Čini mi se da se cijeli život borim sa kilama, samom sobom, energijom... i danas mi je od svih nabrojenih stvari (koje su tako povezane) najviše problema stvara moja energija iliti manjak iste.
Ujutro se jedva dižem, tj. nemam volje i kada se "natjeram" i "natjeram" da se osjećam dobro i da ipak nije tako sve crno funkcioniram do npr. 10 ili 12 h, onda pada energija, pa onda malo uzmem jesti, ali svejedno...meni se spava, nemam volje, teško mi je i nekako mi se čini da je dan za mene tu i završen- prije je to bilo u 17h, a sada se očito vrijeme pomaknulo.
Meni se čini da to jakooo ima veze sa poslom kojim radim, tj. radim od kuće, ne izlazim tako često i ne komuniciram sa ljudima kao što bih to bio slučaj da radim negdje u uredu. I mislim da samoća utječe na mene (osim moje depresije, nevolje itd...)... isto tako kontinuitet rada nikako da ostvarim, pa sam naletila na članak http://www.centar-angel.hr/HR/articl...motivirati.php koji ću morati prvo isprintati, jer ne mogu preko ekrana više čitati, jednostavno, ništa ne vidim...
U "Istina o hrani" sam vidjela da jedenje svakih 1,5h, a ne većih obroka, povećava produktivnost za 25% - problem je što ne mogu i ne znam sastaviti takav jelovnik.
Isto sam tamo vidjela da nakon 4 mjeseca jedenja plave ribe 3 x sedmično razina stresa opada i prirodna kontrola stresa puno bolje fercera.
Čitam da mim jako preporučuje riblje ulje - pa da vidimo malo prijedloga na tu temu i na temu kako i na koji način se vi hvatate u koštac sa energijom/voljom tokom dana?
E da, mislim da je isto veliki faktor kod mene što sad odjednom sada prestala vježbati i naravno, prežderavati se - ali svejedno, oduvijek sam imala taj problem i sada me ubija, jer mi ne da ni disati više!