-
sad pročitala sve šta ste napisali, ne da mi se kvotat svih pa ću samo na brzinu:
Nisam mu dala da doma pokuša opisat tu istu stvar... ali hoću, hvala na savjetu...
Zaljubljenost - imao curu u prvom razredu, nedavno ga ostavila i postala cura njegovom najfrendu... u početku mu je to teško palo
, sad mi se čini da ima novu simpatiju
Prvi razred smo isto ovako počeli, natezanje, rad s njim, ajde -promisli ti sam itd. negdi od veljače se bio sasvim osamostalio i čitav period do kraja godine je svaku ocjenu sam zaslužio... ali lani sam to očekivala, a ove godine sam očekivala da nastavi di je stao lani...
hvala na savjetima, ako do idućih informacija ne bude pomaka na bolje zamolit ću učiteljicu da ga ispituje na dopunskoj nastavi...
ovako kad ste sve to nabacali na jedno mjesto (zaljubljenost, strah od javnog nastupa, itd..) čini mi se da se njemu to sve po malo izmješalo...
o svemu ovome sam razmišljala, ali drugačije je kad vidiš na pismeno ovako na jednom mjestu...
ljudi odlični ste, hvala vam... (ja imam običaj tražit grešku u sebi tako da mi je ovaj topic veeeeliko olakšanje)...
inače, pismene provjere ćemo moći zatražiti tek nakon što usvojimo čitanje s razumijevanjem... doma ga podstičem da rješava što više zadataka riječima kako bih mu olakšala taj dio...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma