Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3111

Tema: Imena za decke (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

meni je jeronim ko jeremija iz alan forda

molim vas ali molim vas nemojte me obrisat

a sad presedan u mojoj forumaškoj karijeri, za lukavu puščicu

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj macemalo prvotno napisa Vidi poruku
    meni je jeronim ko jeremija iz alan forda
    Tako sam i ja mislila dok nisam upoznala Jerka, a čim upoznaš nekoga često promijeniš percepciju, isto kao i s navikavanjem na bilo koje ime - kao što kažu moji starci, koje god ime da izaberemo, ionako će se svi naviknut, pa šta nas briga za tuđa mišljenja

Inače, da vas pitam koliko u izbor imena uključujete svoju djecu? Okey, ako je neki mali miš od godinu dana, jasno mi je da se nećete obazirati, ali moj mali recimo ima 10.5 i nekako mi je logično da i njega uključimo u rasprave. Iako je isključio, prase malo, neka meni dobra imena, pasmasters, pa preispitujem odluku....

Ah, bilo je toliko lakše dok sam sama odabirala ime prvi put, a ne ovako kad nas je troje. Sve mislim da odaberem ime i onda za vrijeme trudova dragom postavim ultimatum, da jadan pristane na sve što želim :D

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, da vas pitam koliko u izbor imena uključujete svoju djecu? Okey, ako je neki mali miš od godinu dana, jasno mi je da se nećete obazirati, ali moj mali recimo ima 10.5 i nekako mi je logično da i njega uključimo u rasprave. Iako je isključio, prase malo, neka meni dobra imena, pasmasters, pa preispitujem odluku....
    moja ima tri i pol.
    prvi prijedlog za brata je bio - MLADUNČE a za sestru ŠARLOTA TANJA
    pojma nemam odakle joj.

sad pristaje na JURE (mislim da ju je MM potkupio)
    a za sestru govori LAURA TANJA (WTF?)

tak da nisam sigurna koliko ćemo ju uvažiti.

Ja sam imala 4 i pol kad mi se sestra trebala roditi i bila sam jako nesretna što mama nije uvažila moj prijedlog. Sad smo joj i sestra i ja zbog toga zahvalne :D

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ivaa prvotno napisa Vidi poruku
    moja ima tri i pol.
    prvi prijedlog za brata je bio - MLADUNČE a za sestru ŠARLOTA TANJA
    pojma nemam odakle joj.
    Hahaha, bar bi bili originalni

Moja prijateljica rodila nedavno i zato što joj je trogodišnja kćer bila utučena što će rodit sina, a ne kćer (krivila je mamu da je namjestila dečka, jer je ona tako htjela, dok su mala i tata htjeli curicu), pa su joj dali mogućnost izbora. Između silnih imena iz crtića jedino je neanimirano bilo Bruno, po njezinoj simpatiji iz vrtića. Tako da sad imaju maloga Brunu, a kćer opet komunicira s mamom

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    zara je imala 3,5 godine kad smo odlučivali o imenu njene sestre, i dobila je pravo glasa samo zato što se nismo mogli odlučiti između 2 imena pa smo njoj prepustili odluku: između anike i margite, odabrala je margitu.

sad zara ima 7, margita 3,5 i nemaju apsolutno nikakvo pravo glasa LOL. MM i ja smo našli ime i one su se morale s njim pomiriti (a i jesu, već ga svi zovemo odabranim imenom i to je to).
    njihova želja je inače bila lukas ili bar luka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •