Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 473

Tema: Prve cipele- 2. dio

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Bok cure!

Vezano za onaj članak, ni ja ga nikako nisam mogla nači!!!! Opet sam pisala tom ortopedu i nikako mi nije odgovorio.. tako da to baš i nije u redu!

Za pediped - mi smo imali i pediped za početne hodaće i sandale za hodaće (onaj novi flex sa memory foam technology). suuuuuper su nam oboje! samo pediped za početne hodaće su malo skliskave pa ne znam da li ću to sad ubrzo nabavit za svoju curku što će još malo pa hodat. Sandale su famozne ali mi imamo debeli srednji dio noge (kako se to zove? u smisli da je debelo od poda do vrha noge) pa nas žulja noga dok je unutra tako da smo ih odmah vratili.. inaće su za 10! isto tako moram spomenuti da je ta sandala imala anatomski uložak, što me jako iznenadilo... baš ću im možda poslat e-mail da ih pitam za to...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I napokon kad smo se odlučili za Preschoolians, zaštekalo!
    Naime, MM je naručivao i kada je poslao narudžbu, njima pao server. I tako par puta.
    Onda je, naravno, paničar kakav već je, pretpostavio kako se radi o firmi koja na taj način dolazi do brojeva računa i kako će mu sad skinuti svu lovu, bla bla bla...
    Uglavno, ispada kako nije dobro naveo adresu (iako ne kužimo u čemu je problem kad je ispunio sva polja).
    Je li netko od vas imao problema? Kako ste naručivali?
    Joj, dođe mi da ju pustim da hoda bosa!

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sam nedavno naručivala. Stigle (prekjučer) kako je pisalo- 10-ak dana nakon što su napisali da će poslati.

Probajte im poslati mail. Vidi na kartici ako su vam skinuli lovu.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Čini se da ću ubuduće morati uzeti stvar u svoje ruke. On ga je baš zapetlj'o!
    Danas smo naručili Pediped na Bebuški, valjda će joj odgovarati, no kad prohoda, mislim da ćemo Presch., čine mi se kvalitetnije.
    Mimah, onda ću te ugnjaviti ako mi što ne bude jasno! Može?
    Posljednje uređivanje od SikaPika : 11.07.2010. at 00:20

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nisam imala Pediped, ali prijateljica je i skroz su ok. Preschooliansice se isto za sad čine dobre, mislim da nema baš nekih razlika u kvaliteti. Ali ti ćeš bolje znati kad budeš imala i jedne i druge.

Ako treba bilo što, ugnjavi slobodno!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure, što uzeti za ovo malo hladnije vrijeme koje dolazi, kišu i to? Pedipedov Originals mi se čini pretanak (ispravite me ako se varam, ja ipak imam iskustva samo sa sandalicama, možda su ove koje izgledaju kao tene drugačije).

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da, mislim da su originals pretanke. imaju sad novu liniju, ali koliko sam vidjela samo su neke belerinkice, čini se da nema zatvorenih. flex su konkretnije, ali ne znam koliko su mekane, nisam ih imala prilike vidjeti.

ja sam svojoj curi naručila jack and lily, a već su stigle i rileyroos. mislim da će to pokriti jesen, a za zimu ću vjerojatno soft star čizmice.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

to si naručivala izvana? koliko te došla poštarina (carina?)?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jack and lily ima i u bebuški. ja sam htjela model kojeg nije bilo (vjerujem da se može naručiti, ali sam bila nestrpljiva ) pa sam naručila iz slovenije (http://copatki.si/index.php?category...ljki-jack-lily). još je i nekakva akcija pa su malo niže cijene. poštarina je 4.50 eura, carina ništa. otvorili su, ali su odlučili ne cariniti .

rileyroos mi je poslala draga forumašica iz amerike, ali mislim da je poštarina 20- 25 dolara (a cipelice 32 ). ipak, to dođe 315- 320 kn, toliko su cipelice i kod nas. ni te nisu carinili, ali je poslano kao rođendanski poklon.

eleniel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

imam nedoumicu oko prvih cipela... pa, ako može mala pomoć

dečak ima 9 meseci, ne hoda još uvek, ali se diže na noge od pre nekih mesec i po dana.
    sad, kad je leto, bos je uvek, čak i kad padne temperatura, kao ovih dana, pa mu obujem čarapice, on ih sam skine.
    drugarica stiže iz USA za mesec i po dana, pa se lomim da li da donese STONZ čizmice...
    http://www.stonzwear.com/default.aspx?
    piše na sajtu da se mogu nositi kao prva obuća, da mogu same ali i preko nekih cipelica. dopadaju mi se, jer mi se čini da je noga u njima slobodna, gotovo kao kad su bosi. međutim, nisam sigurna da je to pametno, jer ne ispunjavaju najmanje dva uslova koja bi prve cipelke trebalo:
    1. da su na pertlanje
    2. da su do gležnjeva...
    htela sam da mu kupim Gucio, ali računam, biće zima kad prohoda, one nikako nisu za hladno vreme. eventualno bi STONZ mogle preko Gucio :?
    uopšte nisam pametna...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

zašto bi trebale zadovoljavati ova dva uvjeta?

ortoped kojeg sam ja kontaktirala, a i druge cure imaju iskustva s takvima, mi je preporučio da bi prve cipelice (a i ove poslije njih pretpostavljam) trebale biti mekane i fleksibilne, bez anatomskog uloška, ništa drugo nije spominjao...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i mi imamo nedoumica oko prvih cipelica
    još ne hodamo, ali stojimo uz namještaj pa da znam što kupiti kad nam zatrebaju cipelice
    hoće li za po kući biti dobre ove? http://smile4me.net/webshop/mekane-cipelice.html
    te smo dobili na poklon pa me zanima da li su ok
    gledala preschoolians u jednoj trgovini i one su baš niske, a čitala sam da prve cipelice trebaju biti visoke i čvrste oko gležnja
    koje su još dobre? gucio? jesu li dosta tople za zimu?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

u kom dućanu si gledala preschooliansice?

zašto čvrste oko gležnja?

mislim da gucio nisu baš za zimu, samo je jedan sloj kože, mislim da bi trebale biti malo toplije.
    Posljednje uređivanje od Mimah : 31.08.2010. at 14:09

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kod nas u karlovcu neka trgovina drži preschoolians
    čitala sam negdje preporuku da bi prve cipelice trebale biti višlje i čvrste oko gležnja, kao što su npr. određeni modeli bambi i froddo
    naši prvi koraci će bit sad po hladnom vremenu, koje cipelice da onda uzmem, koje su se pokazale kao najkvalitetnije

preschoolians nemaju anatomski uložak, je li tako? dok bambi i sl. imaju
    vidim da neki predijatri preporučuju s uloškom, drugi bez...

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a jesu preschoolians pogodne i za zimu?

eleniel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mimah, ta dva 'uslova' što sam navela su samo neki od preporuka stručnjaka...
    navodno, stopalo bi trebalo u obući da je čvrsto, da ne šeta levo-desno, ne preporučuju plitke cipele, a patike ni u kom slučaju. pertle najbolje 'stegnu' i učvrste cipelu uz nogu.
    mada, svi pričaju različito.
    ipak je najbolje ono što je prirodno... da stopalo nije opterećeno, tj. da je slobodno.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moja su oba sina prohodala u cvrstim,dubokim Ciciban cipelama,s uloskom of course,pertlama,sve po preporuci strucnjaka.
    Sve smo cipele kupovali njakvalitetnije,i leti zatvorene s rupicama tek da se ne upljesnjive nogice unutra....
    I?Obojica imaju ravna stopala s kojima se borimo i sad.
    Malecka je prohodala bosa.Prve cipele su nam bile Gucio,s tim sto smo imali neke nasledjene gojzerice za ona 4 koraka koja je umela napraviti po snegu prosle zime.
    Zatim Pediped,otvorene cipelice i jedne patikice,sve niske,bez pertli i ulozaka.
    Onda smo narucili i Pediped sandalice(strucnjaci bi me lincovali-nit peta ucvrscena,nit pertle,nit duboke,nit ulozak...)Ostatak je prehodala u nekim Zarinim patikicama,dole guma,ostalo platno na rupice,plitke..
    I?Mala vec sad ima svod!
    Ne znam da li to ima veze s obucom(a nadam se da ima)ili je toliko individualno,ali eto,to je moje iskustvo.
    Ne znam koje ce nam biti sledece,ali s uloskom nece biti sigurno,a bice i mekane i savitljive sigurno.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Je li veliki problem ako prve cipelice budu naslijeđene od seke?? Kažu da to nije dobro, jer svaka noga formira cipelu po sebi, pa ne odgovara tuđoj nozi.. te se cipelice stvarno kratko nose u toj dobi pa mi je šteta bacat novce ako to nije tako strašno..

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj KayaR prvotno napisa Vidi poruku
    Moja su oba sina prohodala u cvrstim,dubokim Ciciban cipelama,s uloskom of course,pertlama,sve po preporuci strucnjaka.
    Sve smo cipele kupovali njakvalitetnije,i leti zatvorene s rupicama tek da se ne upljesnjive nogice unutra....
    I?Obojica imaju ravna stopala s kojima se borimo i sad.
    Malecka je prohodala bosa.Prve cipele su nam bile Gucio,s tim sto smo imali neke nasledjene gojzerice za ona 4 koraka koja je umela napraviti po snegu prosle zime.
    Zatim Pediped,otvorene cipelice i jedne patikice,sve niske,bez pertli i ulozaka.
    Onda smo narucili i Pediped sandalice(strucnjaci bi me lincovali-nit peta ucvrscena,nit pertle,nit duboke,nit ulozak...)Ostatak je prehodala u nekim Zarinim patikicama,dole guma,ostalo platno na rupice,plitke..
    I?Mala vec sad ima svod!
    Ne znam da li to ima veze s obucom(a nadam se da ima)ili je toliko individualno,ali eto,to je moje iskustvo.
    Ne znam koje ce nam biti sledece,ali s uloskom nece biti sigurno,a bice i mekane i savitljive sigurno.
    I moja cura ima svod! Nije visok, ali vidi se da je tu! Mala je razlika među njima- tvoja je 10-ak dana starija. Ni moja nikad nije imala ni jedne s uloškom i sve su bile mekane.

Ja bih i drugom djetetu obula cipelice, bar ove mekane koje imamo jer tu noga formira cipelicu, ne cipelica nogu.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a stonz za po zimi?
    gdje ih kupite?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

našla sam link u HR?
    zanimaju me vaša iskustva sa stonz?

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mimah,super za svod!
    Nama su govorili da tek s 3 godine kad ode salasti jastucic s bebinog stopala,moze svod da se primeti.A nase ga vec imaju
    Ja sam tako ponosna,kad hoda mokrim stopalcima po betonu ima tako krasan otisak vec sad!
    Tina,mislim da je Mrvna prosle zime imala za malenu Stonz cizmice,pitaj nju za iskustva?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Vidim da nas ima više koje očekujemo prohodavanje ove zime pa molim "golonoge iskusnjače" da daju savjet: koje cipele su dovoljno tople za jesen/zimu (sudeći po vanjskim temperaturama, to je blizuuuuu)?
    Jako mi se sviđaju Stonz, baš mi je nekako zapelo oko.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ne kužim te Stonz se stavljaju preko cipelica? Šta znači da su vodoneporpusne i za zimu?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

za stonz piše da su super za kolica i nosiljku, ali da može i hodati u njima po vani
    ovo prvo mi je jasno, ali ovo drugo, zanima me jesu li stvarno dovoljno tople za hodanje po vani zimi u kombinaciji s onim uloškom ili mekom cipelicom unutra?

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

emira prodaje stonz na burzi

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Uf ja ne vidim burzu!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Gledam baš na Pedipedovim stranicama ovu novu kolekciju, između Originals i Flex, za jesen, za curice imaju sve nekakve sandalice sa zatvorenim prstima što mi je preslabo za ovo vrijeme dok mi je obuća za dečke sasvim ok. Čak mislim da ću naručiti tu mušku.
    Pogledajte žensku http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=93
    i mušku http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=92

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sika PIka i ja sam to primjetila baš bezveze!

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pogledaj New arrivals,imas veci izbor,a i te "muske" modele u zenskim bojama

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Stonz koje smo mi imali (zebraste) imaju nepropusno dno i par cm uvis, ostalo je umjetno krzno. Nisu nam promakale. Mogu se obuti na šlapicu, možete si napraviti uložak od flisa (ili koji vam je materijal već po volji) da dobijete još jedan sloj i nogica nikad nije bila hladna nakon hodanja po snijegu. E sad, nije da je hodala po snijegu satima ali vjerujem da bi i to sasvim dobro odradile.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A Pediped ne dostavlja u Hrvatsku jer ovdje imaju svog retailera (Bebušku).

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Stonz koje smo mi imali (zebraste) imaju nepropusno dno i par cm uvis, ostalo je umjetno krzno. Nisu nam promakale. Mogu se obuti na šlapicu, možete si napraviti uložak od flisa (ili koji vam je materijal već po volji) da dobijete još jedan sloj i nogica nikad nije bila hladna nakon hodanja po snijegu. E sad, nije da je hodala po snijegu satima ali vjerujem da bi i to sasvim dobro odradile.
    hvala na informacijama iz prve ruke, odlično ako nogica nije hladna nakon hodanja po snijegu, baš me je to konkretno i zanimalo

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Ariana prvotno napisa Vidi poruku
    emira prodaje stonz na burzi
    Hvala! Kad sam prošli tjedan gledala, uočila sam mei tai (sad smo u potrazi), a stonzice nisam ni primijetila jer onda nisam ni znala kaj je to

eleniel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

i ja se zahvaljujem za info mi čekamo da naše stignu :D
    u međuvremenu smo nabavili Robeez i neke kao čarapice sa gumiranim "đonom". da isprobamo sve po redu )
    Robeez su ok. vidim da mu ne smetaju, a on baš malo toga može da podnese na nogama. mada, pomalo se kliza kao Bambi po stanu... ali ok.
    čarapice, po defaultu, naravno spadaju, s tim što imaju neverovatno mek đon od gume oblikovan kao da su patikice. te nam nisu ok jer nekako nakrivi stopalo u njima čim se malo svuku... nećemo ih koristiti.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    A Pediped ne dostavlja u Hrvatsku jer ovdje imaju svog retailera (Bebušku).
    I mislila sam preko Bebuške, tnx

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Jedno pitanjce ako neko zna.Koliko otprilike bebi naraste stopalo u mjesec dana?Imam bebu koja će sad 3 mj. i kuma bi za krstitke kupila nehodačke cipelice ili čizmice za zimu,i sad ne znam koji broj da joj kažem.Ako sad ima stopalo 9,5 cm,to bi bio 15.Da joj kažem 16 ili 17?Savjet molim!

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Vendi prvotno napisa Vidi poruku
    Jedno pitanjce ako neko zna.Koliko otprilike bebi naraste stopalo u mjesec dana?Imam bebu koja će sad 3 mj. i kuma bi za krstitke kupila nehodačke cipelice ili čizmice za zimu,i sad ne znam koji broj da joj kažem.Ako sad ima stopalo 9,5 cm,to bi bio 15.Da joj kažem 16 ili 17?Savjet molim!
    Radije 17 cm. Inače s nehodačkim cipelicama je problem, svatko ima svoj kalup. Npr, preslatke nehodačke cipelice imaš u C&A, a veličina 17/18 su jaaako male, pretpostavljam za bebice od 3-6 mjeseci. Ja sam svojoj maloj kupila njihove broj 19/20 koje smo nosili od cca 6-9 mjeseci. Realno je to bila veličina 17/18. Mi smo od cca 10-13 mjeseci nosili broj 18 Froddice (oni u pravilu imaju nešto veće kalupe od Bambija i Cicibana), a sad smo s nepunih 18 mjeseci na broju 20.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

znači sa Robeez ste zadovoljne? baš škicamo neke...

eleniel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mi smo baš zadovoljni sa Robeez.
    mekane, od prirodne kože... ne sputavaju stopalo. vidim da ni dečaku ne smetaju. kod nas je po čitavom stanu pod (ne parket, nego hrastov, kao brodski pod), nema tepiha... a sad je već prilično hladno. pošto čarapice svlači, pa i da je temperatura u minusu hihi Robeez su baš dobro došle! a i ne kliza se u njima.
    jedino što bih radije od njih je da bude potpuno bos

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Evo, ja sam nabavila Stonz, a kupila Elefanten u Deichmannu i mislim da će to biti naša kombinacija za ovu zimu za po vani. Po doma ima abs čarapice i one papučice sa čarapom iz Muellera. Možda još nešto dodam po potrebi kad ozbiljnije krene u hodanje, za sada hoda uz namještaj.

eleniel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

jojj divne su Elefanten! želimmm :D

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, ja sam nabavila Stonz, a kupila Elefanten u Deichmannu i mislim da će to biti naša kombinacija za ovu zimu za po vani. Po doma ima abs čarapice i one papučice sa čarapom iz Muellera. Možda još nešto dodam po potrebi kad ozbiljnije krene u hodanje, za sada hoda uz namještaj.
    Ključiću, kakav đon imaju Elefanten? Znam da sam ih gledala kad je Lucija počela hodati ali ne mogu se sjetiti zašto ih nisam uzela.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kako koje. Ove smo dobili na poklon i đon je ok. Nije baš jako mekan, ali je zadovoljavajuć, a ionako ćemo ga brzo prerasti pa neće u njima hodati onak za pravo. Više mi služe da u šetnji ne stoji bos.
    http://www.deichmann.hr/site/hr/cata...roduct=1008791

Ove druge (tek sad vidim da nisu Elefanten ) koje sam ja uzela imaju jako mekan i savitljiv đon. Sve su cipele bez anatomskog uloška,tj. ravne su, nemaju onu grbu za kakti formiranje svoda.
    http://www.deichmann.hr/site/hr/cata...product=985676

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ima li tko iskustva sa ortopedskim cipelicama radjenim po nozicama bebe?
    dobili smo preporuku i doznaku s kojim cemo bebi uzeti otiske stopala i napravit ce nam cipelice bas za njega.
    zanima me i koliko dugo traju tj koliko im obicno treba da ih prerastu?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kako koje. Ove smo dobili na poklon i đon je ok. Nije baš jako mekan, ali je zadovoljavajuć, a ionako ćemo ga brzo prerasti pa neće u njima hodati onak za pravo. Više mi služe da u šetnji ne stoji bos.
    http://www.deichmann.hr/site/hr/cata...roduct=1008791

Ove druge (tek sad vidim da nisu Elefanten ) koje sam ja uzela imaju jako mekan i savitljiv đon. Sve su cipele bez anatomskog uloška,tj. ravne su, nemaju onu grbu za kakti formiranje svoda.
    http://www.deichmann.hr/site/hr/cata...product=985676
    Pokušat ću loviti neke mekanije poput ovih drugih, pa koje god marke bile, samo da imaju broj. Nama treba 22, a ovi su najveći 21.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa Vidi poruku
    ima li tko iskustva sa ortopedskim cipelicama radjenim po nozicama bebe?
    dobili smo preporuku i doznaku s kojim cemo bebi uzeti otiske stopala i napravit ce nam cipelice bas za njega.
    zanima me i koliko dugo traju tj koliko im obicno treba da ih prerastu?
    Argentina, koliko će bebi trebati da preraste je vrlo individualno, nema nekog pravila. IOnako je na doznaku, pa ti može biti svejedno. A koliko je beba stara i zašto mora imati ortopedske? (čisto sam radoznala)

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ima 10 mj, a pocet ce ih nositi sa 11 mj.
    jedno stopalo malo rotira na van.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

kljucic a te elefanten su ok? ja sam gledala u daichmanu, ali sam shvatila da je to meni sve isto u bambiju su mi malo prekrute, a i nisam za uložak. jel ima tko pediped grip n go - te imaju gumeni đon pa mi se čine bolje za ovo hladnije vrijeme?

eleniel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kljucic, molim te, gde si nabavila Stonz?
    koliko sam videla, ima ih u HR...?
    drugarica otkazala dolazak iz US, pa od nje možemo da očekujemo Stonzice eventualno za sledeću zimu pa sad gledam da li mogu negde bliže da ih nađem...

Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •