-
Vještine: kolut naprijed- ja mu prezentirala, on nakon toga pokazivao svima što zna, tobogan-svi stilovi, najdraži penjanje po skliskom do vrha. Voli i popeti se na ogradu i sjediti na njoj. Vozi tricikl, brzo.
Kocke slaže u razne tornjeve i konstrukcije, najčešće pravi nešto što zove "Stroj za spone" (valjda iz Digata kamenja)-takvu konstrukciju složi i od raznih glazbenih instrumenata, kamenja i štapova koje skupi vani. Ili napravi od kocaka nešto (naselje) koje zove: Od ljudi nekad davno.
Nizanje i sortiranje obožava od najranije dobi, počeo valjda s godinu dana, najčešće s autićima. Dođem doma, a na podu golem križ od autića, a krakovi sortirani po tipovima i bojama. Ili cvijet od autića.
Puzzle-bila faza između 2,5 i 3 god kad je slagao ko lud, one velike od 60 dijelova, pa i manje. Nakon 3 god. stao i sad više neće (a ja nakupovala puzzli
). Baratanje mišem i snalaženje na kompu, npr. sam si upali crtić, sam ide po dječijim stranicama od igrice do igrice...-to me fakat začudi, koje male spužve, ko da su dizajnirani za kompjuter. Ja sam se dva tjedna mučila s onim "mišem" na laptopu (ona podloga za prst), on za manje od pol sata savladao i prstom barata isto kao i s mišem. :shock:
Što se tiče crtanja, nema neke posebne vještine, krug, kvadrat, sve u okviru normi. Brojeve zna, čita, kuži i neke dvoznamenkaste (10,11,12), zanima ga kako se čitaju i drugi (23, 54...stalno pita), broji do 20, zbraja i oduzima do 5, prebrojava do 10. Slova zna neka, piše F, T i M (Filip, Mama i Tata). Preuzeo brigu oko dnevnog piškenja i kakanja, skida se i oblači sam, neki dan uspio čak i navući čarape, iako se fajn napatio.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma