pikula prvotno napisa
![]()
To mi slušamo non-stop u autu.
Tamo gdje boje ne bodu oči živi božica Ikea ...![]()
kad ti muž ne paše uz ruž, kad ti sin ne paše uz kamin ...
il ono kad sve pobaca kroz balkon što nije plavo i žuto![]()
pikula prvotno napisa
![]()
To mi slušamo non-stop u autu.
Tamo gdje boje ne bodu oči živi božica Ikea ...![]()
kad ti muž ne paše uz ruž, kad ti sin ne paše uz kamin ...
il ono kad sve pobaca kroz balkon što nije plavo i žuto![]()
može...ja bum si skenirala ono kaj me zanima i vratim...Može?sandraL prvotno napisa
![]()
Može.
Stavim ih odmah u torbu pa ćemo se dogovoriti za primopredaju![]()
Curke ima li koja novi katalog 2009 samo za posuditi, plaćam poštarinu i vraćam kroz tjedan dana najkasnije...kupujemo sobicu za našu malu curicu. Može dogovori i na PP. Hvala unaprijed
imaš kompletan katalog, stranicu po stranicu, na netu
uopće ti ne treba papirnato izdanje
wow, koja luda tema!
bozica ikea...
dakle isto ima frikova kao ja koji imaju sve kataloge unazad 15 godina... da, da, poznto mi je. al prije par tj sam ih sve odlucila pobacati, osim mozda predzadnjeg, negdje se skrio. da sam znala da ima jos kolekcionara, mogla sam se javiti....
nego nemam katalog za 2009, kad sam ga narucivala od frendice kaze da ga ne daju vise, ja sva u cudu.
ima netko od vas koji visak pliiiiiiz???
Ovo - božica Ikea- mi je super.
Al što je.
Živila Ikea!
Kako ne bi davali, bila sam nedavno u Ikei i najnormalnije stoje na istim stalcima na kojima su uvijek stajali.lukava puščica prvotno napisa
Sad će se javiti Sandra pa će nam točno reći.![]()
![]()
[quote="lukava puščica"]
nego nemam katalog za 2009, kad sam ga narucivala od frendice kaze da ga ne daju vise, ja sva u cudu.
quote]
kad sam ja bila stajali su kod blagajni ( i ne bih ih skužila da nisam pitala blagajnicu, koja mi je onda pokazala naravno nešto što mi je pred nosom)
malo podižem....kada izlazi novi ikea katalog kuhinja?
ima li netko stari katalog samo kuhinja da lendat????
ja ti mogu posuditi, pri kraju sam s kuhinjom. ako si u zg. a mozes doci i vidjeti kuhinju dok je u fazi nastajanja ili kad bude gotova
ivana ma mi se srećemo non stop...![]()
još ćemo i kavu "ubit" o kuhinjama...vidiš ne bi bilo loše da vidim kako to kod vas ide....mi smo na zg zapadu a vi?
i da ziher ti "ukradem" katalog....
mi smo na istoku, tj. kod kvatrica. mozemo se dogovoriti
dapače...![]()
javim se dalje na pp da ne zaštopavam temu![]()
Ako nije problem bilo bi lijepo vidjeti gotovu Ikeinu kuhinju u necijem prostoru.
bit ce. kad bude gotova.sasana prvotno napisa