Znam par Vilija, svi su plavi
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Hah)) eto na
Filip i Miha su ispali definitivno. Netko iz šire familije s nj strane ima ta imena.
Sinoć sam ga maltretirala s Ivor. Čak mislim da bi pristajalo uz prezime, ali neće.
Sviđa mu se Erik, a meni je nezamislivo.
Mi smo se dvoumili da li bi sina nazvali Erik ili Emil. Odabrali ovo drugo. Moja sestrična je bila razočarana jer njoj se više sviđalo ime Erik, a mi smo odustali od tog imena (kao i od Marcela) jer je imalo R u sebi, pa smo se (s razlogom) bojali kako bi starije dijete izgovaralo ime mlađeg brata.... E, pa, kasnije smo i to doznali - zvao ga je Meme.
Legendarna priča: subota ujutro, stariji sin (ljuti ranoranilac do dana današnjega) se probudi i zove nas redom: mamaaa, tataaaa, Memeeee.... (imao je tada oko 2,5 godine)
Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.04.2016. at 11:33
mm-ov djed je imao drugo ime Elmer. Meni je to ispalo iz igre samo zbog onog šarenog slona.
I nas susjed Vilim je plav
Ima tu nesto...
Ivor mi je od nabrojanih najljepse, Erik isto super zvuci. Igor je nekad bilo cesto, sad su nekako stali
Da vam pokvarim prosjek s dva crna Vilima
Valter
Mit
Ima ga već član familije. Inače bih dosta navijala za to ime.
Fabijan.
Blaženi Stari zavjet... A kad smo kod Išmaela, ček malo....tako nekako se zove onaj striček iz Buena Vista Social Club? Ismail Ferrer...
Neee, on je Ibrahim...
Nema veze, valjamo dalje. Bacila sam nasumce pogled na kalendar, a ono piše Ciprijan.
Btw. Spomenuti Samuel je kolega mog mlađeg sina. Zgodan dečko. Uz njega su u klapi Borna i Noa, ali to je već više puta spomenuto.
A da okrenrš svoje ime, moje super zvuči?
Ja bi sina nazvala Ernest.
Sebastijan, Kristijan, Kajetan, Vladimir, Vasja - imena djece od frendica
Posljednje uređivanje od In love : 16.04.2016. at 22:11
Kaj ne Uspa?
atuž?
moje djevojačka ko,binacija se super obrnuto slažu, ko a sam neki nobel, oženjena varijacijamalo bljakasto![]()
Istekao mi je edit. Htjela sam napisati da bi Ernesta lako mogli prozvati Neno ili tako nešto... ali sve urok službe.
Vampir iz crtića Ernest.
Meni je ime super. I onako mocno. Ali mm nije htio jer zna jednog Ernesta koji mu ide na nerve. Ali dobro, nasli smo drugo ok ime.
Tom, Tomas, Marc, Marcus, Nolan,Andrej, Mihael, Mikael, Borna, Ivano, Luka, Sebastian, Fran(e), Marcel, David, Filip...moji favoriti..
MOJ NAJVEĆI IMA SAMO 3 dOMINIKA U RAZREDU, A JOŠ NJIH 4 U GENERACIJI
Šta kažeš na
Mihajlo-jednak Bogu
Matej-Božji dar
Marijan-voljen od Boga Amona
Andrej mi je jako lijepo, a i Andrija
i Adrian
ma ima super imena za dečke
evo još: Martin, Juraj, Josip, Matej, Anton (i Ante mi je super), Dani(j)el, Gabri(j)el, Toma, Lovro, Fran(o), Bruno, Karlo, Filip, Mihael
a među najdražima su mi Ivan, Luka i Nikola i da imam sinove, uopće me ne bi bilo briga što su ta imena česta
Ivan mi je prekrasno, moćno i elegantno ime i mislim da ne bih odoljela![]()