Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: ORL

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno ORL

trebam savjet za orl u vinogradskoj
    trebam bebu na pretrage voditi...
    pa ak ko ima iskustv i kome da se javimo

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Vinogradska ima jako dobru otorinu, pa čak mislim da mogu reći da nećeš fulati kod koga god da dođeš. Dr Marko Grgić, dr Zurak... Ali u Klaićevoj imaš dr Zorana Tolića, on je vrhunski orl za djecu. Ja sam išla svojedobno k njemu, dok je još radio u Vinogradskoj, sada je već cca 15 godina u Klaićevoj.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Gago, ako ti je svejedno koja bolnica, apsolutno potpisujem nikuiluku za dr. Tolića. Predivan čovjek, na fintu je dobio Janu da mu je ova na kraju sama gurala uho da ih pogleda.

Bili smo kod njega svega jednom, nakon tog pregleda Jana više nije imala upala uha. Vjerujem da je imalo veze s time što sam s njim pričala i što mi je dao neke smjernice, a i umirio me.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a nama pedica rekla sve samo ne tolić

nema veze naručeni smo u vinogradsku...nisam mogla čekat...e sad nisam ni pitala kod kojeg dr smo upali javim kad završimo pregled kako je bilo i dojmove

hvala svima

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Vidiš, kako je to sve individualno. Kako god, držim vam fige, ORL im je stvarno dobra.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

tnx

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Možda je ona imala s njim nešto na privatnoj bazi... No neću špekulirati, fakat nije mjesto.

I samo kao info za nekog drugog da kažem da se kod dr. Tolića ne naručuje. Treba doći do pola 9 i to je to. I par dana provjeriti da li dr. radi, za svaki slučaj.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

znam,zvala sam
    ali dr kaže da joj se jako puno roditelja žalilo na njega...
    ja osobno ne mogu sudit...
    naručeni smo u vinogradsku pa ćemo vidjeti...
    ko zna možda mi ne budemo u vinogradskoj zadovoljni to se nikad ne zna...

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

A čuj, tko zna kaj kome paše... Moje iskustvo s njim je (ne znam kakav je s djecom), da je konkretan, otvoren tip. Ja sam došla k njemu nakon kaj su me na Šalati godinama zavlačili (ono, misliš si - pa znaju kaj rade), on je po kratkom postupku sve riješio (vodili su me pod alergijski rinitis, a ja sam imala zabetonirane sinuse) - naručio me na endoskopiju, odštopao i poslije je bilo sve ok. Bio je vrlo profesionalan. No, ovo je sad već zapravo off...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

u pravu si pa da nas ne opomenu ja ću se javiti kad završimo u vinogradskoj

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

vinogradska super,,,prozvani točno kad smo naručeni...odmah napravili briseve uputnica može naknadno...ni na odlasku nismo čekali na šalteru jer je beba u pitanju...sestra nas pozvala u hodnik di nema ljudi...
    naručeni kod dr gebera
    i zasad nema nikakvih bolesti dijagnosticiranih... :D

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da ne otvaram novu, a hitno mi je

Jel mi može netko reći koji je orl sutra, a koji u ponedjeljak u Klaićevoj u amulanti?
    Koji je u Vinogradskoj isto sutra i ponedjeljak i jel se u vinogradsku može doći i čekati kao u klaićevoj ili te tamo neće niti primiti, ako nisi naručen?

Jel hitna orl u vinogradskoj radi kad i normalna ambulanta, pa ako me tamo ne prime mogu u hitnu orl ambulantu ili?

Inače nam je dosta hitno ( ima svega kod nas - upala pluća, urinoinfekt, upala uha - hodočastili u zaraznu dnevnu, poslali nas da ga pogleda i orl )

Gdje da idem?

Bili smo kod Marna privatno, ali kad on radi samo čet. privatno, a danas nismo uspjeli otići.

Zahvalna sam na brzim odgovorima.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Kavin prvotno napisa
    Bili smo kod Marna privatno, ali kad on radi samo čet. privatno, a danas nismo uspjeli otići.
    Ne sad - prošli mjesec.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Tražila sam uputnicu za ORL jer mi N stalno curi nos, e sad me zanima gdje da odem, jel se trebam naručivati, koliko se čeka ako se naručuje?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Odlučila sam otići s N kod dr. Tolića u ambulantu sljedeći tjedan, budući da se ne naručuje, a ja radim popodne, pitanje je da li su velike gužve ako netko zna? Hvala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

treba se u kalićevoj pojaviti do pol devet, sve u svemu ne čeka se dugo!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa
    treba se u kalićevoj pojaviti do pol devet, sve u svemu ne čeka se dugo!
    hvala

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

¨i mi bili vec par puta kod dr. Tolica!!
    cula sam i uopce ne sumnjam u to da je on veliki strucnjak, ali moj osobni dojam je bio jako, jako, jaaaaako los!!
    bio je vrlo neugodan i bezobrazan, a sve vjerojatno zato jer je Niki njena pedica dala antibiotik zbog upale uha, a on je smatrao da ga nije trebala dobiti!! :/

situacija je bila ta da je niku uho jako bolilo, imala je visoku temperaturu, napravili smo bris uha i nalaze krvi, ali su se rezultati brisa trebali cekati par dana, a nasa pedica se nije usudila riskirati i dala joj je antibiotik, da bi na kraju ispalo da je bris bio ok!!
    onda je on trazio povijest bolesti, a nika ima toliko toga u kartonu, nasa pedica ogromnu guzvu non-stop, tako da mu je ona poslala cijeli karton, na sto je tolic podivljao!!
    mislim da postoji ocita netrpeljivost između vecine orl-aca i pedijatara, ali roditelji i djeca ne bi trebali ispastati zbog toga!!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da, Tolić je malo čudak, ali stručnost mu nije upitna. Iako sam od njegovih kolega čula da 'ima malo drukčiji pristup od Marna' - što se tiče Klaićeve i kome od njih dvojice tamo otići.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni je Marn ipak bolji, kod njega je otvrala usta onak kak treba, a kod Tolića nikad nije htjela. Evo mi smo prije godinu dana totalno prešli kod Marena, on je i operirao treću mandulu.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Molim vas preporuku ORL-a za odrasle, nekoga tko me može detaljno pregledati i pomoći mi jer se jako loše osjećam. Neki doktori kažu alergija, neki rinitis, neki sinusi. Lijekove ne koristim već neko vrijeme, ne znam štn mi pomaže... A nos curi, kišem cijeli dan, psihički katastrofa Hvala!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dobila sam preporuke za prof.Kalogjeru i dr. Baldoin u Vinogradskoj, da li je netko bio kod njih, da li se treba naručiti?

Mama Dada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa
    Dobila sam preporuke za prof.Kalogjeru i dr. Baldoin u Vinogradskoj, da li je netko bio kod njih, da li se treba naručiti?
    Već sam pisala.... bili smo pacijenti doc Baudoina privatno. Operirali sve 3 mandule u Vinogradskoj. Predivan je, nježan i brižan. Za druge ne znam. Navodno je na Rebru otorina OK. Za Klaićevu nisam čula lijepe priče, ali ima forumašica sa pozitivnim iskustvima sa Sv Duha.
    Sretno!!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo i nas s Merkura - isto imamo dobro iskustvo (operirane sve tri mandule u dobi prije treće godine, jer dijete je bilo gotovo potpuno gluho). Godinama smo k njima hodali na provjere sluha i ispiranje ušiju jako jaaako često.

Dobre strane - ljudi su stručni i brižni, nismo imali nikakvih problema
    Loše strane (odnosi se na ambulantu) - uvijek su užasne gužve

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

između Baudoina i Kalogjere, odluči se za Baudoina
    on je više dječji otorinac, mislim čak i neki šef tog dječjeg ORL odjela
    Kalogjera je isto super, on je moj ORL i operirao me, ali ipak ima daleko više iskustva s odraslima

za dr. B se treba naručiti, ali se užasno dugo čeka u bolnici
    radi i privatno, pretraži malo forum

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Iako je tema na zdravlje djece, mislila sam na ORL za odrasle.

HVALA!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i mene zanima dr. tolic, jer nam je neki dan rekao da moj mali (21 mjesec) ima vodu u uhu i da pedica nije skuzila upale (a stalno smo bili tamo zbog bronhitisa, rota itd - sve je uspio uhvatiti u jaslicama ove jeseni)
    spominjao je te cjevcice - sad mi se odjednom cini da slabije cuje

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

da, rekao je da ne moze odmah uzeti briseve jer je antibiotik dobio zbog bronihitsa i da cekamo 2 tjedna - ja sam odmah kupila pingvin inhalator, onu cijev na usisavac za nos, petrovic med, c-vitamin, fluimukan... (dio mi je tolic i preporucio) - mislite da ima sanse da se voda sama od sebe otcepi. grozno mi je bilo kad je izgovorio recenicu "mali vam je nagluh"

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

[quote="Imga"]
    Ja bih se odlučila za Kalogjeru

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj emory prvotno napisa
    i mene zanima dr. tolic, jer nam je neki dan rekao da moj mali (21 mjesec) ima vodu u uhu i da pedica nije skuzila upale (a stalno smo bili tamo zbog bronhitisa, rota itd - sve je uspio uhvatiti u jaslicama ove jeseni)
    spominjao je te cjevcice - sad mi se odjednom cini da slabije cuje
    voda u uhu ( serozni otitis ) ne nastaje zbog upala uha ,cjevčice tako malom djetetu hm? :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •