Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 473

Tema: Prve cipele- 2. dio

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila prije nekih 2 tjedna
    cijena cipelica bez sniženja je oko 400kn, a ima nekih na sniženju oko 270 kn
    za cijene nisam sigurna, ali ići ću do te trgovine sutra ili prekosutra pa ako želiš mogu ti provjeriti što te zanima
    jesi li bila?

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    SikaPika zapinje vjerovatno zato sto su joj prevelike, mislim da bi ipak trebali tim mali friskim hodacima kupovati cipele koje su im udobne i koje im pristaju taman, ne male, ne velike.

Za doma, mi smo bili u carapama, nekad duplim, nekad u mokasinkama slicnim ovima
    Da, da, ima i ona takve (nekakvog tigra koji proždire odrezak ), ali se MM činile pretanke. Ma, one sam spremila u ladicu i danas kupila još jedne lijepe papice koje su slične tim čarapopapučicama. Kontam si, ako hoda cijelo vrijeme, ne može joj biti zima na parketu ili pločicama, a kada stoji/sjedi, onda je uglavnom na puzlama pa nema zime.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    jesi li bila?
    jesam
    walkers modeli 270kn
    runners 300kn
    adventure 330kn
    čizmica nema

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi smo prije par dana naručili svoje prve Preschooliansice za zimu i jedva čekamo da stignu
    Uzeli smo ove, svijetlo smeđe:
    http://preschoolians.com/im-walking-...nk-nappa--1471
    Ako vam netko putem njihovog obrasca mejlom preporuči njihove cipelice, imate 15% popusta za prvu narudžbu koji vrijedi 60 dana, mi smo to sad iskoristili.

S obzirom da naša curčica još uvijek hoda samo uz namještaj i puže, stalno su u pogonu mišulice, već je od silnog korištenja izraubala 2 para. Odlične su, za svaku preporuku, planiramo uskoro uzeti i veći broj. Ove mokasine smo isto probali, ali izgleda da su joj još prevelike i petljaju joj se oko stopala i rista.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lady Grey prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo prije par dana naručili svoje prve Preschooliansice za zimu i jedva čekamo da stignu
    Ako vam netko putem njihovog obrasca mejlom preporuči njihove cipelice, imate 15% popusta za prvu narudžbu koji vrijedi 60 dana, mi smo to sad iskoristili.

S obzirom da naša curčica još uvijek hoda samo uz namještaj i puže, stalno su u pogonu mišulice, već je od silnog korištenja izraubala 2 para. Odlične su, za svaku preporuku, planiramo uskoro uzeti i veći broj. Ove mokasine smo isto probali, ali izgleda da su joj još prevelike i petljaju joj se oko stopala i rista.
    koliko te koštaju te preschoolians s dostavom i tim popustom?
    razmišljam da naručimo čizmice ili da kupimo preschoolians cipelice i stonz čizmice za na njih?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jesam
    walkers modeli 270kn
    runners 300kn
    adventure 330kn
    čizmica nema
    Hvala!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

koliko te koštaju te preschoolians s dostavom i tim popustom?
    razmišljam da naručimo čizmice ili da kupimo preschoolians cipelice i stonz čizmice za na njih?
    44 dolara. Što će reći cca 220 kn.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mame, kad ste pocele obuvati djecu, onako "za pravo"?
    zanima je jer moj mali puza, stoji, napravi par koraka uz namjestaj, ali samostalno jos ne hoda.
    van mu obujem cipele tako da ne ide bos, iako ne hoda.
    po doma je u carapicama jer mi je glupo za puzi u cipelama po stanu, ajde dobro, tih par koraka sto napravi uz namjestaj - ok, ali to nije hodanje.
    i sad me sveki pila da nek ima cipele kad god je na podu

sto mislite?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

D. je u toj fazi imao samo naše home-made papučice/cipele. http://public.fotki.com/kljucic/albu...080.html#media
    http://public.fotki.com/kljucic/albu...070.html#media
    Ali je vani bilo toplije. Da je bilo hladnije, preko tih bi mu oblačila stonzice. Sad već pomalo hoda pa mu za van oblačim cipele (Elefanten, bez anatomskog uloška). Doma je i dalje u ovima ili toplim abs čarapama.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa Vidi poruku
    mame, kad ste pocele obuvati djecu, onako "za pravo"?
    zanima je jer moj mali puza, stoji, napravi par koraka uz namjestaj, ali samostalno jos ne hoda.
    van mu obujem cipele tako da ne ide bos, iako ne hoda.
    po doma je u carapicama jer mi je glupo za puzi u cipelama po stanu, ajde dobro, tih par koraka sto napravi uz namjestaj - ok, ali to nije hodanje.
    i sad me sveki pila da nek ima cipele kad god je na podu

sto mislite?
    i moja je u istoj toj fazi
    po doma nosi kožne šlapice (a mekim kožnim đonom) ili termo abs čarapice
    a po vani ju ne stavljamo da hoda/puzi jer je hladno
    kad počne samostalno hodati kupit ćemo cipelice
    to nam je i pedijatrica savjetovala da prije ni ne kupujemo cipele jer joj ne trebaju a brzo preraste broj

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni je ortoped napisao:"Samostalno prohodavanje u obući za prohodavanje koje učvršćuju gležanjski zglob".E sad ja se malo kod prijateljica raspitala pošto je već zahladilo i one meni ako je počela stajati i uz prdržavanje malo hoda da joj kupim cipelice.
    Malo posrfala po internetu i saznala da te za prohodavanje imaju znakić neku crvenu bananicu na đonu,krenula po trgovinama s maleckom i nisam naišla na taj znakić ali na vviiisoke cjene i te kako,a neke nisu ni imale kako da izmjerim veličinu stopala.Otišli u slo i za 45 € kupili ciciban cipelice s tim znakićem.Prodavačica izmjerila stopala jedno 19,5 a drugo 20 veličina.
    Obujem joj za vani jer je hladno,a po koći je u termo čarapama s abesom.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mala nada prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ortoped napisao:"Samostalno prohodavanje u obući za prohodavanje koje učvršćuju gležanjski zglob".E sad ja se malo kod prijateljica raspitala pošto je već zahladilo i one meni ako je počela stajati i uz prdržavanje malo hoda da joj kupim cipelice.
    Malo posrfala po internetu i saznala da te za prohodavanje imaju znakić neku crvenu bananicu na đonu,krenula po trgovinama s maleckom i nisam naišla na taj znakić ali na vviiisoke cjene i te kako,a neke nisu ni imale kako da izmjerim veličinu stopala.Otišli u slo i za 45 € kupili ciciban cipelice s tim znakićem.Prodavačica izmjerila stopala jedno 19,5 a drugo 20 veličina.
    Obujem joj za vani jer je hladno,a po koći je u termo čarapama s abesom.
    To su zastarjela razmišljanja da prohodači moraju nositi gležnjače. Najbolje su ti cipelice mekane, savitljive, bez anatomskog uloška da dijete razvije svoju prirodnu ravnotežu pa makar i kasnije prohodalo! Ja nisam nikada htjela kupiti ni cicibanke, ni frodice jer su mi prekrute, tvrde užasno i ne mogu sebe zamisliti kako u njima a kamoli malo dijete koje počinje hodati!
    Moj glas je uvijek za meke, fleksibilne i cipelice bez uloška!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj fgm1236 prvotno napisa Vidi poruku
    To su zastarjela razmišljanja da prohodači moraju nositi gležnjače. Najbolje su ti cipelice mekane, savitljive, bez anatomskog uloška da dijete razvije svoju prirodnu ravnotežu pa makar i kasnije prohodalo! Ja nisam nikada htjela kupiti ni cicibanke, ni frodice jer su mi prekrute, tvrde užasno i ne mogu sebe zamisliti kako u njima a kamoli malo dijete koje počinje hodati!
    Moj glas je uvijek za meke, fleksibilne i cipelice bez uloška!
    slažem, tako je nama i pedijatrica preporučila jedino što je ona još nadodala da trebaju bit visoke oko gležnja, s čime se mi ne slažemo baš pa smo odlučili kupiti normalne, a ne visoke, ostalo je sve ok preporučila
    i inzistirala je na tome da se djetetu što manje stavljaju cipele, jedino za hodat po vani, unutra samo čarapice ili nešto kao mišulice

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da niti mi nismo nikada imali visoke gležnjače uvijek normalne cipelice a po doma kao i ti tina!

Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hm, i nama je ortoped rekao visoke gležnjače, a ja kupila neke fora Nike-ice na ebayu i pravim se da su visoke

Nego, gdje nabavite te čarape koje ne proklizavaju na parketu?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Michifu prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, i nama je ortoped rekao visoke gležnjače, a ja kupila neke fora Nike-ice na ebayu i pravim se da su visoke

Nego, gdje nabavite te čarape koje ne proklizavaju na parketu?
    misliš one s kožnim đonom ili sa gumiranim stopalom čarape?
    ovih prvih ima u deichmanu, mulleru
    ovih drugih ima svuda, ali nama su najbolje termo čarapice s gumiranim cijelim dnom iz lidla, ostale imaju samo gumirane točkice što ipak zna klizati

Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

misliš one s kožnim đonom ili sa gumiranim stopalom čarape?
    ovih prvih ima u deichmanu, mulleru
    ovih drugih ima svuda, ali nama su najbolje termo čarapice s gumiranim cijelim dnom iz lidla, ostale imaju samo gumirane točkice što ipak zna klizati
    nisam ni znala da postoje i sa kožnim džonom
    hvala na info, čula sam inače da Lidl zna imati dobrih stvari...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajde javi dojmove kad stignu, ja sam bacila oko na te ali nikako da se odvažim naručiti...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam naručila ove: http://shooshoosusa.com/product_info...roducts_id=870. nadam se da će uskoro stići.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam naručila ove: http://shooshoosusa.com/product_info...roducts_id=870. nadam se da će uskoro stići.
    cijenu vidim, možeš mi reći koliko je još poštarine na njih?

mi smo za sad naručili ove roze Molehill koje su kao Stonz samo što za razliku od Stonza odmah dolaze s toplim uloškom od flisa, tj. ne kupuje se posebno uložak
    http://www.montkid.com/site/infant_b..._mountain.html

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ah, skoro koliko i čizmice, 25 dolara.

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam napisala što mi je ortoped napisao,a nigdje da sam uzela gležnječe jer se meni nikad nije sviđala takva obuća,već sam napisala kakve sam joj cipelice uzela i što sam sve srela.A nisu gležnjače već zadnji dio iza stopala je malo čvršće i nisu tvrde.
    A po kući je samo u čarapicama.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ima li tko iskustva s čizmicama nalik na Uggsice?

http://cgi.ebay.co.uk/KIDS-SUEDE-CHE...item791284e511

Ima ih na ebayu za 10- ak funti (i manje) plus poštarina, ali ne znam jesu li čemu.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

To sam se i ja pitala ali na kraju odustala od njih!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pitanje za one s iskustvom sa stonzicama?
    imaju li one kao neki karton na dnu ili je baš sama tkanina?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

To sam se i ja pitala ali na kraju odustala od njih!
    Zašto si odustala?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Zašto si odustala?
    Jer nisam bila sigurna koliko će biti dobre za M, dali će moć hodat u njima kada mi se ne čine toliko flexi, i da li imaju smisla uopće jer recimo ne mogu se po kiši nositi?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pitanje za one s iskustvom sa stonzicama?
    imaju li one kao neki karton na dnu ili je baš sama tkanina?
    Nemaju nikakav tvrdi podložak, samo je "tkanina" (kao od gume).

LoveLight avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Da li mozda netko ima ove

http://www.softstarshoes.com/index.c...roduct_ID=1301

ili bilo kakva iskustva sa soft star?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nažalost nemam, samo ću reći da su preslatke!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Super slatke su!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ako nekoga zanima na stranici od preschooliansa imaju popust od 60% tako da vam cipelice (bar su naše tako) s poštarinom dođu cca 100kn!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ako nekoga zanima na stranici od preschooliansa imaju popust od 60% tako da vam cipelice (bar su naše tako) s poštarinom dođu cca 100kn!
    jel se može kod njih platit pay palom, ovako mi je problem

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja mislim da ne ja sam uvijek tako kako je tamo označeno plaćala karticom! Ali pošalji mail brzo oni odgovaraju!

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure,imam jedno mozda glupo pitanje...
    Jos nikad nisam narucivala preko neta,pa me zanima da li imate posebnu karticu za takvo placanje,ili su ok *obicne* Visa,American.....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obične

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Obične kartice!

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tnx na odgovoru!
    Cula sam da postoje te neke on line tj internet kartice,a ja jedva obuzdavam i ove sto imam

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

treba mi brzinski info
    za koliko otprilike dijete preraste jedan broj?
    naručila bih joj 2 preschoolians:
    sadašnji broj i slijedeći, a ne znam da li da ze slijedeće uzmem čizmice ili sandalice???

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ne možeš dobiti taj info
    previše je individualno
    nekad djeca imaju isti broj po godinu dana, a nekad u fazi naglog rasta prerastu 2 broja u mjesec dana

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ma vidiš moja M ih preraste za cca 3 mjeseca. Ja sam joj sada uzela veći broj neke tipa tenisice tako da mogu i za proljeće i za početak ljeta dok još nije pretoplo! A sad sandalice hm? Pa ovisi koliko tebi tvoja inače preraste pa vidiš!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

naručila sam tenisice koje može nosit univerzalno i po toplijem i hladnijem unutra
    a mjerila sam joj nogu prije 2-3 mjeseca po preschoolians mjeraču i tad je imala broj manji
    nisam mislila baš na sandalice, već one dječje cipelice, zatvorene, ali ne visoke, znate na što mislim

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da Tina takve sam ja naručila ono da su baš kako kažeš univerzalne!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da Tina takve sam ja naručila ono da su baš kako kažeš univerzalne!
    pa to je najbolje rješenje, iako su mi za oko opako zapele jedne čizmice i jedne cipelice (onako damske) odustala sam od tih kombinacija

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam isto uzela 2 para Preschooliansica na ovom sniženju. Slično kao i Tina, pikirala sam ove univerzalnije modele koje može stalno nositi. Ima na sniženju kraaasnih ljetnih cipelčica i sandalica, ali ne usudim ih se uzimati jer nemam pojma kako će joj noga rasti. Inače naše brojeve nosi 18-19, a Preschooliansice 20-21. Ako naručujete, pripazite na tu njihovu konverziju, sve je objašnjeno na webu, a s prvom narudžbom dobivate njihov plastični mjerač.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam isto uzela 2 para Preschooliansica na ovom sniženju. Slično kao i Tina, pikirala sam ove univerzalnije modele koje može stalno nositi. Ima na sniženju kraaasnih ljetnih cipelčica i sandalica, ali ne usudim ih se uzimati jer nemam pojma kako će joj noga rasti. Inače naše brojeve nosi 18-19, a Preschooliansice 20-21. Ako naručujete, pripazite na tu njihovu konverziju, sve je objašnjeno na webu, a s prvom narudžbom dobivate njihov plastični mjerač.
    mi smo otišli u trgovinu koja drži preschoolins i izmjerili pomoću tog mjereča i onda naručili jedne 21 i jedne 22
    tko zna hoćemo carinu platit na 2 para ?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Inače mi recimo od Preschoolians nosimo 23 a naše 24 ali imamo mjerač pa nije problem!
    Za carinu ne znam ja sebi dostavljam stvari u IT i uvijek naznačim da dostave kao poklon (send as a gift) i nikada nije bilo do sada carine ali dobro nismo nikada naručivali 2 para!
    Nadam se da će još koji puta biti neka takva akcija

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Inače mi recimo od Preschoolians nosimo 23 a naše 24 ali imamo mjerač pa nije problem!
    Za carinu ne znam ja sebi dostavljam stvari u IT i uvijek naznačim da dostave kao poklon (send as a gift) i nikada nije bilo do sada carine ali dobro nismo nikada naručivali 2 para!
    Nadam se da će još koji puta biti neka takva akcija
    ja sam se pretplatila na newsletter da budem u toku s akcijama

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Za sad smo samo jednom naručili od Preschooliansa, cifra je bila nekih 220 kuna, i nisu zaračunali carinu.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Za sad smo samo jednom naručili od Preschooliansa, cifra je bila nekih 220 kuna, i nisu zaračunali carinu.
    e pa ovako dvoje ispadaju 198kn pa valjda neće biti carine

Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •