-
Pojavljivanje ciklusa - potencijalno nervozna beba???
Drage cure,
Ne znam ima li koja od vas slično iskustvo jer vjerojatno većina vas još nema ciklusa.
Meni se na žalost moj ponovo pojavio (usprkos isključivom dojenju) sa Tarinih 4 mjeseca. U dan točno.
Primjetila sam da je tih dana bila puno drugačija, osjetljivija, nekako se lakše unervozila, morala sam stalno biti uz nju.
I onda nakon prva tri dana ciklusa opet sve po starom... ali neš ti... evo opet ciklusa. Opet beba pokazuje puno veće znakove nervoze.
Zna li tko jel to može imati kakve veze? Ili, ima li netko možda takvo iskustvo?
Hvala na komentarima...
-
Jesam fulala mjesto za postavljanje ovog topica? Heeelp!
-
Vidiš, nisam to prije povezivala, ali moj K. je dosta nervozniji u vrijeme mog PMS-a. S pojavom M. nervoza polako prestaje (baš je sad to vrijeme
i baš smo nervozni).
Ja mislim da u slučaju PMS-a možda moja nervoza utječe na njega?
:?
Ne znam, druga iskustva?
-
Hvala ivorka na odgovoru...
Ipak mislim da sam fulala mjesto
-
Ja sam dobila M kad je Nađa imala 6 meseci, prva je bila tako-tako, ali druga je bila obilna i bolna, tada sam imala i žestok PMS i ona je naravno bila nervozna (ili sam ja bila nervozna pa prenosila na nju - ko će ga sad znati). S tim da je ona nervozna i prvih par dana M jer ja imam jake bolove, dojenje mi jako teško pada, a zbog toga što sam u grču od bolova šteka mi refleks otpuštanja pa me ona nateže, ja se nerviram, ona se nervira..... i tako u krug.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma