Naime, danas sam bila na redovnoj kontroli (36 tj.) i doc mi veli kao da li sam znala da zbog embrio transfera smzrnutih trebam biti prije hospitalizirana i ići na carski rez :shock:

Mene ovo skroz šokiralo, jer do sada to nitko nije spominjao, a ne mogu naći ni na Rodama da je netko zato išao na carski. Mislim da su kod obje cure sa roda što su išle na carski (Puros, Stella) bio drugi razlog :?

Inače, noge mi strašno otiču i u tri tjedna od zadnje kontrole dobila sam 3 kg :shock:

Zabranio mi je sol

Sreća što u urinu nemam proteina, a tlak nizak (90/60) pa mi je slijedeća kontrola za dva tjedna, osim ako mi noge ne budu jače oticale nego sada :/

Inače, veli da je beba teška već 3 kg a ja dobila sve skupa sa ove dodatne tri kg 12,5 kg

Budući idem kod privatnika u ST, a planiram roditi u Kninu, nastojat ću slijedeći tjedan sa MM otići ovdje i raspitati se o svojim mogućnostima.

Ja bih najviše voljela ići na vaginalni, pa makar bio i inducirani, jer mi se gledajući vijesti na TV čini preopasnim čekati recimo da prebacim preko 40 tjedana. Ipak mi znamo točno kada je bio transfer

No, ne bih željela ići na carski nepotrebno. Hvata me jeza od toga. Od cijele procedure, infuzija, katetera, nemogućnosti dojenja odmah, ležanja u bolnici 7-8 dana, sporijeg oporavka. Ma svega. Zašto bih prolazila sve to ako nije opasno za bebu da se rodi normalnim putem. Plus je i okrenuta glavom dolje :D

Cure koje ste rodile nakon IVF-a i sl. molim vaša iskustva pliiiiiiiiiiiiiiiiz