Cure pomozite, trebam neki kolač il nešto slično a da mogu iskoristit dosta jaja. Krajem prošlog mjeseca dobila sam 30 domaćih jaja a ostalo mi ih je još 10-ak i ne bi ih htjela baciti![]()
Ako imate kakavu ideju...vičite :D :D
Cure pomozite, trebam neki kolač il nešto slično a da mogu iskoristit dosta jaja. Krajem prošlog mjeseca dobila sam 30 domaćih jaja a ostalo mi ih je još 10-ak i ne bi ih htjela baciti![]()
Ako imate kakavu ideju...vičite :D :D
To je tebi puno jaja?
očito smo mi doma veliki potrošači.
rožata
ali ne pitaj dalje, to radi mm-ova baba
- ledeni vjetar 10 jaja
- paradizot tj. snenokle jaja koliko hoces staviti
U kakvom stanju bude biskvit napravljen od deset jaja, naraste do plafona?![]()
ne, biskvit ne raste toliko u zbog jaja nego brasna.
u ledeni vjeetak ne ide brasno, pa biskvit zaprvo nije biskvit nego bude onako mekana kora. a sto se reformice tice, idu orasi umjesto brasna (ako aleksa i ja mislimo na istu tortu) ili mozda ide jako malo brasna.
Sandraf ima genijalni recept za Crnu tortu, u nju ti - ako poduplas, a treba poduplati - ide 12 jaja.mali karlo prvotno napisa
![]()
Vis', jos ce ti i faliti.![]()
u reform torti biskvit je od 10 bjelanjaca (bjelanjaka?), orasi i malo brašnaZorana prvotno napisa
a žutanjci idu u kremu
hvala![]()
dvoumim se između paradižeta(šnenokle) i ledenog vjetra![]()
ja bih radila ajerkonjak, a ne kolač![]()
ja bih napravila sachericu (8 jaja).
stavit ću recept danas tijekom dana.
mmm, paradižet moj najdraži kolačmali karlo prvotno napisa
![]()
sultanija je slična - 10 jaja u tijesto, malo brašna, suhe smokve i orasi, a krema je od 10 zutanjaka. na vrh ide još i šlag...aleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
možeš i 5 dana za redom napraviti palačinke i ode 10 jaja.
Pa da joj se ogade palacinke pih![]()
No, javi kak si prosla s jajima![]()
ma daj - to je jedna od rijetkih stvari koju moje oboje djece hoće pojesti uvijekmali karlo prvotno napisa
Meni se ne mogu ogaditi palacinke ni da ih jedem mjesecima a ne danimaBlazenka prvotno napisa
![]()