dakle, moje je mišljenje da je onomadno davanje talijanskih imena novorođenim Umažankama iz razloga koji sam navela, malograđanstvo. Dalje sam navela da mi se ona lista čini sličnim primjerom. Ako je to vrijeđanje, trebate me čut kad vrijeđam.
Pettite da, sarkastična sam pa šta? Evo pitanja da bi ti približila primjer koji si ti meni lansirala: zašto koristiš toliko smajlića, misliš da riječi nisu dovoljne za u potpunosti se izraziti nego baš moraš stavljati malu glavu koja koluta oćima? cccc to nije lijepoDakle ti i inače u komunikaciji koristiš enormnu dozu sarkazma...? Nije isto bez njega, jednostavno je neophodan, ha?Vidiš, ni ja (kao ni moderatorica) ne vidim potrebu za njim...barem nikako ne u kontekstu ovakve teme. Ti si i ovim postom nastavila vrijeđati (ili nazivanje nekoga malograđaninom spada u davanje konstruktivne kritike...ili što ćeš već
)
I u kontekstu kojih tema (kad već ne u kontekstu ove) ti vidiš potrebu i odobrenje za sarkazam i ironiju ako može primjer
Lutonjice, napisala sam ''osim ako Osječanka nije iz nekog Osijeka na Majni'', to bi pokrilo tvoje ''a kako ti znaš'' nedoumice al kako sam sarkastična ne znam se drukčije izrazita kako ti znaš da se osječanka preziva tipično hrvatski?
možda ima neko "strano" prezime uz koje odabrana imena ne zvuče toliko neobično?
možda ima muža stranca?
možda živi u americi?
ali da, puno zabavnije je rugati se nekom koga uopće ne poznaješ....
i rugala bi joj se i da je poznajem
a ti si prvom rečenicom nesvjesno također izjavila da imena ''s liste'' zvuče neobično uz naša prezimena
Lukava pušćice, već me upozorila prija da ako nejdem uz dlaku ne piše mi se duga budućnost na velikom Roda forumu.
to su imena za našu djecu a ne izrada profila na forumu
i malograđanstvo postoji, htjeli vi to ili ne
iako mi se sve više čini da svatko od nas ima svoju definiciju malograđanstva, ja se služim Anićevom
moje dijete nosi ime svoje bake, srećom baka nije Pocahontas

Vidiš, ni ja (kao ni moderatorica) ne vidim potrebu za njim...barem nikako ne u kontekstu ovakve teme. Ti si i ovim postom nastavila vrijeđati (ili nazivanje nekoga malograđaninom spada u davanje konstruktivne kritike...ili što ćeš već
)
Odgovori s citatom