Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3111

Tema: Imena za decke (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sjetila si me na mog muža, kad smo smišljali ime za malu.
    Ja sam htjela Barbara od prije nego sam zatrudnila, njemu nije bilo baš nešto. Ali ni za jedno drugo nije rekao da mu se sviđa.
    Par dana prije termina rekla sam da izvoli predložit nešto, jer ću u suprotnom dat djetetu ime po njegovoj mami (za njega, najstrašnija prijetnja)
    na to je sjeo pred komp, istraživao i pisao, i za sat vremena mi dao listu od cca 20 imena. I gledam ja ta imena, a on mi veli: ali u biti nijedno od njih mi nije nešto

nekoliko mjeseci kasnije, on uspavljuje svoju milu kćerku i pjeva joj: zoveš se Barbara jer ja nisam imao bolju ideju

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    sjetila si me na mog muža, kad smo smišljali ime za malu.
    Ja sam htjela Barbara od prije nego sam zatrudnila, njemu nije bilo baš nešto. Ali ni za jedno drugo nije rekao da mu se sviđa.
    Par dana prije termina rekla sam da izvoli predložit nešto, jer ću u suprotnom dat djetetu ime po njegovoj mami (za njega, najstrašnija prijetnja)
    na to je sjeo pred komp, istraživao i pisao, i za sat vremena mi dao listu od cca 20 imena. I gledam ja ta imena, a on mi veli: ali u biti nijedno od njih mi nije nešto

nekoliko mjeseci kasnije, on uspavljuje svoju milu kćerku i pjeva joj: zoveš se Barbara jer ja nisam imao bolju ideju
    Genijalno!

Mi smo zajedničkim snagama čitali kalendar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •