Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Upomoć, neće cicu!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Upomoć, neće cicu!

Bok!
    Evo kad sam već mislila da su mene svi problemi vezani uz dojenje zaobišli, curka ima godinu dana, pojavio se problem. Od ovog vikenda razbolila se, puna je šlajma, ne može disati, spava u polusjedećem položaju, na hrpi jastuka i neće cicu. Uz to se sva osula i doktorica je jučer rekla da je to virusni osip i da ga ima i u ustima, pa da je to peče. Dajem joj propolis za bebe u usta. Nije dojila od petka, možda jednom u subotu, više se ne sjećam. Ja se izdajam, i to prvi put u životu, i čini mi se to kao nemoguća misija. Pročistim joj nosić, umirim je, ali ona i dalje neće cicu ni pogledati. Jede krutu hranu, ali i to slabo. Ne znam šta da radim, a bojim se da je gotovo s dojenjem, da neće više cicu htjeti ni kad ozdravi. Nisam planirala prestati s dojenjem barem do proljeća, tako da me ovo dočekalo nespremnom. Ne znam trebam li joj dati bočicu i kakvu, budući da nemamo ništa niti išta o bočicama i adaptiranom mlijeku znam.
    Ne znam šta da radim, cice su mi pune mlijeka i bolne. Trebam li se izdajati do kraja ili samo malo da popusti napetost? Molim savjet!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

drag, na srecu ja tih problema nisam imala. moj se haklo i za druge cice pa i muske
    mozda joj i smeta okus propolisa u kombinaciji s mlijekom
    izdajaj kolko ide i guraj joj cicu bar malo
    ako ide ide ti si bar probala
    sretno
    ~~~~~~~~~~~~~ da uspijete dalje
    ipak tvoje mlijeko je najbolji lijek

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mala bebo, čini se da curica ima stomatitis/gangivitis. (ili kako se to već zove).
    i to je jako bolno.
    tako da nije ni čudo da odbija bilo što stavljati u usta.

ti sada samo trebaš paziti da ne dehidrira.
    moja kći je imala sa 15 mjeseci i završili smo tjedan dana u Zaraznoj, na infuziji.
    kad je prošlo, opet je sve išlo po starom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •