Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: DIANE 35

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno DIANE 35

PIJEM DIANE 35 VEĆ 4 MJESECA I DOBIJEM M VEĆ KAD POPIJEM 10 TABLETU A DO KRAJA MI JOŠ OSTANE 11 TABLETA.STVARNO NE ZNAM ZAŠTO MI SE TO DOGAĐA,PRVO DOBIJEM TAMNO SMEĐI ISCJEDAK KOJI TRAJE DVA DANA I ONDA MI DOĐE NORMALNO KRVARENJE. NE ZNAM JE LI TO SPOTTING,ALI MISLIM DA ONDA NE BI TREBALA DOBITI CRVENO KRVARENJE NEGO TEK KAD POPIJEM SVE TABLETE ( 21). DA LI SE NEKOME ISTO TAKO DEŠAVALO? STVARNO SAM ZABRINUTA I SPREMAN SE NA POSTUPAK UMJ.OPL. I NE ZNAM DA LI MI OVO ŠTETI?
    NADAM SE DA ĆE MI NETKO POMOĆI NEKIM SAVJETOM, HVALA!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno ...

ja sam pila dijane kao kontracepciju?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam pila Diane35 prije stimulacije u zadnja 2 postupka i nisam imala nikakve nuspojave.Najbolje bi bilo da se konzultiras sa svojim ginekologom a do tada procitaj onaj papir iz kutije od tableta i vidi sta pise za tu nuspojavu da li treba prekinuti piti tablete ili ne?
    Imas vec dogovoren postupak ili tek ides na dogovor?Radi cega su ti propisane Diane35?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno ...

ružice mogu pitati kod kojeg gin. ideš?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Diane pijem kao kontracepciju,imam dogovoren postupak, dr. mi je rekao da je spotting i da kada dobijem M , počnem onako kako smo se dogovorili. Ovo mi je drugi ivf, kada sam išla prvi put isto sam pila kontracepciju dva mjeseca i išla u postupak,ali imala sam spontani nakon mj.dana. I prije sam pila kontracepciju ali nije mi se nikad desilo da dobijem M prije nego što popijem čitavu tablu, vadila sam hormone i sve je u redu!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: ...

Citiraj Fabiola prvotno napisa
    ružice mogu pitati kod kojeg gin. ideš?
    Do sada bila kod Streleca u Petrovoj a sada kod Lucingera na VV ako pitas za reproduktivce, inace u Brodu kod doktorice Cosic.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

za zg pitam... vjerovatno ću morati i ja pa skupljam kandidate

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

slobodno pitaj sve sto te zanima ali na pp. da ne budemo OT

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke