui se za moj rukav ili kauc... Posto cemo za blagdane imati skoro 8 mjeseci ja bi joj kupila prave cipelice...Molim savijet.....Ipitanje s koliko mjeseci ste svojim klincima kupili cipelice????

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam svojoj kupila s 10mj. jer je naglo zahladilo i baka ju nekada vodi za ruke da "hoda". Do tada je imala one iz TL mekane za puzanje, pa sam joj kupila Ciciban da joj bude toplije i to.. ali nisam baš zadovoljna, jer iako su kad stisneš rukom, kao mekane, ipak su mi nekako krute.. i vidim da zapinje u njima kad se spušta za puzanje... kažu da ne treba dok ne prohoda, ali to isto valja ovisi o djetetu.Moja P nije baš neka mirna cura, pa kad sjedimo vani mora van iz kolica, pa hoće stati, puzati itd.. pa sam joj kupila više iz razloga da joj nije zima...

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj dariuca prvotno napisa
    mali savjet vi koje ste kupile Preschoolians.. namjeravam kupiti cipele sad za zimu / proljeće, tada će već ful hodati (sad su u điru prvi koraci).. pa me zanima da li da uzmem Runners ili Walking barefoot..bojim se da ove druge imaju pretanak đon pa da će joj biti zima..
    i kad ste naručile je li vam veličina bila ok?vidim da pored broja piše i 12-18mj. npr. je li to ok?
    ja sam kupila do sada tri para Preschoolians i to za puzače. Prijateljica je kupila za hodača (ne znam koje) no đon je defiitivno pretanak za zimu. Ja sam zbog toga prve prave cipelice kupila Gucio i čini mi se da će biti ok

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Je li netko naručio Robeez preko neta? vidim da nema HR na s(kršitelj koda)ing listi..

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hej,mame ja sada prvi outa čujem za te cipele,o čemu se radi?mi smo kupili bambi! :?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hej ivana, idi na web stranicu gore na Lutonjica, ima banner.. tamo ti je sve o Preschoolians cipelama, ili na stranicu Robez.. zaljubit ćeš se.. slatke, drugačije..
    pozdrav

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala nisam pojma imala :D :D :D :D :D

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj dariuca prvotno napisa
    Je li netko naručio Robeez preko neta? vidim da nema HR na s(kršitelj koda)ing listi..
    imas ih u stiefelkoeningu u CC1.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Pooh prvotno napisa
    Da li su Pediped original cipelice pogodne i za jesen/zimu ili ipak samo za toplije vrijeme?
    mislim da su puno zgodinje za toplije virejem. iako balerina ima 16 mjeseci i mamo jos jedne koje su nam sad super nosi ih kao slape po doma.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    Citiraj Pooh prvotno napisa
    mislim da su puno zgodinje za toplije virejem. iako balerina ima 16 mjeseci i mamo jos jedne koje su nam sad super nosi ih kao slape po doma.
    Hvala, pogledali smo ih u meduvremenu, tako da ih nismo uzeli, iako mi se jako svidaju.
    Zao mi je sto ih nisam prije snimila. Mi imamo robeez slapice, ali smo ipak najvise u carapicama sa gumastim dzonom iz TR'US, jer nas slapice stiscu i klize se u njima (kao i s klasicnim slapicama s abs-om), a ove carapice su nam super.

A cipke smo na kraju uzeli Elefanten. To je bilo namekse sto smo nasli, a da im odgovaraju.
    Preschoolians kod Lutonjice su nam bile preskupe, a nismo stigli cekati posiljku + cini mi sa da i kod njih vecina modela nije bas za zimu.
    No probati cemo ih na proljece.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dariuca (napisa):

imas ih u stiefelkoeningu u CC1.
    Imaju samo papučice i nešto malo cipelica, i to ljetnih. Ne znaju da li će dobiti čizmice, navodno su ih imali prošle godine.
    Ja sam kupila geox buce, a preschooliansice koje sam naručila prije više od 2 mj nisu mi uopće došle

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moj glas ide samo i iskljucivo za Naturino.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

da ne otvaram novi topic o cipelicama... naime, jučer smo bili kod pedijatrice na redovitom cjepljenju sa 6 mjeseci i kaže ona meni da kad lima navrši 7 mjeseci da mu kupimo cipelice. čvrste, visoke. da se počnu tada dizat na noge i mora imat čvrsti oslonac. ja sam bila šokirana. time više kaj je pedijatrica super i jako ju cijenim. rečem ja njoj da sam kćeri prve cipelice kupila kad je navršila godinu dana i to samo zato jer bilo ljeto i nekak mi je bio bed da hoda po vručem asfaltu i da je najnormalnije prohodala. na to ona ne odustaje i ponavlja da ako ne prohoda u cipelicama da može imati iskrivljen hod i kaj ja znam kaj mi sve nije nabrojala.

e sad , dal da fakat uzmemo cipelice ili ne? jer kćer koja ja prohodala bosa normalno hoda. nema iskrivljen hod niti išta slično. da li smo imali sreće sa kćeri ili pedijatrica ima zastarjelu tehniku?

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nanov, vaša pedijatrica je čini mi se vrlo usamljena sa svojim preporukama :/
    Gdje god sam išta čula/pročitala, preporuke su od ortopeda, fizijatara, ostalih pedijatara, da dijete bude što više boso, čak i kad prohoda. Zašto bi se beba od 7 mjeseci mučila s visokim čvrstim cipelama? Pa mnogi se ni ne ustaju na nogice prije 10 i više mjeseci.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi imamo 10 mj. počeo je puzat ali sad se samo dize i hoce hodat .ne zeli nikakve cipelice vrišti kad mu obujem bilo sta.mozda sam ga trebala ranije navikavat. :?

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    nanov, vaša pedijatrica je čini mi se vrlo usamljena sa svojim preporukama :/
    Gdje god sam išta čula/pročitala, preporuke su od ortopeda, fizijatara, ostalih pedijatara, da dijete bude što više boso, čak i kad prohoda. Zašto bi se beba od 7 mjeseci mučila s visokim čvrstim cipelama? Pa mnogi se ni ne ustaju na nogice prije 10 i više mjeseci.
    to sam i ja pomislila. jeli kod lime još niti nema naznake da bu prosjedio, totalno se klimata, kamoli da prohoda.

samo sam htjela si potvrditi ono kaj sam znala..

tnx!!

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da li su Gucio cipelice prikladne za bebe koje jos ne hodaju i za prohodavanje? sigurno prije negdje pise ali stvarno ne stizem citati

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam svojoj kupila i ona upravo u njima radi prve korake. Zadovoljna sam

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Prve korake je napravio u Falcotto cipkama,ali sljedece su bile Gucio i bile su nam odlicne.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

jel netko nedavno naručivao sa preschoolians stranice? meni nikako ne da da naručim. prv mi jedno veče nije prolazila kartica (inače je sve ok s njom) a onda iza tog mi ne da niti da cipelice stavim u njihovu virtualnu košaricu!

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa
    jel netko nedavno naručivao sa preschoolians stranice? meni nikako ne da da naručim. prv mi jedno veče nije prolazila kartica (inače je sve ok s njom) a onda iza tog mi ne da niti da cipelice stavim u njihovu virtualnu košaricu!
    Ja sam naručivala i bilo sve ok, tako da ne znam...

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i ja sam naručila bez problema, no čekala sam ih mjesec dana

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo nosili STONZ cipele/čizme - i bile su nam super ugodne i tople. Čak i sad kad je počeo ozbiljno hodati koristimo ih kao papuče. Prilagodljive su i mekane i mogu se koristiti dosta dugo.
    Super su u kombinaciji s maramom ili slingom jer drže hlačice na mjestu i noge nisu stegnuta. Kupili smo ih u Kanadi, ali vidim da ih sad ima i u HR.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

uspjeli smo naručiti preschoolians papučice

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa
    tropical, sada tražim info pa vidim ovo.

Kako si riješila problem kartice?
    Meni, konkretno, ne prima American :/

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni isto nije primalo i onda nekako je uspjelo proći. ali sam pokušavala nekoliko dana. i onda mi nije stigla obavijest na mail o zaprimljenoj narudžbi ali je iznos sjeo na karticu. pa sam im poslala upit na info mail da sam tog i tog dana naručila to i to i nisam dobila potvrdu narudžbe a kartica je chargana. pa su mi odgovorili da se ispričavaju što nisu potvrdili da je primljena narudžba, da će me obavijestiti kad pošalju (još nisu) i sve tako nešto blablatruć. nadam se cipelama pa to ggnjavljenje ću oprostiti kad stignu. kasnije kad prohoda mislim uzeti i neke nepapučaste. osim ak se ne pokažu nepouzdani.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam odustala od pokušavanja.

ali sam zamolila frendicu iz NYC da nazove i riješi to telefonom.
    (tako su mi uostalom i savjetovali putem maila).

Kažu da ne znaju zašto se to događa s karticama :/

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

cure imamo jedan problem
    nama bi trebale cipele broj 16, anatomske . nigdje ih ne mogu naći, jer kao nema tako malih brojeva anatomskih.
    da li tko zna gdje ima kupiti tako mali broj, jer naša beba već naveliko je na nogama ima 9 mjeseci, ali je sitna i ima malo stopalo.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anatomske cipele vam je preporucio ortoped?
    valek u zagrebu radi anatomske cipele po mjeri, dakle napravit ce vam i broj 16 ako postoji potreba

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Vila prvotno napisa
    i ja sam naručila bez problema, no čekala sam ih mjesec dana
    jel od datuma narudžbe ili datuma slanja?

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

od narudžbe.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pitanje: Kakve su to čarapice sa ABS-om? Gdje ih ima kupiti? Mi imamo termo čarapice sa gumenim točkicama na stopalu ali čini mi se da to ne sprječava klizanje! :?

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja mislim da su baš to (bar ih mi tako zovemo, protuklizne ).
    Nego možda vam se dogodilo što i nama, strpali smo ih na 90 u mašinu pa su te gumice ispod prestale biti onako nekako ljepljive nego se guma skrutila i postala više kao plastična pa su se sklizale. Od sada ih ne peremo nikad na vruće i super rade, ali moraju nam biti malo vreće inače te točkice "pobjegnu" na dio kojim ne gazi.
    jest mi neki sklop rečenice ali valjkda se razumije, M ima temperaturu pa valjda i meni mozak zaribao

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj d13 prvotno napisa
    cure imamo jedan problem
    nama bi trebale cipele broj 16, anatomske . nigdje ih ne mogu naći, jer kao nema tako malih brojeva anatomskih.
    da li tko zna gdje ima kupiti tako mali broj, jer naša beba već naveliko je na nogama ima 9 mjeseci, ali je sitna i ima malo stopalo.
    http://minishop.t-com.hr/bebuska/FeaturedProducts.asp

neznam,mozda ti ovo nesto pomogne,pedijatri preporucaju njih,makar nisu anatomske,jedino ako je bas ortoped preporucio,onda po narudzbi radis

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj peso prvotno napisa
    Pitanje: Kakve su to čarapice sa ABS-om? Gdje ih ima kupiti? Mi imamo termo čarapice sa gumenim točkicama na stopalu ali čini mi se da to ne sprječava klizanje! :?
    Muller u CC1 ima jako dobre abs termo čarape.... ne proklizavaju, ne spadaju, 15-16 kn...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

joj super su ovi linkovi sa cipelicama, samo nisam sigurna za broj jer kao i kod robice varira veličina kako vi to radite kad naručujete?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

potrazi,imas objasnjeno kolko cm ti je koja vel,pa izmjeris sa metrom,frendica ih isprobala,kaze super zadovoljni,mi se spremamo naruciti neke sandalice,ali trenutno nema vel S na onima kaj mi se svidaju

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

aha tako to funkcionira, super, hvala

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo i mi se spremamo kupiti prve cipelice. Curica ima 8,5 mj i krenula je sa ustajanjem. Htjela bih joj kupiti prve cipelice da imamo kad idemo van. Doma ju planiram držati bosom (u čarapama). Imate li kakvu preporuku za mene?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni su na Goljaku preporučili Ciciban cipelice na žnirance, da tamo u radnji imaju metar i izmjere, a kad ih se pita cipelice za hodače već znaju što ponuditi. Jedan od kriterija je da su u ristu dovoljno čvrste, a naprijed dovoljno mekane, tj. da se mogu, kad se savije džon, skoro pa spojiti peta i prsti.

Stranica 1 od 10 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •