-
Jagode se stvarno smatraju dosta čestim alergenom, pa sad ne znam davati ili ne davati; ja sam isto jako dvojila oko jagoda jer mogu nabaviti ekološke, ali sam ipak odlučila da neću davati, ali u familiji MM-a ima jako puno svakakvih alergija pa je za očekivati da bi i Lea mogla biti alergijama sklono dijete, osim toga i MM dobije urtikariju kad jede, doduše šumske, jagode. Kako ja nemam nikakvih alergija nisam baš puno znala niti razmišljala o tome dok nisam počela nadohranjivati Leu pa sam mislila - pa što, dam joj malo pa vidim da li je alergična ili nije, ali sad vidim da te reakcije na hranu znaju biti prilično burne a baš ne bih djetetu priuštila nekakvu gadnu urtikariju. Inače moja sestrična (koja je doktorica a mama joj je bila - izvrstan - pedijatar) je onako dosta liberalna u uvođenju dohrane i nije previše sitničarila oko toga, ali je izbjegavala neke namirnice - jagode, ribu, lješnjake, znači baš ono što su najčešći alergeni, tako da si ja mislim ako je ona nešto izbjegavala onda ću i ja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma