Pokazuje rezultate 1 do 50 od 473

Tema: Prve cipele- 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    Lady Grey, mislila sam danas uzeti baš te elefanten za koje si stavila link, baš su udobne, meke, jeste vi i po vani hodali u njima ili samo unutra?
    Tina, koristili smo ih i po unutra i po vani, stvarno su bile prekrasne! Onda je došla zima, a sad mi je jako krivo što nema veći broj takvih pa da joj uzmem i za proljeće, super su!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lady Grey prvotno napisa Vidi poruku
    Tina, koristili smo ih i po unutra i po vani, stvarno su bile prekrasne! Onda je došla zima, a sad mi je jako krivo što nema veći broj takvih pa da joj uzmem i za proljeće, super su!
    znači po vani samo po toplom vremenu ili?
    sad recimo ne bi mogla van u njima?
    još ću na kraju i ja morat uzet neke teže do proljeća da mi dijete može van
    Posljednje uređivanje od tina55 : 02.02.2011. at 12:01

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Nike Sensory Motion

Cure za sve vas koje tražite fine i mekane cipelice za malecke - mi smo (nakon mekanih Elefanten cipelica, kojih nažalost nema u većim brojevima) otkrili da Nike ima prekrasne mekane tenisice do broja 27. Novi par je kupljen za proljeće (prije zime smo imali isti model, ali skroz niske), evo link:

http://store.nike.com/si/en_gb/#l=sh...300/pid-326554

Trenutno su na sniženju, oko 200 kuna E da, jedino izgleda da nema modela za dječake - teta rekla da je ovo bio jedini model koji su dobili, ali da navodno dolaze novi skoro...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •