Sto sam krivo napravila??? -->

Mima, tvoj sam recept slijedila, a tijesto mi je bilo pre"vodeno" - mislim nisam ga mogla razvaljat, pa sam na licu mjesta - mislim, prilikom razvlacenja, dodavala brasna - ne znam koliko - od oka.
Pa mi je prva tura zagorila

Krema se super dizala i gustila dok sam ju kuhala i kad je po mojoj procjeni bila dovoljno gusta stavila sam je u frizider. Kad sam ju izvadila iz friz. spustila se :/
Onda sam stavila maslac i totalno je negusta...
Drzim ju u friz. upravo jer sam ju probala staviti izmedju 2 komada tijesta, no toliko je mekana da se spusti i gornji komad padne :/

Da ne kazem koliko mi je vremena trebalo za sve ovo - brze tortu napravim

A i umalo sam se razbila dok sam u brzini stojeci na stolici izvlacila plasticnu zdjelu s vrha ormara

Dobro da MM i mali nisu bili doma, jer je kuhinja izgledala :shock:

No, ocekivali su nesto probat kad se vrate, a sad imaju samo tijesto - zagoreno

Mozda se ipak ponovo prebacimo na islere iz slasticarnice

Al ipak bih voljela znat sto je krivo :?