Ja sam ga operisala sa 4 godine, ali meni se zakomplikovalo jer je puklo kada su me stavili na operacioni sto, pa sam zaradila i upalu trbušne maramice. Imam ogroman ožiljak, a sada se na njega nastavlja od carskog.

Nikada mi niko nije rekao da slepo crevo ima veze sa imunitetom, ali sada mi je to logično, jer nakon toga sam stalno bila bolesna. Apetit nikakav, svaki virus se na mene kačio, respiratorni i urinarni sistem neprekidno pod upalama. Dok nisam prestala odlaziti kod doktora i uzela stvar u svoje ruke nisam se izlečila.

Protivim se svakom sečenju i bušenju tela, odstranjivanju njegovih delova i remećenju energije organizma koje praktikuju doktori samo zato što oni smatraju da je to potrebno (odnosno nepotrebno). Oni bi trebalo da su tu kada je neophodna hitna intervencija (kojih opet, ne bi bilo u tolikom broju da nam nisu još kao bebama toliko zatrovali organizam), a ne da glume Boga i određuju koji deo tela nam treba ili ne. Sve je tu sa razlogom.

Citiraj Loryblue prvotno napisa Vidi poruku
ja sam ga operirala ko dite jer me bolio trbuh, jače nego je doktor ocijenio da dite triba bolit i zaključio kako je sigurno slijepo crijevo. otvorili me, izvadili ga i zaključili kako me ono uopće nije bolilo ali me više nikad ni neće zabolit.
I ja sam imala period takve boli. Postavljena mi je jedna dijagnoza, ali lečenje nije dalo rezultata. Druga, pa opet terapija i ništa. Treća dijagnoza i sve opet isto. Na kraju su zaključili da sam naglo počela rasti i da mi se nameštaju organi.