Ja moram primijetiti da je Evan već triput predložen![]()
Ja moram primijetiti da je Evan već triput predložen![]()
(A ja moram primijetiti da ni ne znam je li beba musko.)
Meni se nekako čini da su ovakva imena prilično univerzalna: Rafael, Gabriel, Manuel, Emanuel, Lucian, Julian, ... Samo naglasci variraju.
Saša- paše i za curu i za dečka (Sasha)- to bi bio moj izbor![]()
Zato postoje nadimcikako se lijepo svi muslimani zovu kratko po novom (Hajrudin, Sabahudin) Din, (Ornel) Oki, (Arnel) Ari itd. Meni je dobro ovo Tomislav Tom, Mislav Mitch, još ako uparite s prezimenom
danas mi je bljesunulo jedno isto lijepo ime (barem meni), a ne znam jesmo li ga spomenule. ako jesmo, sorry: Sanjin. (Kaae, nije za tebe
)
Posljednje uređivanje od Franny : 05.05.2012. at 14:27
Čini mi se da je i Bruno na svim jezicima - Bruno
Adrian je meni vrlo lijepo ime. Odmah zamišljam nekog zgodnog dečka.![]()
Kaee, Robert je doista lijepo ime, može proci kao hrv., poznato je u V.B. i USA i isto se izgovara na tim jezicima.
Meni se ne svidja, a i imamo jednog u bliskom krugu prijatelja. Onda bi ga jos svi i zvali Robby, sto mi se svidja jos manje.
kod nas se polako ali sigurno izdvaja Fran
Fran mi je baš lijepo ime, ali ja izgeda nosim curku, pa nam otpada, plus da nam se u kvartu frendići tako zovu, pa opet otpada....
cure kako vam se čini Ivor? mi smo već daleko dogurali a ime nikako da dođe na red. do sada su nam se nekako izdvojili Jakov i Frane. s tim da se dragom Frane uopće ne sviđa. Jakov i Ivor su njegovi prijedlozi, a meni je sve ok. ja samo razmišljam o tome da mali bude živ i zdrav i na ništa drugo se ne mogu usredotočiti.
za Jakova se bojim da je postalo prečesto i ona glupa sapunica ufaaaaaa.
Ja navijam za Ivor! Tako mi se zove brat, inače bi i meni došlo u obzir. I jeste, Jakov je dosta često, Ivor relativno rijetko (bar mislim).
meni je Ivor jakoo lijepo,negdje ranije već sam i pisala.
Meni se Ivor nekako ne svidja.
Jakov mi je lijepo ime,mada davno mi nije bilo lijepo,nekako mi je jadno zvučalo.
![]()
![]()
75% musko, a mi smislili ime za curicu.![]()
Nek' je dečko, smislit ćete vi ime, ako ne prije, a onda kad ga ugledate...ili koji dan kasnije.
Mi za curu imamo Doris (seka je izabrala), ali za decka jos nista.. Za sada s u igri:
Lovro
Benjamin
Benedikt
kako vam se svidaju?
meni je Ivor prelijepo ime
Fran mi je malo to r iza f ne znam opisati, recimo hroptavo
Ja cu spalit dok ne nadjem musko ime. Koje god predlozim njemu se ne svidja, a evo i danas mi je rekao daj nadji musko ime. Sram me reci koje mi je ime predlozio.
svidja mi se Leon ili Vid. Ni da cuje.
meni je lijepo Mateo
Nemoj, naći ćeš ime. Koje će vam se sviđati, sigurno.
Bilo bi lakse kad bi druga polovica imala konkretni prijedlog. On samo vice "nece da moze" i ide mi na zivce.
Pokusavam naci ime koje nema nikakve negativne konotacije tipa podsjecanje na nekoga npr. ja kazem
Leon a sveki kaze znala sam jednog, sepao je od rodjenja. Odmah mi pokvari.
Bilo bi lakse da je curica. Ili kad bi mi iskustvo boli stvarno pomoglo da mi sine ime.
meni su lijepa: Noa, Niko, Lukas i Benjamin
Najnoviji biser koji sam čula je jedan od potencijalnih nistera za 2012.
Anđelko Vragović!!! Jao!
mogli su mu dat ime Satan da paše uz prezime .
Jakov i Patrik
Ja ne odustajem od Jakova...to mi je super ime..i nema veze sa serijom!![]()