u karlovcu
ali ne treba ti kreditna kartica
ja sam platila običnom visa karticom od žiro računa i sve ok
jedino im se ruši stranica za naručivanje, ako u adresi ili imenu ili prezimenu imaš č,ć,š,ž pa moraš upisati c,s,z umjesto istih, s time sam ja muku mučila, kontaktirala i na kraju smo rješili
ma svašta bih ja naručivala, ne samo preschoolians.
dakle, ima rješenja i bez kreditnih kartica (jer kreditnu ne želim iz principa, ne želim uopće imati tako nešto u novčaniku)
tina55, čini mi se da si spominjala dućan u karlovcu, molim te gdje je ?
ps već sam te jednom pitala za zarin outlet i našla sam ga (hvala)
A čisto info a koje su cijene u dućanu od Preschoolians?
runners 330kn
walkers 310kn
cover my feet oko 290kn, ali nisam sigurna
Samo da se malo ubacim - za naručivanje iz vana može i debitna kartica , ali je još ne primaju svugdje![]()
jel nekome stigla pošiljka od preschoolinsa? mi svoju još nestrpljivo čekamo![]()
Tina, kad je pošiljka trebala krenuti?
Mi smo našu čekali prvo 2 tjedna da je pošalju, a onda 2 još 2 tjedna da stigne.![]()
Tina treba ti 2 tjedna cca da stigne! Tamo je pisalo da su to "next day items" tj. da su to stvari koje imaju na lageru pa kreću slijedeći dan tako da od tog slijedeć dana računaj 2 tjedna i tu negdje bi trebale stići!
Ja sam u žaru sniženja kupila malom tri para Preschoolians cipelica.Broj 20 i 21 univerzalne moldele i 22 cipele s rupama za toplije vrijeme ... uzela sam svake posebno jer mi jeftinije dođe platiti triput po 5 dolara poštarinu nego jednom carinu. Poštar će me voljeti
. Sad slijedi slatko iščekivanje ...
Imam pitanje u vezi velicina Preschoolians cipelica...
Gledam na njihovom sajtu kako izmeriti nogicu,i pise da se meri kad beba sedi?
Zar se ne meri kada stane na cvrstu podlogu,pa se olovkom iscrta stopalce na papiru i izmeri duzina?
Ja izmerih tako,i ispada da mojoj treba br 26!A ima tek 2 godine?
Porucila bih bar 3 para,ali se plasim da ne budu male/velike....
Kako vi odredite broj?
njihov mjerač namijenjen je opuštenom stopalu, dakle obavezno dok dijete sjedi.
ako si mjerila dok stoji, bit će jako preveliko
Okay,vec sam videla malu curicu kako hoda u camcima![]()
Evo Lutonjica je sve objasnila!![]()
Jel znate možda da netko prodaje Stonzice? Jel netko naručivao iz Kanade, koliko im treba da dođu?
ima stonzica u hrvatskoj, i na netu i po dućanima
Vidjela sam na sajtu Male Arte, ali mi se ne sviđaju modeli, ima samo 3 muška i ne pašu nam nikako uz jaknicu... Pa sam mislila kupiti rabljene, kad već nema onih koje želim...
vidjela sam
ja sam mislila naručit još jedne univerzalne 2 broja veće, razmišljala sam da lako stoje, nosit će ih kad tad, ako su univerzalne, ali otišlo
ja sam prvi dan kad sam čula za akciju pogledala modele, a drugi dan naručivala i već tad nije bilo pola modela koji su mi si svidjeli prvi dan
ali naručila sam ipak dvoje lijepe iz tog manjeg izbora
ništa, čekamo slijedeće sniženje
Ma valjda još bude sniženja! Čim dobijem mail javim![]()
Ja sam se opustila misleci da je to bozicno snizenje....
Eh, a mene zvali na carinu jer su ovi iz Preschooliansa greškom napisali da su cipele oko 15 dolara,a s(kršitelj koda)ing i handling oko 25 dolara .... pa sam morala ići da im objasnim ... sreća pa je žena bila razumna...
Do 160kn (ali u to se računa i trošak poštarine!) smatra se pošiljkom zanemarive vrijednosti i ne podliježe carinjenju. Teta mi je rekla da progledaju kroz prste i do 180 kn ... u Osijeku ... (jer sam pitala što ako zbog promjene tečaja ispadne 161kn)
Mi smo naše dobili i čak su ih zapakirali u ukrasni papir kao poklon za Božić!
Mi jučer kupili Elefanten čizmice u Deichmanu za 300 kuna.
http://www.deichmann.hr/site/hr/cata...roduct=1019256
Lagane su, jako tople i čini se da su joj baš udobne.
Nismo platili carinu, ali mi smo ih dobili u Italiji! Ne bi trebalo biti carine kada je opcija send as a gift
A ove?
www.bobuxusa.com
Gledala sam u Deichmanu takve buce kao SikaPikine, krasne su, ali ih ipak nisam uzela jer su još malo prečvrste za moju malu bauljalicu.Uzela bi ih sigurno da je stabilnija i "naprednija" hodačica.
opet ja u nedoumici oko cipelica
imamo preschoolians I'm walking, ali đon je tanak i ne puštam ju u tome da hoda po vani jer se bojim da će joj biti hladno
a već jako dobro hoda unutra i mislim da je spremna za hodat i po vani, e sad koje cipelice da uzmemo da budu tople i mekane
da li su elefanten dobre? (našla sam jedne koje joj pristaju na nogicu ko salivene)
ima li netko iskustva sa robeez tredz? te su kao za hodanje po vani, ali nisam ih nigdje vidjela, a po slikama je teško odrediti da li je đon dovoljno debeo za hladno vrijeme?
Mi imamo elefanten (ove http://www.deichmann.hr/site/hr/cata...roduct=1008791) i jurca u njima po vani (kad nije u stonzicama). Obujem mu deblju čarapu i sve 5.
Meni su elefanten koje sam gledala se sve cinile preteske...
Sad za zimu ima neke ecco kozne s gore-tex nepromocivom membranom i super su lagane, nepromocive a tople. Samo je na zalost i cijena bila sukladna tome, tj. paprena.
Savjet: probati malo po ducanima tezinu cipela i savitljivost dzona, a u zimsko doba po mogucnosti i da su nepromocive. Nadje se takva kombinacija ali najcesce je skupo.
P.S. - za sve koji se muce s manjkom kreditnih kartica - ima u Hypo banci nesto sto se zove poklon kartica - to je MasterCard na kojem uplatite neki iznos gotovine i dalje mozete to trositi dok ne potrosite. Druga varijanta je pre-paid kartica - to je isto MasterCard ali na njega nakon sto potrosite novac mozete ponovno nadoplatiti. Ima neka provizija ali mi je to sigurno rjesenje za internet kupovine a da ne ugrozavam "pravu" kreditnu karticu, a ova je jednako prihvacena kao i bilo koja MC kartica.
i meni se te elefanten čine ok, nisu za ne znam kakvu bljuzgu, već onako kožna cipelica srednje debelog đona, mislim da bi bile ok za hodat po suhom i hladnom neko vrijeme, ne dugo (onako da se prošeće)
te elefanten su jako lagane, ali naravno što je deblji đon, to postaju teže
slične su tvojima, kljucic, samo u roza verziji za curku
gledala sam i primigi čizmice/poluvisoke cipelice, one su baš za bljuzgu i to, ali su teške
a geox, iskustva?
(primigi i geox su sad na sniženju u stiefelkonigu)
za proljeće namjeravam nabaviti robeez tredz, je li bar netko vidio uživo njihov đon?
i meni su se jako svidjele: samo naravno što su lakše, to je tanji đon pa se bojim da joj ne bude hladno na nogice
ali opet nije tako tanak đon
mislim da ćemo ih uzeti jer joj tako lijepo legnu na nogicu
ciciban, bambi, froddo nisam ni gledala jer mi se ne sviđaju te teške s uloškom
Posljednje uređivanje od tina55 : 31.01.2011. at 16:17
Mene zanimaju mišulice, da li ste ih naručivale izvana, čini mi se da je povoljnije?
I kako ste zadovoljne?
Hvala!
Ja sam svojoj mekane papučice naručivala s http://www.funkeefeet.com/80365/info.php?p=3. S poštarinom je došlo nešto jeftinije nego ovdje bez poštarine, mislim da su došle oko 90 i nešto kn. Ok su,vjerojatno kao i sve druge.
Evo, ovdje ima i jeftinijih: http://tootsiebabyshoes.com/tootsiet...rls-Shoes.html. Nisam naručivala od njih, ali vjerujem da hoću.
Kaya, odakle raučuješ Robeezice?