Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3111

Tema: Imena za decke (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi je baš bitno, kad smo birali ime moralo je biti neko koje me neće asocirati na nekog antipatičnog.
    osobno volim zvučna imena, uglavnom moraju sadržavati R u sebi.
    He he he, vidiš kak smo različiti.... Ja sam za mlađeg sina odabrala ime MaRcel, ali smo od toga odustali jer stariji još nije govorio kako treba kad je dobio brata, pa smo tražili ime koje će mu biti lakše za izgovoriti, a da ga jako ne iskrivi. Ispao je Emil i silno je ponosan jer u njegovoj generaciji ih baš nema puno.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    He he he, vidiš kak smo različiti.... Ja sam za mlađeg sina odabrala ime MaRcel, ali smo od toga odustali jer stariji još nije govorio kako treba kad je dobio brata, pa smo tražili ime koje će mu biti lakše za izgovoriti, a da ga jako ne iskrivi. Ispao je Emil i silno je ponosan jer u njegovoj generaciji ih baš nema puno.
    Da, ja znam samo jednog. Daleko od toga da mi se i imena bez R ne sviđaju, recimo Luka (to nam je bilo u igri, možda i Lukas ali je postalo sve češće), ali prezime nam nije nešto zvučno pa smo tražili jako ime, da malo dođe do izražaja.
    Poznanica ima Auroru i baš je komentirala kako dijete dugo neće znati reći kako se zove a prije nisu razmišljali o tome.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam za mlađeg sina odabrala ime MaRcel
    čitam ja McReal...i kontam kakvo je to ime

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Bebinja prvotno napisa Vidi poruku
    čitam ja McReal...i kontam kakvo je to ime
    Taj R je bio istaknut zato jer je bijelko napisala da ime za njeno dijete mora imati R.

Ime je Marcel. Kao Proust. Odustali smo od toga... Danas mi je drago. Kad jednom odabereš djetetu ime, sve ostalo vrlo brzo pada u zaborav. Ime pripada djetetu i ranije kombinacije više nisu važne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •