Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3111

Tema: Imena za decke (5)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj macemalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je to vrijeđanje, trebate me čut kad vrijeđam...
    Pohvalno.
    Pettite da, sarkastična sam pa šta? Evo pitanja da bi ti približila primjer koji si ti meni lansirala: zašto koristiš toliko smajlića, misliš da riječi nisu dovoljne za u potpunosti se izraziti nego baš moraš stavljati malu glavu koja koluta oćima? cccc to nije lijepo
    Isto si tako mogla napisati i "bezobrazna sam, pa šta"...po meni, isto je...A ja ti i na jedno i na drugo (u vezi s boldanim) mogu odgovoriti samo jedno...Ništa. Svatko ima svoj nivo kulture i odgoja.
    Što se tiče smajlića (ironičnog)...nisam ti ga lansirala bez razloga, već jer sam htjela dočarati moj doživljaj tvojih, po meni prilično grubih komentara. To nikako ne možeš komparirati sa svojim sarkazmom (iz prvog) i uvredama(iz drugog) posta kojim si zasula djevojku koja ti se do sada nije niti jednom obratila.
    I u kontekstu kojih tema (kad već ne u kontekstu ove) ti vidiš potrebu i odobrenje za sarkazam i ironiju ako može primjer
    Ne radi se niti o temama, nego o situacijama...Ja osobno ni ironiju ni sarkazam ne mogu smjestiti u kontekst nekakvog normalnog razgovora, kada se ni jedno od sugovornika ne osjeća ugroženim, napadnutim, krivo protumačenim ili slično...Što ovdje sasvim sigurno nije slučaj.
    Oprosti, ali korištenje istog - ničim provociranim- za mene je ispod nivoa zdrave komunikacije. Djevojka te nije pitala što misliš o njenom izboru...Samo se izjasnila odgovorom na postavljenu temu. A ti si se osjetila pozvanom komentirati ih...Što je ok. No način koji si izabrala je neprimjeren (to je moje mišljenje na koje ja imam pravo), s tim da, napominjem, nikako nisam jedina kojoj je to zasmetalo.

Lukava pušćice, već me upozorila prija da ako nejdem uz dlaku ne piše mi se duga budućnost na velikom Roda forumu.
    Ja ne idem uz dlaku nikome...i ako pogledaš moj profil vidjet ćeš da i u ovo malo postova, imam već popriličan staž "kačenja" s osobljem ovog foruma...jer se, ukoliko se nisam slagala, nisam slagala... No jedno je braniti svoja stajališta (i pri tome koristiti i sarkazam i ironiju i sl.) a nešto sasvim drugo iz čista mira pljuvati po tuđem, a pogotovo u situacijama kada bi se trebala poštivati ona stara "o ukusima se ne raspravlja" kao što je riječ na ovoj temi...
    Iznesi svoje mišljenje...svoj odabir imena...
    Posljednje uređivanje od srecica : 04.12.2010. at 14:41 Razlog: Neprimjeren nivo komunikacije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •