Slažem se, mislim da je to više za one koje vole voditi bebice koje još nisu dovoljno čvrste na nogicama, a forsiraju ih da hodaju držeći za obje ruke. Takvim bebama zaista treba oslonac.
Bebe koje same slijede svoj ritam i koje nitko ne forsira da počnu hodati dignu se na nogice i počnu hodati tek kad potpuno očvrsnu i budu potpuno spremne.
I da, isto mislim da potplat treba biti što savitljiviji, jer vidim po sebi, ako je meni lakše hodati u takvoj mekoj cipeli, a teže u tvrdoj, mogu misliti kako je tek bebi koja počinje raditi prve korake, a cipela ju u tome sputava.
Moja malecka je sad cijelo vrijeme doma u čarapicama, a kad je jako vruće je bosa. Čarapice isto skida i jako se ljuti kad ih ne može skinuti(a ne može obično jer su joj nogice non stop znojne - jer je non stop u akciji po kući
) I da... obožava biti bosa
u tome je na mene, ja sam vječno bila bosa u djetinjstvu i cijelo ljeto po vani.
Druge papučice po redu su nam premale, a i tako ih je non stop skidala i žvakala onaj dio s čičkom, tako da mislim da do zime neću kupovati nove...